Opublikowano niedziela o 14:103 dni To jest mega smutne i dołujace Jak wrócę do domu to wrzuce ta swoja laleczke. Moze go jakos tym chociaż zachęcę
Opublikowano niedziela o 16:233 dni https://www.dystryktzero.pl/figurka-the-spongebob-squarepants-pop-spongebob-2313.htmlPrzecudooooo! Spondżi w takiej oto okazałości... Wersja funko tej postaci z Uniwersum BikiniDolnego mega pasuje... A w ogóle ktoś pre-orderował z Dystryktzero? Warto?17 godzin temu, genjuro napisał(a):Dojechała moja druga figurka😎Te ,,swobodnie siedzące" figurki - jak dla mnie sztosik. Lubię ten typ figurek z gier, anime etc. No bo np.... Kuroko no Basket. To tylko przykład, a tego... jest trochę to fakt! :D
Opublikowano wczoraj o 19:42 1 dzień W dniu 14.02.2026 o 11:45, Enepsignos napisał(a):Mój złoty króliczek Witaj, w króliczkowym królestwie...
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Widzę że lalkarze w sile. A dzisiaj przyszedł mi snajper z kolekcjonerki Killzone 3. Trzeci raz zainstalowałem apke Vinted i wreszcie pare rzeczy udało mi się znaleźć :) z tej kolekcjonerki to brakuje mi tylko artbooka. KZ3 to moja ulubiona gra z ps3 i zawsze chciałem tę figurkę. Przezroczyste elementy można wybielić wodą utlenioną w kremie i naświetlaniem uv albo wystawieniem na słońce latem.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Właśnie przyleciała nowa PaniTeraz impreza na całego Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez mitra
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Zapowiadałem kiedyś ze wrzucę ta mizerna figurkę z Death Stranding 2 i w końcu zdobyłem sie na odwagę. Nie besztajcie mnie za to. Finalny produkt nie tak miał wyglądać a przynajmniej tak to sobie wyobrażałem. Klikacie na własną odpowiedzialność.Magellan Man Statue