Jump to content

eFootball 2022

Guest Rozi

Recommended Posts

• Replies 289
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Rozi
Posted

Zagrałem cały mecz i nie miałem ani pół laga.

Guest Rozi
Posted

JEZU PISZE WSZĘDZIE ALBO MOŻNA WYGOOGLOWAĆ ŻE TO JEST ONLINE TEST KODU SIECIOWEGO I TA GRA NAWET W 10% NIE ODDAJE CZYM BĘDZIE NOWY PES LUDZIE OGARNIJCIE SIĘ CZASAMI

:/

Posted

Nigdzie nie znalazłem, że to nie jest nawet 10% przyszłej odsłony. 
To, że to jest test online wszyscy wiedzą a jako poważna firma deweloperska nigdy bym nie wypuścił takiego paździerza nawet do testu dźwięku. 

Posted

nie ma to jak testować cokolwiek z 2021 roku kodem z 1939, to się nie nadaje do publicznej prezentacji. A jak jakikolwiek fragment tego kodu będzie w finalnej wersji to będzie to wstyd. Jak widzę jak piłka przyklejona do nóg piłkarzy porusza się tylko w kilku kierunkach to mi psychika siada

Posted

A może panowie z Konami rzuciło kawałek kodu i patrzą czy ludziom to siądzie, czy nie. Oby to na prawdę był tylko online test, czy mobile. Bo jak to ujrzy światło dzienne, to będzie dym

Posted

Poziom tej gry już od jakiegoś czasu zajeżdżał free 2 playem. A jaja będą jak tą pseudo beta okaże się fullem, czyli dostaniemy za darmo PESa z komórek xD

• 3 weeks later...
Posted

No raczej Konami wywiesiło białą flagę i liczy na popularność na mobilkach, nie widzę ludzi kupujących wszystkie tryby gry/ligi/kluby na konsoli w formie DLC do darmowej gry. W Cyny Gejm pewnie strzelają szampany. 

Posted

Ja pewnie wykupię pełny pakiet i koniec końców zapłacę tyle co zwykle za pełną wersję premierowego PES-a, ale dla ludzi, którzy niektórych trybów nawet nie włączają to fajna opcja.

26 minut temu, areka napisał:

Ma być crossplay pomiędzy komórkami a konsolami/pc, więc tego xd

Gdzie takie info?

Posted

Wystarczy w link wejść

By this winter, all versions of the game will feature cross-play, although mobile players will need to use controllers to play against console and PC players.