Opublikowano 5 lipca5 lip Jedyne czego mi tu brakuje, to zwykłego sprzedawania wozów. Mam 4 takie same Porsche i nic z tym nie mogę zrobić, tylko mi garaż zawalają.
Opublikowano 5 lipca5 lip 3 godziny temu, PiotrekP napisał(a):Jedyne czego mi tu brakuje, to zwykłego sprzedawania wozów. Mam 4 takie same Porsche i nic z tym nie mogę zrobić, tylko mi garaż zawalają.usuń z garażu i tyle. tanie dublety do śmieci, wartościowe na aukcję. w czym problem
Opublikowano 5 lipca5 lip Można też oddać komuś jako gifty. Zresztą jest teraz z automatu informacja, jeśli wylosujesz dubla, że można od razu sprzedać albo właśnie komuś oddać i po problemie.
Opublikowano 5 lipca5 lip To dziwne, bo wczoraj w spinie mi drugiego mustanga wylosowało i nie miałem takiego komunikatu. Tylko standard, że kolejne losowanie albo odbierz nagrodę.
Opublikowano wczoraj o 06:24 1 dzień Warto brać tę najbogatszą wersję Premium za około stówę więcej? Premium zawiera dodatkowo Przepustkę Samochodową, 2 dodatki (Hot Wheels, Rally Adventure), Pakiet Powitalny i Członkostwo VIP. Jak te dodatki i do czego jest ten VIP? Battlepass jest jednorazowy czy co jakiś czas nowy do kupienia? Aktualne promo na PS Store:Podstawka - 224 złPremium - 329 zł
Opublikowano wczoraj o 06:49 1 dzień Dodatek rajdowy jest bardzo fajny, Hot Wheelsy tez powinny ci się spodobać jeśli to twoja pierwsza styczność z serią. Ogólnie warto dopłacić
Opublikowano wczoraj o 08:21 1 dzień Mapa rajdowa jest dużo lepsza niż podstawka, oczywiście sporo mniejsza, ale nieporównywalnie lepsze drogi.