Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 5 minut temu, BRY@N napisał(a):Takie w stylu Uncharted?Nie doprecyzowałeś. Napisałeś ogólnie "liniowe gry na 20–30h”, więc naturalnie zrozumiałem to jako kampanijne, bardziej zwarte AAA bez open worldów. Bo takich liniowych gier nadal wychodzi sporo, ale Uncharted-like faktycznie jest ich mniej.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Tutaj to raczej to takie półotwarte miejscówki. Korytarz to dla mnie te fpsy na 5-7 godzin z pędzącą akcją.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Teraz, Kuba0101 napisał(a):Woke11 minut temu, Rooofie napisał(a):W stylu Uncharted miałeś niedawno Indiane, który też był na ok 15-20h, niedawno wyszedł liniowy Resident i Pragmata a to tylko z segmentu większych wydawców.Powoli można zacząć narzekać na ilość open worldów bo liniowych gier jest coraz więcej.Było też sporo flopów, Samson, Mindseye, średnia Mafia, tutaj będzie lepiej.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 12 minut temu, Rooofie napisał(a):Powoli można zacząć narzekać na ilość open worldów bo liniowych gier jest coraz więcej. Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Josh
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 8 minut temu, Kuba0101 napisał(a):Nie skomentował James tylko Moneypenny= lezbijka.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Dobrze chociaż że nie czarna i płaska jak deska, jakby to było u ubi albo ea
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 2 minuty temu, PiotrekP napisał(a):Dobrze chociaż że nie czarna i płaska jak deska, jakby to było u ubi albo ea Albo laska z fiuttem jak u Bioware
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Czy tylko ja na Steam nie mogę jej pobrać? Kupiłem wersję oczywiście premium i wyświetla się tylko informacja o dostępności od 27.05 😥
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Teraz, suCCHy96 napisał(a):Czy tylko ja na Steam nie mogę jej pobrać? Kupiłem wersję oczywiście premium i wyświetla się tylko informacja o dostępności od 27.05 😥zrestartuj steam i zobacz
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 2 minuty temu, Donatello1991 napisał(a):zrestartuj steam i zobaczPomogło, poszedł reset i zaskoczyło
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Czemu nie moge na steam kupić werdji deluxe żeby grać teraz? O co kaman? Czy jak kupię te za 69 euro to tez juz zagram?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 2 minuty temu, Donatello1991 napisał(a):Czemu nie moge na steam kupić werdji deluxe żeby grać teraz? O co kaman? Czy jak kupię te za 69 euro to tez juz zagram?Jak kupisz teraz masz delux za free
Opublikowano 56 minut temu56 min Kupiłem na Steamie. Zaraz będzie grane. https://i.postimg.cc/0NWZqM8C/Screenshot-26-05-2026-16-29-43.png
Opublikowano 43 minuty temu43 min Gram prolog i klimacik jest świetny. Rysuje mi się póki co taka gra akcji w trochę takim staroszkolnym stylu co mi się bardzo podoba.
Opublikowano 40 minut temu40 min 007 First Light opening sales "aren't tracking well atm", closer to Bethesda Indiana Jones than Uncharted - ZHugeEXbuuu
Opublikowano 16 minut temu16 min 23 minuty temu, Figaro napisał(a):buuuSpokojnie, rozkręci się po recenzjach.
Opublikowano 11 minut temu11 min Jestem dopiero na początku, ale ta gra jest do bólu liniowa. Oczywiście każda półka, na którą da się wskoczyć, musi być wyraźnie oznaczona. A ta pilotka to chyba jakaś femina tylko cały czas rozkazuje: "Rób, co do ciebie należy, i nie zadawaj głupich pytań”