Opublikowano 11 lutego 20223 l Godzinę temu, Kalel napisał: Ktoś ogląda Boba Fetta? Warto? Ocena o oczko niżej niż mandalorian.
Opublikowano 11 lutego 20223 l 30 minut temu, Kalel napisał: Ktoś ogląda Boba Fetta? Warto? Dla samego wątku Boba Fetty - nie. Całkowicie zmarnowany potencjał takiej niby ikonicznej postaci. Piszę niby, bo nigdy nie rozumiałem fenomenu BF, a po tym serialu tylko się w tym utwierdziłem. Ale jeśli oglądałeś Mandalorianina to wręcz musisz, bo jest tutaj kontynuowany jego wątek. I wtedy właściwie możesz zacząć od 5. odcinka. A co do finałowego odcinka to Spoiler zdecydowanie najsłabszy odcinek z całego serialu. Nie dość, że ten główny wątek wojny nie był zbytnio porywający, to jeszcze ta ostateczna walka wyglądała jakby była robiona na szybko przez jakiś studentów na zaliczenie. No nie wiem co tak słabo Mam nadzieję, że serial o Obi-wanie będzie jednak lepszy.
Opublikowano 11 lutego 20223 l 2 godziny temu, Kalel napisał: Ktoś ogląda Boba Fetta? Warto? Nie warto, ale trzeba dla odcinków w których występuje Spoiler Din Djarin. Serial nawet bardzo dobry jak boby nie było na ekranie, wielka szkoda
Opublikowano 9 marca 20223 l Pierwszy sezon Mandaloriana to chyba maks dobrych pomysłów na jakie stać Disney
Opublikowano 9 marca 20223 l No ja też wierzę, Ewan jako Jezus w SW bardzo mi pasował. Tutaj czuje, że również będzie dobrze.
Opublikowano 9 marca 20223 l Do obiadu się obejrzy, ale hype zerowy. Mando mi się podobało, ale Boba już mniej.
Opublikowano 10 marca 20223 l 9 godzin temu, Rudiok napisał: No nie mówcie, że nie ma ciareczek jak te motywy muzyczne wjeżdżają. No właśnie nie. Takimi chwytami to mnie mogli nabrać jak zaczynali nową trylogię, teraz to ja bym chciał zobaczyć coś dobrego w tym uniwersum, ale chyba muszę porzucić nadzieję no ale pewnie obejrzę, bo lubię obi wana z prequeli
Opublikowano 10 marca 20223 l 8 godzin temu, Pupcio napisał: No właśnie nie. Takimi chwytami to mnie mogli nabrać jak zaczynali nową trylogię, teraz to ja bym chciał zobaczyć coś dobrego w tym uniwersum, ale chyba muszę porzucić nadzieję no ale pewnie obejrzę, bo lubię obi wana z prequeli
Opublikowano 10 marca 20223 l Autor Może gdyby trailer zasugerował Dartha Maula lub pokazał Haydena to byłoby jarango. A tak wygląda, że zerżnęli wątki fabularne z Jedi Fallen Order.
Opublikowano 17 marca 20223 l No obejrzę Lubie Obiwana, lubie Mcgregora. Ma być Darth Vader. Chyba nie zrobią z tego kolejnego sezonu Mandaloraiana jak z Boba Feetem?
Opublikowano 4 maja 20222 l 6 odcinków tylko? Mimo wszystko szykuje się mega seans. Klimacik jest. Michałek dygnął, o to chodzi.