Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Patronite.pl

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 274,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Niestety wirus rozłożył mnie i rodzinkę, więc ciężko było się udzielać a wątek widzę grubo spuchł. Odniosę się na szybko tylko do liczb. Poprosiłem Roberta aby zmienił trochę opisy progów i wyjaśnił j

• Bardzo rzadko piszę o PSXE, ale sytuacja spowodowała że i ja coś dorzucę.   Od 13 lat jestem na forum i też od tylu czasu kupuje szmatławca. W tamtym czasie w jakiś sposób mnie CDA odepchnęł

• Do tej pory wstrzymywałem się z opinią, bo widziałem, że cały ten patronite, progi, bonusy i zachęty zmieniały się kilka razy dziennie i raz wyrażone zdanie straci ważność po kilku godzinach, gdy zmie

Opublikowano
13 minut temu, MichAelis napisał(a):

jest:notbad:

A wpadło Ci powiadomienie z Patronite'a? Bo mam wrażenie, że to im coś średnio działa. Jak wysyłałem bezpośrednio maila to był dużo większych odzew na jakieś tematy/pytania. 

Opublikowano

Jeśli Ci to pomoże, to ja o 13:17 dostałem maila z Patronite o dostępności e-wydania.

Opublikowano

Oki, czyli może wcześniej ja czegoś nie zaznaczyłem lub temat #nikogo :) 

Opublikowano

Tematy Patronite'a (nagrody za czerwiec i Amiga) już jutro, dzisiaj padam na ryjek. Po dwóch tygodniach bez sklepu jak się odkorkowało to dzisiaj dzień wysyłki się zrobił :). 

Opublikowano

OK, pomysł taki - dzisiaj wleci info o tych zestawach, że w czerwcu mamy to i to i np. że w poniedziałek o 12:00 pojawi się post z prostym pytaniem konkursowym i pierwsze 5 osób w komentarzach na Patronite z prawidłową odpowiedzią wygrywają. Pytanie coś oczywiście związanego z pismem, żeby jednak nie było aż tak do końca "kto pierwszy, ten lepszy". 

Sugestie jak zawsze mile widziane, tylko przypominam - nie ma opcji losowania. 

Opublikowano

O 12 to większość chyba pracuje, nie lepiej wieczorem to robić? 18 albo 20?

Opublikowano
8 minut temu, Square napisał(a):

O 12 to większość chyba pracuje, nie lepiej wieczorem to robić? 18 albo 20?

12 idealna godzina, moge sobie campić w pracy

Opublikowano
7 minut temu, MichAelis napisał(a):

O 12 idealnie bo wiekszosc pracuje:)

A w tę stronę to nie pomyślałem.

Opublikowano

A z ciekawości co jest nie tak w losowaniu? Toż to wtedy jest prawdziwa niespodzianka :)

Jakieś czatowanie na godzinę i wyścigi? Meh :)

Opublikowano
2 minuty temu, jimmy napisał(a):

A z ciekawości co jest nie tak w losowaniu? Toż to wtedy jest prawdziwa niespodzianka :)

Aby w legalny sposób przeprowadzić losowanie, należy postępować zgodnie z Ustawą z dnia 19 listopada 2009 r. o grach hazardowych, czyli przede wszystkim pozyskać zezwolenie na organizację loterii od właściwej Izby Administracji Skarbowej oraz powiadomić o rozpoczęciu loterii właściwy Urząd Celno-Skarbowy.:)

Opublikowano
10 minut temu, maciucha napisał(a):

Acha, czyli Kmiot pozdrowienia do więzenia.

Jak ktos zyczliwy doniesie, to nie zazdroszcze. On to chyba jeszcze na youtube wrzucał i są dowody.

Opublikowano
Godzinę temu, jimmy napisał(a):

Też uważam że meh ale wygląda że to jedyne wyjście. @Perezjaki jest czas banicji po wygranej? :)

Swoją drogą ciekaw jestem jak to było ogarnięte za czasów losowań u Łapusza. Może faktycznie zgłaszał i robi to nadal i przez to umknęła mu impreza masowa na PH :leo:

Opublikowano
3 minuty temu, kaj.dam napisał(a):

Może faktycznie zgłaszał

Z tego co czytam to za każdym razem to sporo to kosztuje.

Cytat

Jeżeli nie przekonałyby Cię czas oraz formalności, to dodam jeszcze, że wniosek podlega opłacie w wysokości 10% wartości puli nagród, lecz nie mniej niż 50% kwoty bazowej. Czyli w 2020 r. opłata wyniosłaby przynajmniej 2570 zł.

https://legalnykurs.pl/konkurs-a-loteria/

Opublikowano
1 godzinę temu, maciucha napisał(a):

Acha, czyli Kmiot pozdrowienia do więzenia.

Godzinę temu, Shen napisał(a):

Jak ktos zyczliwy doniesie, to nie zazdroszcze. On to chyba jeszcze na youtube wrzucał i są dowody.

Już nie można być dobrodusznym w tym kraju...

Chyba zacznę wystawiać te fanty do kupienia za złotówkę, a losować będę szczęśliwca, który mi zapłaci.

Opublikowano
4 minuty temu, Kmiot napisał(a):

Już nie można być dobrodusznym w tym kraju...

Chyba zacznę wystawiać te fanty do kupienia za złotówkę, a losować będę szczęśliwca, który mi zapłaci.

Mozna, ale musisz państwu odpalić % z tej dobroduszności

Opublikowano

Jutro w pracy o 12 porzucę wszystkie swoje obowiązki służbowe i krzyknę 

"szefie robię sobie przerwę, bo gazetka o grach dla dzieci organizuje konkurs, w którym można wygrać skarpetki z bombermanem!!!!"

A niech mnie kurwa zwalniają 

Opublikowano
1 godzinę temu, number_nine napisał(a):

Adres/paczkomat do wysyłek podawać w PW na Patronite? 

Podrzuć plis na redakcja@psxextreme.pl. 

14 minut temu, Pix napisał(a):

Jutro w pracy o 12 porzucę wszystkie swoje obowiązki służbowe i krzyknę 

"szefie robię sobie przerwę, bo gazetka o grach dla dzieci organizuje konkurs, w którym można wygrać skarpetki z bombermanem!!!!"

A niech mnie kurwa zwalniają 

"Pix, skarpety z Boombermanem mówisz?! Gdzie trzeba się zapisać?!" ;)