Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Steam Deck

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, GearsUp napisał:

Na Switchu max 60 dlatego zastanawia mnie jak to wpłynie na żywotność baterii. No i czy nie będzie to powodowało jakichś anomalii w grach typu RDR 2 kiedy była przenoszona na PC, wtedy jak podwojono fpsy to masa bugów z tego wyszła bo fizyka w grze nie była dostosowana do takiego klatkarza.

To niezły indyk rdr 2

• Odpowiedzi 5,1 tys.
  • Wyświetleń 381,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• i ja się skusiłem i niedługo zostanę Steamdekarzem 

• Jezd i moja zabaweczka. Pierwsze wrażenie pozytywne. Duże ale wygodne. Analogi strasznie wysokie i chwile zajmuje żeby do nich przywyknąć. Jak bym miał mniejsze dłonie to byłoby ciężko. Na ten moment

• Jest I on. Ekran kosmos.    

Opublikowano

RDR 2 to tylko przykład. Tam chyba czas 2x szybciej zapyerdalał i postać była ciągle głodna czy coś takiego.

Edytowane przez GearsUp

Opublikowano
1 minutę temu, Dr.Czekolada napisał:

Tu nie chodzi o fpsy tylko o odświeżanie 90hz jprdl :balon:

Pasek do tego ustawienia teraz jest jeden. Jedno nie wyklucza drugiego :)

Opublikowano
4 minutes ago, Dr.Czekolada said:

No ale to nie sprawi, że rdr2 czy inna gra nagle zacznie chodzić w 90 klatkach ludzie kochani:sapek:

Przecież nikt tu nie mówi o RDR2 w 90 fps tylko o indykach bez grafiki.

Opublikowano

W opcjach można też włączyć stara metodę z oddzielnym suwakiem do fps I hz

Opublikowano

Gdzieś w ogole były benchmarki na 90 fps granie? Ciekawe, czy CPU nie utnie, nawet indie. 

Opublikowano

Steam Deck LCD sprzedany :red: a drugi oddałem.  Co jak co ale ten ekran był gorszy od podstawowej wersji Switcha, backlight bleeding jak chooj a do tego ips glow i co najlepsze każdy bez wyjątku egzemplarz to miał. Wystarczy wpisać odpowiednie frazy w google.

OLED zamówiony :pawel:

Opublikowano
19 minutes ago, GearsUp said:

Steam Deck LCD sprzedany :red: a drugi oddałem.  Co jak co ale ten ekran był gorszy od podstawowej wersji Switcha, backlight bleeding jak chooj a do tego ips glow i co najlepsze każdy bez wyjątku egzemplarz to miał. Wystarczy wpisać odpowiednie frazy w google.

Kiepski ekran to był jedyny powód dla którego zrezygnowałem ze Decka, na szczęście poszli po rozum do głowy.

Opublikowano
20 minut temu, GearsUp napisał:

W dniu 17.11.2023 o 07:42, GearsUp napisał:

14:00 minuta

13:15 ostrość mapki w ToTK

image.jpeg.d5a670d25953495765b230cc4565dccb.jpeg

:pawel:

W dniu 12.11.2023 o 16:02, GearsUp napisał:

Nikt nie napisał, że to były wady albo usterki. Po prostu quality of life changes. Jak ktoś chce niech zamawia na premierę, nie moja sprawa. Ja mając w łapach sprzęt premierowy i ten z Q3 widzę i czuję te subtelne zmiany i egzemplarz premierowy jest w moich oczach no co tu dużo pisać po prostu gorszy jakościowo.

W dniu 12.11.2023 o 13:17, GearsUp napisał:

Ja nauczony doświadczeniem z pierwszym rzutem decków to na pewno nie brałbym premierowych sztuk.

Opublikowano

Albo trolling by jako właściciel móc dalej pisać "obiektywne" pierdoły 

Opublikowano
W dniu 17.11.2023 o 07:42, GearsUp napisał:

image.jpeg.d5a670d25953495765b230cc4565dccb.jpeg

A to dalej podtrzymuję. Jeżeli te screeny nie były robione pod jakimś kątem i nie wypaczają rzeczywistości to antiglare traci na ostrości dlatego zamówiłem normalną wersję.

Opublikowano
5 godzin temu, Ukukuki napisał:

To Autumn sale to zawsze bez sensu. Zaraz wskakuje winter sale :wub:

Wiesław Czeci Kompletny za 37 monet i Spiderman Remastered za 155 monet, myślę że do Winter Sale będę miał w co grać, a potem się zobaczy.

Opublikowano

Czekajcie na zimowa wyprzedaz a nie te pierdoly teraz. Kurde ale The Messenger to musi wygladac super na OLED. Ehhhh...

Opublikowano

Przecież ceny będą podobne do obecnych. ;) 

Opublikowano

U mnie na pierwszy ogień idzie RE4 remake do testów i Rollerdome bo wygląda na spoko gierkę na handhelda. Później będzie i tak wsiąkę jak zawsze w emulację, już się cieszę na ogrywanie SH i innych horrorów z PS2 pod kołderką i z retroachievements.

Opublikowano
2 godziny temu, Czoperrr napisał:

U mnie na pierwszy ogień idzie RE4 remake do testów i Rollerdome bo wygląda na spoko gierkę na handhelda. Później będzie i tak wsiąkę jak zawsze w emulację, już się cieszę na ogrywanie SH i innych horrorów z PS2 pod kołderką i z retroachievements.

RE4 z dlc kończyłem na decku i spokojnie ograsz na fajnych detalach w 30fps. 2,3 czy 8 co też mam to nawet w 60fps.

Emu bajka z PS2. Jedynie z PS3 słabo się radzi i ze switchem loteria. No i x360 i xenia na Linuxie słabo rozwinięta, pod windowsem śmiga lepiej. Ogółem projekt emudeck to mistrzostwo świata.