Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Euro 2020 (tak po prawdzie to 2021)

Featured Replies

Opublikowano

I tak gdzies w srodku kazdy pewnie liczy ze na murawe wjedzie karetka Eriksen, zerwie z siebie plastry od EKG, krzyknie do boju po zwyciestwo koledzy i pierdolnie hattricka

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Wyświetleń 226,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Dania :wub: prosze sie ogarnac panowie bo macie wicemistrza do zdobycia

Opublikowano

JAZDAAAAAAA

Kurla jakby Eriksen byl to z tym wicemistrzem bym przestrzelil bo jebneli by zloto

Opublikowano

No szybko mi rozjebali typ (obawiałem się, że nie strzelą), ale dobrze, bo życzę im jak najlepiej. 

Serce jedno, a zimna kalkulacja w typerku to drugie.

Opublikowano

Pierwszy raz to widzialem bo zawsze omijam poczatki ale w ch.uj zalosnie wyglada to klekanie. "Przepraszac" w europie bo amerykance od 100 lat nie moga ogarnac pi.zdy i ciagle murzynow wyzywaja. Ku.rwa, ja wiem ze polska to nie jest przychylny czarnym kraj (w sumie tak nikomu nie jest przychylny ale mocno sie to zmienia) ale w takiej Francji, Belgii czy UK tez jest rasizm?

Opublikowano

Belgia spychna do bramki jak nasi.

Opublikowano

Najwazniejsze ze dunczycy poukladali sobie wszystko w glowach i graja na swoim poziomie. Z Rosja powinno byc git patrzac na to jak dzisiaj wygladaja. Szkoda byloby takiej poukladanej druzyny ktora zegna sie z turniejem na fazie grupowej w takich pechowych okolicznosciach

Opublikowano

Jak ci Duńczycy mi zaimponowaly w pierwszej połowie ale chyba mój typek 3:1 dla Danii nie wejdzie.

Opublikowano

Dobra Belgowie, dać sobie po razie w szatni, zostawić juz te uprzejmości że względu na Eriksena i wziąść się za gre.

Dunczycy graja świetnie, ruskich to raczej rozjadą, więc z grupy na bank wyjdą.

Opublikowano

Lukaku to jest knur nad knury :notbad: jak to mozliwe ze taki kaban tak szybko zapierdala

Opublikowano

Niezła klepka Belgów ale jeszcze jak dwie brameczki strzelą Duńczycy to tyle wejdzie jak w masło :pawel:

Opublikowano

Co ten Lukaku :obama: chyba ci Polacy pierdolacy o tym ze Robercik to najlepszy pilkarz swiata oczekuja od niego bycia wlasnie kims takim

Opublikowano

Uda sie? Pewnie nie.

Opublikowano

Pan piłkarz De Bruyne wszedł na boisko i od razu jaka zmiana :banderas:

Opublikowano

No tego się obawiałem widząc to pospolite ruszenie Duńczyków na początku meczu.