Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Działa rewelacyjnie. Wygląda dobrze. Klimacik wylewa się z ekranu. Będzie ciorane po niedzieli.
Opublikowano 44 minuty temu44 min Również polecam, przeszedłem wstęp i gra wgniata w fotel. Działa świetnie, mimo pierwszego trailera podziałali z optymalizacją co widać. Dźwiękowo bardzo wysoki poziom.
Opublikowano 22 minuty temu22 min Zniszczenia otoczenia spoko ale same animacje to trochę uncharted z 2007r zajeżdża. Ale mówię, tak dawno nie grałem w tego typu grę że biorę z całym inwentarzem .
Opublikowano 16 minut temu16 min 5 minut temu, Schranz1985 napisał(a):Zniszczenia otoczenia spokoFajne, jak w Punisherze sprzed 21 lat
Opublikowano 9 minut temu9 min 8 minutes ago, devilbot said:wygląda na to że zajebiście im się sprzedalo50.000 na Steamie aktualnie, chyba nie ma źle.
Opublikowano 8 minut temu8 min 5 minut temu, devilbot napisał(a):wygląda na to że zajebiście im się sprzedaloWydaje mi się że idealnie sie wstrzelili.Ostatnie uncharted 10 lat temu wyszło. Bond jako taki też fajny temat na grę, no i do tego na sam koniec wydaje się że zrobili po prostu dobrą grę.