Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ktoś pamięta walki w takim Sleeping Dogs? Tam też to było spoko zrobione razem z wykorzystaniem otoczenia- wrzucanie do śmietnika, akwarium z węgorzami czy po prostu chwycenie przeciwnika i złamanie mu nogi.Właśnie- jak się jeździ? Bo gdzieś mi mignęła jakaś sekwencja z licznikiem czasu.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. No jeździ się bardzo arcadowo, nic specjalnego, ale też zęby nie bolą, a z licznikiem to w tutorialu na początku.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ja będę chyba musiał pogrzebać w ustawieniach sterowania, bo strasznie ciężko mi się celuje na tych standardowych. Miałem kilka dłuższych sekwencji strzelania i nie było to przyjemne doświadczenie.
Opublikowano 29 minut temu29 min Lepsza niż najlepszy growy Bond w historii, czyli Everything or nothing?
Opublikowano 15 minut temu15 min Fajny ten hitmen tzn żejms bond, może kiedyś dadzą w game passie Edytowane 15 minut temu15 min przez Chewie