Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PSX Extreme 284

Featured Replies

• Odpowiedzi 61
  • Wyświetleń 24,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra Mordeczki, browarek otwarty, muzyczka włączona, pora się wyczilować, a że trochę przy tym nudy i przecież nie będę oglądał, jak strimerzy grają w gry (rotfl) to pomyślałem, że poklikam w klawiat

• Może ktoś zlicza ile numerów poszło i ogłosi "sukces"? --- Tak przeglądam swoje gazetki o gierkach:), może w dziale Retro jakaś ramka/pasek z opisem starych gazetek? @Roger Np.  "I

• Jeśli nie możecie znaleźć u siebie PE, to prawdopodobnie jest u mnie. W drodze z pracy kupiłem nowy numer (siła przyzwyczajenia). A w skrzynce miałem kolejne dwa egzemplarze (prenumerata za

Opublikowano

20210424_124432.thumb.jpg.6e2b15572d50455b268c0f079834d63e.jpg20210424_124440.thumb.jpg.842ff997ae0237c0b4f3c457c443e72f.jpg

Jeśli ktoś mieszka w uk to w tym miesiącu w retro gamer jest fajny dodatek z opisanymi grami na różne systemy nintendo.

Fajna sprawa. 164 strony. Cena 8 funtów.

Edytowane przez Jontek80

Opublikowano
W dniu 24.04.2021 o 12:46, grzybiarz napisał:

Może być komiksem przedstawiającym 1 osoba i tekst „POLSKA BRANŻA GIER I GIEŁDA PSX EXTREME JEDYNY KONSOLACH RESURRECTED GRY 05/2021 (285) 11,99z (wtym8%VAT) Leisure Wet Dreams Dry LARRY Twice”

kiedy zapowiedź? :)

Też jestem ciekaw.

Opublikowano

Wg informacji na patronite jutro będzie dostępny nowy numer w pdf-ie.

Opublikowano

Czytam se 284 numer PE i tak z tej "starej gwardii", dobrze się czyta Norbiego: to są teksty wspominkowe, które do mnie trafiają. Chyba dziś nie obchodzą mnie nowości, a przyjemniej mi się czyta - nie niusy i recki, a właśnie takie teksty (np. teksty Piechoty też dobrze "wchodzą").

Ale np. powrót Myszaqa, no nie wiem, nie wiem. Dwie strony z opisem trzech filmów. Dla mnie to średnioczytalne, bo jest już przecież kącik filmowy, ciągle o tych horrorach. Już bym chyba wolał dodatkową stronę w kąciku filmowym i np pół strony na dział, o którym już pisałem "perełki z VHS", czy coś w ten deseń. Rodzice Sobka mieli wypożyczalnię, na pewno gość zna sporo filmów z kaset, które nie wyszły na BluRay, a pewnie zapadły w pamięci :) 

Opublikowano
Godzinę temu, grzybiarz napisał:

Ale np. powrót Myszaqa, no nie wiem, nie wiem. Dwie strony z opisem trzech filmów. Dla mnie to średnioczytalne, bo jest już przecież kącik filmowy, ciągle o tych horrorach.

Ja akurat kilka filmów z tego kącika sprawdziłem, więc mi nie przeszkadza.

Opublikowano
W dniu 28.04.2021 o 11:30, grzybiarz napisał:

Rodzice Sobka mieli wypożyczalnię, na pewno gość zna sporo filmów z kaset, które nie wyszły na BluRay, a pewnie zapadły w pamięci :) 

Proponuje Breathing Fire na pierwszy rzut :)

Opublikowano

Sobkowi pewnie tematów by nie zabrakło, większym problemem jest pewnie czas, który należałoby wygospodarować na stworzenie tekstu, bo z tego co się orientuję, Kuba ma inne zajęcia, a do PE pisze czysto gościnnie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
W dniu 29.04.2021 o 17:24, Kmiot napisał:

Sobkowi pewnie tematów by nie zabrakło, większym problemem jest pewnie czas, który należałoby wygospodarować na stworzenie tekstu, bo z tego co się orientuję, Kuba ma inne zajęcia, a do PE pisze czysto gościnnie.

Powiem szczerze, że znajdzie się parę dziwadeł na VHS, które pamiętam z dzieciństwa. Jak np. "Gwoździe Śmierci" czy "Humanoid" albo "Battle Beyond Stars". Nie wspominając o zabójczym robocie shogunie - nie pamiętam tytułu. Może da się na takim lejtmotywie zbudować jakiś tekścik. Raczej wspominkowy niż z jakimś głębszym sensem, ale dzięki za pomysł. Pewnie wrócimy do tego, jak się uspokoi w gamedevie z trailerami, które robimy.