Opublikowano wczoraj o 14:31 1 dzień 6 godzin temu, Whisker napisał(a):W trybie 60 to wygląda jak jakość na XSX i nic się nie doczytuje :)Potwierdzam. Na pro śmiga teraz bez tych doczytywan i to w 60 klatkach i na padziku kochanym Jedynie wkurza że z triggerami nic nie wykombinowali Ale sama gra sztos po wielu godzinach bawi dalej tak samo ;)
Opublikowano wczoraj o 14:36 1 dzień 4 minuty temu, Plackus napisał(a):Potwierdzam. Na pro śmiga teraz bez tych doczytywan i to w 60 klatkach i na padziku kochanymJedynie wkurza że z triggerami nic nie wykombinowaliAle sama gra sztos po wielu godzinach bawi dalej tak samo ;)Lewy trigger jako hamulec działa :) Edytowane wczoraj o 14:37 1 dzień przez Whisker
Opublikowano wczoraj o 14:57 1 dzień 24 minuty temu, Plackus napisał(a):Jedynie wkurza że z triggerami nic nie wykombinowaliczekaj co? przecież triggery to gaz i hamulec co niby mieli wykombinować
Opublikowano wczoraj o 15:12 1 dzień 13 minut temu, Colin napisał(a):czekaj co? przecież triggery to gaz i hamulec co niby mieli wykombinowaćW dualsense są adaptacyjne triggery które dają opór podczas wciskania. Ale tutaj nie pokusili się o ten efekt i chodzą normalnie Myślałem że każdy wie jak padzik w piątce działa
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Graliście w to? Lewy Trigger normalnie jest adaptacyjny i przy hamowaniu robi opór charakterystyczny jak w wyścigach
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Dzisiaj odpaliłem i przeszedłem intro plus jeden wyścig i nie rzuciło mi się to w ogóle.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Spoko gra ale pare elementow mnie draznibrak sprzedazy aut z drugiej strony odpalilem wiaodmosci i w skrzynce ponad 30 aut dostalem troche to bylo slabe bo psuje radosc z zbierania na autaPodobnie jakas loteria i majac na poczaktu 30k kasy i myslac na co bede ciulac wpadla jakas loteria x4 i bang 1.3mln kasy…Co chwila jakies filmikNa duzy plus model jazdy super nie jestem zadnym prosem , oczekiwalem arcade i dostalem to chcialem.Na plus wiadomo grafika, customizacja.Widze ze to bedzie taki tytul odskocznia od innych gier, wpadne pare wyscigow i wylaczyc.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. No u mnie też masa aut i jeszcze z Xboxa mi przeniosło ale to spoko akurat natomiast gameplay dalej czysty miodek i pęknie ze 100j coś czuje.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Teraz, Whisker napisał(a):No u mnie też masa aut i jeszcze z Xboxa mi przeniosło ale to spoko akurat natomiast gameplay dalej czysty miodek i pęknie ze 100j coś czuje.Przeniosło Ci Save'a z Xa?
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a):Przeniosło Ci Save'a z Xa?Nie, przeniosło mi profil + kilkanaście fur dostałem. Generalne wszystko od nowa trzeba przechodzić ale sam profil zamiast PSN wyświetla mi z Xboxa z ikonką MasterChefa czyli taka jak ustawiałem na Xie