Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Za pozno, juz to zrobili. Nawet fanboje nie sa tacy glupi, zeby wydawac tyle kasy na gry jak istnieje gamepass.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 934,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
16 minut temu, Whisker napisał:

99% recenzentów i testerów z całego świata tak nazywa, jedynie zielony UL w Polsce twierdzi inaczej :D

W czym ta gra jest nextgenowa? Grafika z ps4 wam wystarcza do szczęścia? A może to przez to że pierwszy raz na oczy zobaczyliscie grę rouge like? No pewnie tak, bo przecież niebieskie odpady nie grają w gry Indie które nie kosztują 3 i pół bomby xD

Opublikowano

gry indie ciezko odsprzedać, to oczywiscie nie kupują.

Opublikowano

Ja się pytam kolejny raz, z jakich hardkorowych gier słynie Xbox. Bo mi się kojarzy z prostymi gierkami dla bezmyślnego hamburgera jak Halo czy Gears Of War. Właśnie ogrywam Fable i nawet rpga zrobili dla ułomnych umysłowo..

Opublikowano

Przeciez judasze zdrajcy gameingu nie mogą przeżyć, że rougelike wszedł na poziom AAA. Gotowi są zabić ta gierkę bo pływają w szambie indykówze smyczpasa i rozwój gameingu dla tych antygraczy to wróg numer jeden. Dzięki Bogu xszrot jak zwykle tam gdzie jego miejsce czyli na trzeciej pozycji głęboko w dupie więc rozwój growego świata jest niezagrozony:xboss:

2 minuty temu, izon napisał:

Ja się pytam kolejny raz, z jakich hardkorowych gier słynie Xbox. Bo mi się kojarzy z prostymi gierkami dla bezmyślnego hamburgera jak Halo czy Gears Of War. Właśnie ogrywam Fable i nawet rpga zrobili dla ułomnych umysłowo..

Hardcorowe gry na xboxa to jedna z legend której nikt nie widział tak samo jak strzelanie w gearsach :dynia: Teraz bez adaptacyjnych tiggerow to jak przeczytam o fajnym strzelaniu to z automatu wysyłam posta do śmiechu warte:dynia:

Opublikowano

Lista klapów ogrywających Returnal:

-Schabek 

-

-

-

tenor.gif?itemid=6014273

Opublikowano
Godzinę temu, izon napisał:

Ktos chyba przespał siódmą generację konsol, że popisuje się taką niewiedzą. :pawel:

Opublikowano

Wiecie, chciałbym wpaść do kogoś kto ma nowego Xboxa i żeby mi się pochwalił jakie to fajne nowe gry są wyłącznie na tę konsolę, czułbym jakiś tam powiew ekscytacji. No ale prawda jest taka, że Xbox już pół roku od rynku i jedyne co wypierdział to medium Medium na 71 MC. Reszta to jakaś usługa w stylu "stare gry z kosza" za 700 złociszy rocznie. A i można na Xboxie wreszcie zagrać w gry free to play bez płacenia abonamentu (coś co jest u Sony od czasów PS3), wow.

PS5 już kilka ex'ów powyżej 80 na MC, za chwilę Ratchet z szansą na średnią między 85-95 zapewne. Co raz więcej powodów by mieć PS5, zero by mieć Xboxa Series X. U zielonych pomór, nuda i stara szafa. Naiwniacy co kupili przekrzykują się tu o grach konkurencji, a u siebie nic. No ale jak to mówią: psy szczekają, karawana jedzie dalej ;)

Opublikowano

Akurat w grach <70 jesteś ekspertem, to z Medium powinieneś być zadowolony.

Opublikowano

Mendrek chociaż gra w gry, niech inne klapy biorą przykład z tego kolegi.

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Ktos chyba przespał siódmą generację konsol, że popisuje się taką niewiedzą. :pawel:

X360? Piękna prehistoria :)

Opublikowano

Hahaha ale śmieciara w smiecpassie:dynia: to w jakie gunwo teraz niewolnicy będą udawać, że się dobrze bawią?:dynia:

Opublikowano
30 minut temu, PanKamil napisał:

Hahaha ale śmieciara w smiecpassie:dynia: to w jakie gunwo teraz niewolnicy będą udawać, że się dobrze bawią?:dynia:

Jak co? Był bejsbol to teraz Fifka next gen, będą zarywać nocki przy doritosach i monsterach 

Opublikowano

To te hardkorowe gry dla janu...ekhm koneserów gamingu :rofl:

Opublikowano
5 minut temu, izon napisał:

To te hardkorowe gry dla janu...ekhm koneserów gamingu :rofl:

Oni uważają że to hardkor, spotykają się w piwnicy u kolegi, kradną prąd z przejściówki na CRT i zarywają noc zagryzając ogórki kiszone a jak wpadnie sąsiad to pierdolą głupoty że razem naprawiają pedały w rowerach przed sezonem ewentualnie jak nakryją ich podczas rozgrywki to zakrywają ceratą TV :D i tak właśnie koledzy w multi ogrywają sztosy typu Fifa na CRT za darmo, co to tam 4 zł Harnaś? I tak jebną na trzech to połowa najebana, majówka w deszczu nie straszna 

Opublikowano

Spencer jak sie bawi :notbad: Chyba bede musial odlozyc Returnala a i Ratchet dopiero na jesien pewnie wjedzie po takim rzucie

TW_Available-Today_Coming-Soon_May3_16x9

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD co to kurwa jest za gowno. Boty widze sentymentalna podroz do 2008 roku kiedy xbox jeszcze cos znaczyl

7

BOMB

ROCZNIE

XD

Opublikowano
3 minuty temu, schabek napisał:

Spencer jak sie bawi :notbad: Chyba bede musial odlozyc Returnala a i Ratchet dopiero na jesien pewnie wjedzie po takim rzucie

TW_Available-Today_Coming-Soon_May3_16x9

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD co to kurwa jest za gowno. Boty widze sentymentalna podroz do 2008 roku kiedy xbox jeszcze cos znaczyl

7

BOMB

ROCZNIE

XD

Kurwa ja to już ograłem a reszta to jakieś gówno, dobra wracam do Gears 5 i Horizon a 7 bomb? A pierdole ENEBA i mam prawie za darmo (zatrze się sama ta stara kurwa)

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Jeszcze ten Steep 2 i pol roku po wrzuceniu do plusa xD

REWOLUCYJNA USLUGA ABONAMENTOWA

Opublikowano

Dziękujemy za ten akt łaski, panie Spencer  -

Spoiler

płaczą w myślach boty

Opublikowano

Pamiętacie jak Outlast był w PlayStation Plus? Zachwytów nie było końca jaka to wspaniała usługa.

Klapy, nie zmieniajcie się, widząc poziom hipokryzji wiem jakimi amebami jestescie.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Outlas był w PS Plus jako pierwsz gra poprzedniej generacji. Rozumiesz? Poprzedniej, kurwa, generacji. 7 bomb, jprdl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.