Opublikowano 5 lipca5 lip Jedyne czego mi tu brakuje, to zwykłego sprzedawania wozów. Mam 4 takie same Porsche i nic z tym nie mogę zrobić, tylko mi garaż zawalają.
Opublikowano 5 lipca5 lip 3 godziny temu, PiotrekP napisał(a):Jedyne czego mi tu brakuje, to zwykłego sprzedawania wozów. Mam 4 takie same Porsche i nic z tym nie mogę zrobić, tylko mi garaż zawalają.usuń z garażu i tyle. tanie dublety do śmieci, wartościowe na aukcję. w czym problem
Opublikowano 5 lipca5 lip Można też oddać komuś jako gifty. Zresztą jest teraz z automatu informacja, jeśli wylosujesz dubla, że można od razu sprzedać albo właśnie komuś oddać i po problemie.
Opublikowano 5 lipca5 lip To dziwne, bo wczoraj w spinie mi drugiego mustanga wylosowało i nie miałem takiego komunikatu. Tylko standard, że kolejne losowanie albo odbierz nagrodę.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Warto brać tę najbogatszą wersję Premium za około stówę więcej? Premium zawiera dodatkowo Przepustkę Samochodową, 2 dodatki (Hot Wheels, Rally Adventure), Pakiet Powitalny i Członkostwo VIP. Jak te dodatki i do czego jest ten VIP? Battlepass jest jednorazowy czy co jakiś czas nowy do kupienia? Aktualne promo na PS Store:Podstawka - 224 złPremium - 329 zł
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Dodatek rajdowy jest bardzo fajny, Hot Wheelsy tez powinny ci się spodobać jeśli to twoja pierwsza styczność z serią. Ogólnie warto dopłacić
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Mapa rajdowa jest dużo lepsza niż podstawka, oczywiście sporo mniejsza, ale nieporównywalnie lepsze drogi.