Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Dobrze, że nie dopasowali się do tytułu i nie zamienili 007 na 70.0GB
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Godzinę temu, l33t napisał(a):Pytanie jak ta gra się zmieni za miesiąc, dwa. Bo na przykład RT ma być w ogóle dodany "za jakiś czas" po premierze (przynajmniej na pecetach). Dziwny zabieg.PT będzie po premierze. RT nie wiem czy tam jest jakiś ale jeśli jest to on będzie od razu. Niedługo się przekonamy jak optymalizacja.
Opublikowano 48 minut temu48 min 20 minut temu, Qbon napisał(a):PT będzie po premierze. RT nie wiem czy tam jest jakiś ale jeśli jest to on będzie od razu. Niedługo się przekonamy jak optymalizacja.RT ma nie być w ogóle. A PT mówili, że na premierę, a teraz summer 2026. Słabo w opór, bo to jawna ściema była. Zwłaszcza, że tym się reklamowali.Sam nie wiem czy się nie wstrzymać z graniem Co za typy
Opublikowano 19 minut temu19 min Jebać hejterów. Gierka zapowiadała się świetnie, fajnie, że IO dowiozło.
Opublikowano 19 minut temu19 min Stawiałęm takie 82-84, a tu jednak dowieźli Chociaż na razie jakieś same mniej powiedzmy prestiżowe redakcje, ciekawe kiedy reszta tych większych graczy i czy ocena od IGN dorówna Mixtape.
Opublikowano 16 minut temu16 min 29 minut temu, Basior napisał(a):RT ma nie być w ogóle. A PT mówili, że na premierę, a teraz summer 2026. Słabo w opór, bo to jawna ściema była. Zwłaszcza, że tym się reklamowali.Sam nie wiem czy się nie wstrzymać z graniem Co za typyPodobnie było z Dying Light The Beast, najpierw reklamy RT a przed premierą opóźnili. No mnie się nie chce już czekać aczkolwiek zdecydowanie wolałbym od razu z PT grać. Trochę jaja sobie z tym robią.Btw recenzje świetne więc bez sensu czekać teraz tylko ze względu na PT, będzie na drugie przejście. Edytowane 15 minut temu15 min przez Qbon
Opublikowano 14 minut temu14 min Tak myślałem, że pobije Mindseye, ale nie, że od razu wyjdzie jakiś sztos.
Opublikowano 14 minut temu14 min No i niech im się uda, brakuje na rynku takich gier więc jak najbardziej plus, że postanowili ruszyć tego typu pomysł.
Opublikowano 13 minut temu13 min Kurcze chyba jednak, indie horror pójdzie na razie do rezerwy i będzie w Bondzika grane
Opublikowano 12 minut temu12 min Teraz, szurubur napisał(a):No i niech im się uda, brakuje na rynku takich gier więc jak najbardziej plus, że postanowili ruszyć tego typu pomysł.Kiedy ostatnio taki "typ" gry filmowej, że biegasz, strzelasz, film, akcja, wybuchy dostał 90 meta, chyba Uncharted 4 2016, fajnie. Do tego jeszcze na licencji to druga gra w tydzień, co wyszła zajebiście. 7 minut temu, Bartg napisał(a):Stawiałęm takie 82-84, a tu jednak dowieźli Chociaż na razie jakieś same mniej powiedzmy prestiżowe redakcje, ciekawe kiedy reszta tych większych graczy i czy ocena od IGN dorówna Mixtape.Wrzuciłem wyżej chyba to samo, no mało coś recek od dużych, pewnie nie pracowali w bank holiday.
Opublikowano 10 minut temu10 min No powiem, że spora niespodzianka. Fajnie, że jednak dostarczyli, będzie grane.
Opublikowano Teraz1 min 9 minut temu, Bartg napisał(a):9.5 od Gruszczyka, więcej recenzji nie trzeba.Kurcze, pół oczka niżej od Starfield, chyba jednak się wstrzymam z zakupem.