Opublikowano piątek o 18:512 dni Witam,Mam PS5 CFI-1116A. Pojawił mi się jakiś czas temu kod błędu CE-108255-1. Zdarzyło mi się to, kiedy zminimalizowałem Call of Duty Black Ops 6 (nie zamknąłem aplikacji, jedynie zminimalizowałem do ekranu startowego), a następnie zmieniałem różne ustawienia wyświetlania w TV (Bravia) i na konsoli. Kiedy wróciłem do menu BO 6 i zamknąłem grę, ten błąd się pojawił. Naczytałem się w Internecie, że dysk SSD lub kontroler SSD może być uszkodzony. Czy to prawda? Czy to przez zmiany opcji? Martwi mnie to, bo konsola mało używana, głównie do tej gry ;-(
Opublikowano sobota o 18:511 dzień Witam, co jakiś czas dostaje informację typu kabel sieciowy odłączony i po dosłownie kilku sekundach kabel podłączony. Ktoś miał podobny problem? Fora piszą że albo kabel, lub gniazdo w konsoli lub niewidomo co. Kabel nie był ruszany od podpięcia pod konsolę czyli około 3 miesiące.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 14 godzin temu, czeskimaster napisał(a):Witam, co jakiś czas dostaje informację typu kabel sieciowy odłączony i po dosłownie kilku sekundach kabel podłączony. Ktoś miał podobny problem? Fora piszą że albo kabel, lub gniazdo w konsoli lub niewidomo co. Kabel nie był ruszany od podpięcia pod konsolę czyli około 3 miesiące.Zacząłbym od kabla. Ja nie wiesz jaki to polecam z tego sklepu, koniecznie w wersji 6A, bo inne obniżają prędkość: https://www.sferis.pl/lanberg-patchcord-s-ftp-kat-6a-2m-czarny-lszh-i222297
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 15 godzin temu, czeskimaster napisał(a):Witam, co jakiś czas dostaje informację typu kabel sieciowy odłączony i po dosłownie kilku sekundach kabel podłączony. Ktoś miał podobny problem? Fora piszą że albo kabel, lub gniazdo w konsoli lub niewidomo co. Kabel nie był ruszany od podpięcia pod konsolę czyli około 3 miesiące.jak mi się tak dzieje to wiem że za chwilę mi router padnie, zdarzyło mi się to ze 4 razy od czasów ps4