Opublikowano wczoraj o 19:03 1 dzień Chyba że te hitmanowe zrobi się w stylu rambo, przechodząc całą grę w trybie strzelankowym. W sumie ciekawe jak to ma wyglądać - chociażby misja z pierwszej prezentacji ze State of Play. Bond jako szofer próbuje wbić do budynku, na samym starcie spalimy przykrywkę, dochodzi do strzelaniny i przez całą misję, w różnych sektorach mapy mamy strzelankę aż do pościgu i następnie lotniska?
Opublikowano wczoraj o 19:08 1 dzień 2 minuty temu, Uzytnik30 napisał(a):Chyba że te hitmanowe zrobi się w stylu rambo, przechodząc całą grę w trybie strzelankowym. W sumie ciekawe jak to ma wyglądać - chociażby misja z pierwszej prezentacji ze State of Play. Bond jako szofer próbuje wbić do budynku, na samym starcie spalimy przykrywkę, dochodzi do strzelaniny i przez całą misję, w różnych sektorach mapy mamy strzelankę aż do pościgu i następnie lotniska?Patrząc na rozgrywkę to
Opublikowano wczoraj o 20:22 1 dzień może włożył jakiegoś Magnuma jeśli to misja polegająca na infiltracji
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Biega dokładnie jak 47 w Hitmanie, widać nie zrobili tu specjalnego postępu.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Obserwując, co serwują gry akcji przez ostatnie 10 lat, niestety jak widać Naughty Dog trzeba się urodzić, oni w czasach PS3 robili lepiej takie sekcje, ale nie ma co narzekać, wygląda całościowo okey.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Będziecie grać i będziecie biegać tak, że nawet na to nie zwrócicie uwagi. W większości gier tak jest, że bohater biega z kijem w dupie. Tak samo było w Arc Raiders, oglądałem gameplaye i zgrzytałem zębami, a jak się dosiadłem do gry, to całkowicie o tym już zapomniałem i nie zwracałem uwagi.