Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Jedyne czego mi tu brakuje, to zwykłego sprzedawania wozów. Mam 4 takie same Porsche i nic z tym nie mogę zrobić, tylko mi garaż zawalają.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 3 godziny temu, PiotrekP napisał(a):Jedyne czego mi tu brakuje, to zwykłego sprzedawania wozów. Mam 4 takie same Porsche i nic z tym nie mogę zrobić, tylko mi garaż zawalają.usuń z garażu i tyle. tanie dublety do śmieci, wartościowe na aukcję. w czym problem
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Można też oddać komuś jako gifty. Zresztą jest teraz z automatu informacja, jeśli wylosujesz dubla, że można od razu sprzedać albo właśnie komuś oddać i po problemie.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. To dziwne, bo wczoraj w spinie mi drugiego mustanga wylosowało i nie miałem takiego komunikatu. Tylko standard, że kolejne losowanie albo odbierz nagrodę.