Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Promocje w Microsoft Store - Różne regiony - Polska Cebula

Featured Replies

• Odpowiedzi 443
  • Wyświetleń 139,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wszyscy chętnie zobaczymy jak nabywca gierek po 5 zł kupuje konsolę za 3.000 zł żeby kupować na niej gry po 350 zł sztuka.   Czekamy 

• Przekleję z discorda, bo nie chce mi się pisać drugi raz instrukcji: I tyle, grasz na swoim koncie na polskim regionie, gierka jest dopisana jako posiadana tak samo, jakbyś kupił ją w pełnej ce

• No, cena spoczko. Ale mam taką zasadę, że nie kupuję gier bez lokalizacji pl -  taka zasada, mimo że w Maxie tekstu niewiele a tu jest tylko eng.

Opublikowano
Godzinę temu, Hubert249 napisał:

Ech widzę, że ceny w Turcji znowu żądzą. Szkoda, że póki co nie można kupić zdrapek :/

A myślisz, że po co była ta wizyta prezydenta w Turcji? 

:D

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
21 minut temu, SpacierShark123 napisał:

Panowie widze że w fajnych cenach można dostać kody na giereczki US/ARG czy są problemy z aktywacją takich kluczy? Czy wystarczy użyć VPN(chociażby HOLA) i gra będzie działać.

Argentyna i Turcja ma najlepsze ceny, ale nie kupisz tam gier, ponieważ nigdzie nie można dotrwać zdrapek. No chyba, że masz konta bankowe w tych krajach, to nie ma tematu. 

Na chwilę obecną najtaniej wychodzi w Brazylii i jest pełno doładowania portfela chociażby na stronie MTC. 

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ion Fury za 46zl polecam 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

To jest zupełnie nieistotne. Kupujesz z Brazylii ale nie ściągasz. Jak zacznie samo ściągać to anulujesz i usuwasz. Zmieniasz region na polski i ściągasz wersję od nas. 

Mialem tak z diablo 3 kupiłem w br i tylko po portugalsku było więc wyjebałem z dysku zmieniłem region i pobrałem od nas.

Jednak przeważnie jest jedna wersja gry, diablo 3 to wyjątek.

Edytowane przez devilbot

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

da silvy wprowadzili jakieś blokady? gierka kupiona na brazylijskim koncie jako prezent i wysłana na polskie. do tej pory bez problemu takie manewry przechodziły. teraz przy próbie realizacji kodu z prezentu wyskakuje komunikat że error bo gra kupiona w innym regionie niż obecne konto :dunno:

Opublikowano
1 minutę temu, Colin napisał:

da silvy wprowadzili jakieś blokady? gierka kupiona na brazylijskim koncie jako prezent i wysłana na polskie. do tej pory bez problemu takie manewry przechodziły. teraz przy próbie realizacji kodu z prezentu wyskakuje komunikat że error bo gra kupiona w innym regionie niż obecne konto :dunno:

Niech odbiorca spróbuje aktywować sobie grę przez przeglądarkę na telefonie.

Opublikowano

U mnie ostatnio kupiony Alan za 23 zł. I śmiga. Tyle że aktywacja przez telefon, na danych i przeglądarka. 

Opublikowano

zalogowałem się na tele, wklepałem reedem code i ten sam błąd. 

pokombinuję jeszcze wieczorem. 

Opublikowano
9 minut temu, Colin napisał:

zalogowałem się na tele, wklepałem reedem code i ten sam błąd. 

pokombinuję jeszcze wieczorem. 

A przez HolaVPN? Może musisz zmianic region na Brazylię? 

Opublikowano
54 minuty temu, Szymek napisał:

A przez HolaVPN? Może musisz zmianic region na Brazylię? 

pomobinujemy z kumplem. jakiś crap za 12 ale sam fakt :cebula:

Opublikowano

Metro Exodus Gold Edition na konsole Xbox Series X|S za jedyne 18,55 zł w brazylijskim Xbox Store

legancko, dlcki mam nie ograne to wjedzie w 60klateczkach 

Opublikowano

Tez mnie kusilo, ale nie grałem w poprzednie czesci. Moze kupie tera, a potem jeszcze poprzednie czesci.

Opublikowano

53 zł w polskim sklepie, chyba się skuszę dla DLC bo w podstawkę nie grałem no i ze względu na to, że Metro to jeden z benchmarków graficznych nowych konsol