Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
6 godzin temu, Whisker napisał(a):

W trybie 60 to wygląda jak jakość na XSX i nic się nie doczytuje :)

Potwierdzam. Na pro śmiga teraz bez tych doczytywan i to w 60 klatkach i na padziku kochanym

Jedynie wkurza że z triggerami nic nie wykombinowali

Ale sama gra sztos po wielu godzinach bawi dalej tak samo ;)

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 281,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Easy możesz od razu mnie raportować, ale weź już kurwa zamknij się. Pragnę ci przypomnieć typie, że Forza Horizon to wolność i fun.  Tam nie ma zmuszania do czegokolwiek tworzenia sztucznych barier, g

• Lucek ma Fanateca CSL 2.5, ja mam Thrustmastera TX  

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Tak jak wspomniałem w temacie "US and A", będąc w ubiegłym roku w NY odwiedziliśmy Microsoft Experince Center. Kilka pięter X-bąkowej dobroci. Figurki, pięknie przedstawiona historia poszczególnych mo

Opublikowano
4 minuty temu, Plackus napisał(a):

Potwierdzam. Na pro śmiga teraz bez tych doczytywan i to w 60 klatkach i na padziku kochanym

Ale sama gra sztos po wielu godzinach bawi dalej tak samo ;)

Lewy trigger jako hamulec działa :)

IMG_9019.jpeg

IMG_9023.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

24 minuty temu, Plackus napisał(a):

czekaj co? przecież triggery to gaz i hamulec dafuq co niby mieli wykombinować

Opublikowano
13 minut temu, Colin napisał(a):

czekaj co? przecież triggery to gaz i hamulec dafuq co niby mieli wykombinować

W dualsense są adaptacyjne triggery które dają opór podczas wciskania. Ale tutaj nie pokusili się o ten efekt i chodzą normalnie

Myślałem że każdy wie jak padzik w piątce działa

Opublikowano

Graliście w to? Lewy Trigger normalnie jest adaptacyjny i przy hamowaniu robi opór charakterystyczny jak w wyścigach

Opublikowano

Dzisiaj odpaliłem i przeszedłem intro plus jeden wyścig i nie rzuciło mi się to w ogóle.

Opublikowano

Spoko gra ale pare elementow mnie drazni

• brak sprzedazy aut z drugiej strony odpalilem wiaodmosci i w skrzynce ponad 30 aut dostalem troche to bylo slabe bo psuje radosc z zbierania na auta

• Podobnie jakas loteria i majac na poczaktu 30k kasy i myslac na co bede ciulac wpadla jakas loteria x4 i bang 1.3mln kasy…

• Co chwila jakies filmik

Na duzy plus model jazdy super nie jestem zadnym prosem , oczekiwalem arcade i dostalem to chcialem.

Na plus wiadomo grafika, customizacja.

Widze ze to bedzie taki tytul odskocznia od innych gier, wpadne pare wyscigow i wylaczyc.

Opublikowano

No u mnie też masa aut i jeszcze z Xboxa mi przeniosło ale to spoko akurat natomiast gameplay dalej czysty miodek i pęknie ze 100j coś czuje.

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Przeniosło Ci Save'a z Xa?

Nie, przeniosło mi profil + kilkanaście fur dostałem. Generalne wszystko od nowa trzeba przechodzić ale sam profil zamiast PSN wyświetla mi z Xboxa z ikonką MasterChefa czyli taka jak ustawiałem na Xie