Opublikowano 30 maja30 maj Godzinę temu, Homelander napisał(a):I w jakich ustawieniach gry chodzą na tym GF Now w Performance? Jest jakaś drastyczna różnica względem natywnego grania?To bodajże już w tierze performance streamuje z bardziej wydajnego kompa niż wszystkie obecne pc handheldy na rynku. Ten najwyższy tier to komp za grubo ponad 10tys ale cena jest psychiczna, ponad 500pln za pół roku11 minut temu, kudlaty88 napisał(a):Dla mnie to nowy temat więc dopytam dla pewności. Mogę sobie połączyć bibliotekę Xboxa i Steama z gfn i teoretycznie za rok sobie grać w takie gta6 na deku pod drzewkiem na świeżym powietrzu byle żeby net był w miarę szybki?Tak, warunek jest tylko taki by gierka wspierała gfn. Niestety nie każda gierka ze steam to wspiera, np tytuły Sony, rockstar też niestety nigdy nic z wsparciem gf now nie wydał. Microsoft z tego co widzę chyba większość swoich tytułów z gp ma w gfn, głowy nie dam że wszystkie. NVIDIA chwali się że gfn obecnie wspiera ponad 2000 tytułów
Opublikowano 30 maja30 maj 13 minut temu, Daffy napisał(a):Tak, warunek jest tylko taki by gierka wspierała gfn. Niestety nie każda gierka ze steam to wspiera, np tytuły Sony, rockstar też niestety nigdy nic z wsparciem gf now nie wydał. Microsoft z tego co widzę chyba większość swoich tytułów z gp ma w gfn, głowy nie dam że wszystkie. NVIDIA chwali się że gfn obecnie wspiera ponad 2000 tytułówŹle mówisz kolego. Żeby gra poleciała z GFN to musi być w wersji PC na MS Store albo Steamie, a GTA VI wychodzi najpierw na konsole. To nie jest usługa do konsolowych gierek.
Opublikowano 30 maja30 maj Tak czy siak super sprawa wracam do domu i testuje. Zakup decka to był strzał w 10.
Opublikowano 30 maja30 maj Trochę to jest dziwne jeszcze Sony ok, oni mają PlayStation. Chociaż i tak mieliby kasę bo żeby zagrać to trzeba kupić ich grę. Ale rozumiem że wolą żeby jak najwięcej kupowano w ich sklepie, a nie na Steam.Ale Rockstar multiplatformowy przecież normalnie mógłby swoje gry dać
Opublikowano 30 maja30 maj Wylądowało demo stellar blade, gierka ma nawet wzorem c2077 ustawienia predefiniowane pod steam deck, demo trzyma na luzie 50-60fps
Opublikowano 30 maja30 maj 45 minut temu, Atherius napisał(a):Na boosteroid można grać w gry sonyi r*.Pierwszy raz o tym słyszę, wszedłem na stronę i faktycznie są gry Sony. To czemu tu nie blokują? ;)Jaka jakość tego streamingu?
Opublikowano 31 maja31 maj 13 godzin temu, drozdu7 napisał(a):Pierwszy raz o tym słyszę, wszedłem na stronę i faktycznie są gry Sony. To czemu tu nie blokują? ;)Jaka jakość tego streamingu?Może mają jakieś wyłączności itp. Osobiście nie testowałem, ale chłop z kanału o chmurach mówi, że jest ok, nawet serwer w PL mamy.
Opublikowano sobota o 19:195 dni Wam się elektryzują ekrany w czasie ładowania? Właśnie zauważyłem jak mi klaczek spadl z kota i chciałem bokiem dłoni ściągnąć to czuć elektrostatyczne wyładowanie. Haptyka ekranu xd czy coś mi się pierdzieli? Edytowane sobota o 19:205 dni przez kudlaty88
Opublikowano niedziela o 09:334 dni Mam psa, ale nie zauważyłem takiego efektu. Za to ROG Ally podłączony do ładowarki mnie kiedyś kopnął prądem jak dotknąłem palcem obok portu ładowania ;) Na szczęście zdarzyło się tak tylko raz.
Opublikowano niedziela o 09:494 dni 15 minut temu, DarkStar napisał(a):Mam psa, ale nie zauważyłem takiego efektu. Za to ROG Ally podłączony do ładowarki mnie kiedyś kopnął prądem jak dotknąłem palcem obok portu ładowania ;) Na szczęście zdarzyło się tak tylko raz.Mój SD tak robi cały czas xdd
Opublikowano niedziela o 10:274 dni Mój SD tak nie robi za to pad 8bitdo Ultimate podłączony do Xboxa kablem czasami nie tylko kopie prądem (w okolicach portu Jack) to jeszcze uruchamia wtedy konsolę.
Opublikowano niedziela o 10:374 dni 6 minut temu, Czoperrr napisał(a):Mój SD tak nie robi za to pad 8bitdo Ultimate podłączony do Xboxa kablem czasami nie tylko kopie prądem (w okolicach portu Jack) to jeszcze uruchamia wtedy konsolę.Mój pierwszy pc robił coś podobnego uruchamiał się przez podłączenie sluchawek jakie czary za tym stały nie mam pojęcia. Przynajmniej nie kopał prądem...chyba.
Opublikowano niedziela o 10:514 dni 23 minuty temu, Czoperrr napisał(a):to jeszcze uruchamia wtedy konsolęTo brzmi jak feature :)13 minut temu, kudlaty88 napisał(a):Mój pierwszy pc robił coś podobnego uruchamiał się przez podłączenie sluchawekTo tak samo Edytowane niedziela o 10:514 dni przez DarkStar