Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

007 First Light

Featured Replies

Opublikowano

Relacja tej babeczki z Jamesem od razu skojarzyła mi się z Leonem i Adą, jest dużo podobieństw między nimi

spoiler

Śmieszek, który ma za nic rozkazy i za wszystkich nadstawia karku & femme fatale pół-Azjatka wodząca go za nos, do samego końca nie wiadomo czy pracuje dla tych dobrych, dla złych czy dla samej siebie

Top 3 moich ulubionych dupeczek w grze: Isola > Cressida > ta w czerwonej sukni w klubie

• Odpowiedzi 558
  • Wyświetleń 38,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• devilbot
    devilbot

Zazdrościsz łysa pało

• Jak na kogoś kto masowo zajada się takimi hitami, to sporo narzekasz na gameplay Nie zapomnij dopisać w minusach, ze trzeba pograć więcej niż 15 minut, żeby wbić platynę.

• Straszliwe durnoty widać na tym gejpleju Ja rozumiem, że to jest gra konkuterowa, że to arcade, ale to co widać na tym pokazie to już za duża przeginka w drugą stronę. Po pierwsze, to nikt z tłumu lud

Opublikowano
42 minuty temu, Josh napisał(a):

Relacja tej babeczki z Jamesem od razu skojarzyła mi się z Leonem i Adą, jest dużo podobieństw między nimi

Mi się mocno skojarzyło z relacją Ethana i Ilsy w filmie Mission:Impossible Rogue Nation - bardzo podobny motyw, włącznie z

Spoiler zarówno z filmu, jak i z gry

uratowaniem życia i zawłaszczeniem przedmiotu misji

Opublikowano
53 minuty temu, Josh napisał(a):

spoiler

Śmieszek, który ma za nic rozkazy i za wszystkich nadstawia karku & femme fatale pół-Azjatka wodząca go za nos, do samego końca nie wiadomo czy pracuje dla tych dobrych, dla złych czy dla samej siebie

Top 3 moich ulubionych dupeczek w grze: Isola > Cressida > ta w czerwonej sukni w klubie

Szkoda

Cressidy

:/

Opublikowano

spoiler

W sumie chyba nie wyjaśnili czy została sparaliżowana na amen? Może dojdzie do siebie i James jeszcze sobie skorzysta w następnej części

spicy

Opublikowano
3 minuty temu, Josh napisał(a):

spoiler

W sumie chyba nie wyjaśnili czy została sparaliżowana na amen? Może dojdzie do siebie i James jeszcze sobie skorzysta w następnej części

spicy

Myślę, że powinien jej pomoć :).

Opublikowano
Godzinę temu, Josh napisał(a):

spoiler

spicy

Podczas misji na gali Webba, jej ojciec gadał przy barze z jakimś typem i w tej rozmowie padło, że

Spoiler

będzie chodzić

Opublikowano

Czyli w następnej części będzie

spoiler

mqdefault.jpg

Edytowane przez Josh

Opublikowano

Już w tej odsłonie James zaliczył trzy dupeczki, choć ta z recepcji później dziwnie oschła była na pożegnanie.
No i wciąż liczę na jakiś romansik z Moneypennywub