Opublikowano 24 czerwca 20213 l Właśnie ruszyła beta nowej gry piłkarskiej, która nie ma tytułu: https://www.eurogamer.pl/articles/2021-06-24-ruszyla-otwarta-beta-pes-2022-sa-juz-gameplaye Można pobierać.
Opublikowano 24 czerwca 20213 l Gameplay jest z PES mobile, a beta ma na celu przetestowanie kodu online, który imo wypada miernie xD
Opublikowano 24 czerwca 20213 l Zagrałem meczyk i nie wierzę,nie ma opóźnień,nowe wstawki,inne menu XD Goście z dobrym dryblingiem nie ruszają się jak w bagnie co te konami Xd
Opublikowano 24 czerwca 20213 l JEZU PISZE WSZĘDZIE ALBO MOŻNA WYGOOGLOWAĆ ŻE TO JEST ONLINE TEST KODU SIECIOWEGO I TA GRA NAWET W 10% NIE ODDAJE CZYM BĘDZIE NOWY PES LUDZIE OGARNIJCIE SIĘ CZASAMI
Opublikowano 25 czerwca 20213 l Nigdzie nie znalazłem, że to nie jest nawet 10% przyszłej odsłony. To, że to jest test online wszyscy wiedzą a jako poważna firma deweloperska nigdy bym nie wypuścił takiego paździerza nawet do testu dźwięku.
Opublikowano 25 czerwca 20213 l Ja już myślałem,że komuś tam z konami sufit na łeb spadł i wrócili do 18-19 gdzie widziało i czuło się różnice między takim Messim a glikiem a to jakiś test.
Opublikowano 25 czerwca 20213 l nie ma to jak testować cokolwiek z 2021 roku kodem z 1939, to się nie nadaje do publicznej prezentacji. A jak jakikolwiek fragment tego kodu będzie w finalnej wersji to będzie to wstyd. Jak widzę jak piłka przyklejona do nóg piłkarzy porusza się tylko w kilku kierunkach to mi psychika siada
Opublikowano 25 czerwca 20213 l A może panowie z Konami rzuciło kawałek kodu i patrzą czy ludziom to siądzie, czy nie. Oby to na prawdę był tylko online test, czy mobile. Bo jak to ujrzy światło dzienne, to będzie dym [emoji16]
Opublikowano 27 czerwca 20213 l Dla mnie gameplay lepszy w tym demie od tego badziewia 2021 wreszcie można kiwać a nie klepać tylko ponga
Opublikowano 28 czerwca 20213 l ściągnąłem to crapiszcze, oby gameplay i grafika nie była nawet 0.1 % gry właściwej bo to nawet śmieszne nie jest
Opublikowano 5 lipca 20213 l Gra ma podobno być free to Play :-D to niezła rewolucję zrobili w dwa lata
Opublikowano 5 lipca 20213 l Poziom tej gry już od jakiegoś czasu zajeżdżał free 2 playem. A jaja będą jak tą pseudo beta okaże się fullem, czyli dostaniemy za darmo PESa z komórek xD
Opublikowano 21 lipca 20213 l Jednak się potwierdziły plotki - PES to teraz eFootball i staje się grą free-to-play na wszystkie platformy https://www.ign.com/articles/efootball-pes-2022-free-to-play-renamed-release-date?
Opublikowano 21 lipca 20213 l No raczej Konami wywiesiło białą flagę i liczy na popularność na mobilkach, nie widzę ludzi kupujących wszystkie tryby gry/ligi/kluby na konsoli w formie DLC do darmowej gry. W Cyny Gejm pewnie strzelają szampany.
Opublikowano 21 lipca 20213 l Ja pewnie wykupię pełny pakiet i koniec końców zapłacę tyle co zwykle za pełną wersję premierowego PES-a, ale dla ludzi, którzy niektórych trybów nawet nie włączają to fajna opcja. 26 minut temu, areka napisał: Ma być crossplay pomiędzy komórkami a konsolami/pc, więc tego xd Gdzie takie info?
Opublikowano 21 lipca 20213 l Wystarczy w link wejść Quote By this winter, all versions of the game will feature cross-play, although mobile players will need to use controllers to play against console and PC players.