Skocz do zawartości

Star Wars (seriale) - Disney+

Featured Replies

• Odpowiedzi 584
  • Wyświetleń 47,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Didney werl jest coraz bardziej w dupie więc albo wezmą się za robotę albo za chwilę będzie podział całego korpo na mniejsze kawałki.   Ed. Na tt julki się zesrały, po anulowaniu serial

• Nie da się czytać tych twoich postów.

• JaskinieTerrigenoweMarvela
    JaskinieTerrigenoweMarvela

https://youtu.be/deyXEKKFEu8   Ocena ,,Akolity" w skali globalnej to istny dramat. Nic więcej nie da się dodać, nic. To kurłaaa p*******y rant i boty, którego do tej pory jeszcze nie było. U

Opublikowano
Godzinę temu, Kalel napisał:

Ktoś ogląda Boba Fetta? Warto?

Ocena o oczko niżej niż mandalorian.

Opublikowano
30 minut temu, Kalel napisał:

Dla samego wątku Boba Fetty - nie. Całkowicie zmarnowany potencjał takiej niby ikonicznej postaci. Piszę niby, bo nigdy nie rozumiałem fenomenu BF, a po tym serialu tylko się w tym utwierdziłem.

Ale jeśli oglądałeś Mandalorianina to wręcz musisz, bo jest tutaj kontynuowany jego wątek. I wtedy właściwie możesz zacząć od 5. odcinka.

A co do finałowego odcinka to

Spoiler

zdecydowanie najsłabszy odcinek z całego serialu. Nie dość, że ten główny wątek wojny nie był zbytnio porywający, to jeszcze ta ostateczna walka wyglądała jakby była robiona na szybko przez jakiś studentów na zaliczenie. No nie wiem co tak słabo :/  Mam nadzieję, że serial o Obi-wanie będzie jednak lepszy.

Opublikowano
2 godziny temu, Kalel napisał:

Nie warto, ale trzeba dla odcinków w których występuje 

Spoiler

Din Djarin.

Serial nawet bardzo dobry jak boby nie było na ekranie, wielka szkoda :(

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Pierwszy sezon Mandaloriana to chyba maks dobrych pomysłów na jakie stać Disney :/  

Opublikowano

Ale nudy ten trailer xD chyba nawet Ewan tego nie wykeruje

Opublikowano

No nie mówcie, że nie ma ciareczek jak te motywy muzyczne wjeżdżają. 

Opublikowano

Do obiadu się obejrzy, ale hype zerowy. Mando mi się podobało, ale Boba już mniej.

Opublikowano
9 godzin temu, Rudiok napisał:

No nie mówcie, że nie ma ciareczek jak te motywy muzyczne wjeżdżają. 

No właśnie nie. Takimi chwytami to mnie mogli nabrać jak zaczynali nową trylogię, teraz to ja bym chciał zobaczyć coś dobrego w tym uniwersum, ale chyba muszę porzucić nadzieję :gayos: no ale pewnie obejrzę, bo lubię obi wana z prequeli

Opublikowano
8 godzin temu, Pupcio napisał:

No właśnie nie. Takimi chwytami to mnie mogli nabrać jak zaczynali nową trylogię, teraz to ja bym chciał zobaczyć coś dobrego w tym uniwersum, ale chyba muszę porzucić nadzieję :gayos: no ale pewnie obejrzę, bo lubię obi wana z prequeli

FB_IMG_1646924345507.thumb.jpg.43994c6c21c8e6b2c154774b30b8a90f.jpg

Opublikowano
  • Autor

Może gdyby trailer zasugerował Dartha Maula lub pokazał Haydena to byłoby jarango. A tak wygląda, że zerżnęli wątki fabularne z Jedi Fallen Order.

Opublikowano

No obejrzę

Lubie Obiwana, lubie Mcgregora. Ma być Darth Vader. 

Chyba nie zrobią z tego kolejnego sezonu Mandaloraiana jak z Boba Feetem?

• 1 miesiąc temu...