Skocz do zawartości

Euro 2020 (tak po prawdzie to 2021)

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Wyświetleń 202,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
Godzinę temu, kanabis napisał:

Serio? Austria-Macedonia Itp?

Jak zawsze tez ogladalem prawie wszystkie mecze euro takmpo tym rozszerzeniu szkoda mi zycia. Wybieram tylko te z faworytami. Jak np Polska

Żartujesz? Mecze ogórków to zawsze jedna z największych atrakcji turniejowych. W meczu z beznadziejną ostatnimi czasy Austrią potomkowie Aleksandra Wielkiego, prowadzeni przez czterdziestoletniego Pandeva, wcale nie stoją na straconej pozycji. Przypominam, że to drużyna, która 3 miesiące temu dojechała Niemców. Z dwójki kopciuszków, to oni akurat mogą powalczyć o wyjście z 3. miejsca, bo Finlandia chyba faktycznie przyjechała po ciężki wpierdol.

Opublikowano

Kielini jak scorpion z mk2.

Opublikowano

No ewidentny karny dla Włochów powinien być.

Opublikowano

Wlosi mecza bule troche i bija lbem o sciane. Oby nie wygrali bo to faworyt mojego starego i chlop nie da zyc do nastepnego turnieju

Opublikowano

Po byku ten euroVAR. Karny jak chuj. Widać też jak bardzo sędziowie będą walczyć z symulkami przy tym dałniarskim nurkowaniu Buraka. 

Opublikowano

No właśnie nie wiem na chuj ten var, skoro się do tego sędzia nie dostosował, chujnię odpierdala.

Opublikowano

No jakby jeszcze w drugiej polowie oddali dwa celne strzaly to jak dla mnie mecz zycia

Opublikowano

Trzeba było obstawić 0:0 w co drugim meczu, ale fantazja poniosła :sapek:

Opublikowano

Przy tym wyniku od razu wlatuje 1pkt w typerku na dzien dobry. Ekspert wie.

Opublikowano

Chuja grająca Turcja i Włosi proszący o karnego po każdym odbiciu piłki od Turków. No piękny mecz otwarcia.

Opublikowano

wlosi bez spiny, utrzymuje sie przy pilce ćwiczą forme przed krytycznym 4 meczem. Faza grupowa to dla nich przećwiczenie pewnych wariantów, doszlifowanie pewnych elementów. Nie licze na wiele goli. To nie wesołe eliminacje. 

Opublikowano
16 minutes ago, schabek said:

Przy tym wyniku od razu wlatuje 1pkt w typerku na dzien dobry. Ekspert wie.

No juz nie :D

Opublikowano

Demiral Demiralem ale ten Umut co siadl na dupe przed Berardim ktory nawet nie wykonal zwodu xDDD

dobra kebaby dawac kurwa

@Bartg turcja na 1-1 i 3pkt :ragus: wszystko jest obliczone

Opublikowano

Pierwszy gol turnieju i od razu swojaczek :shieeet:

Patrząc na bandy reklamowe można by pomyśleć, że to transmisja z pucharu azji :kojima:

Opublikowano

Pan Brzęczek, z takimi Włochami to sobie z dziesięć miliardów razy lepiej radził