Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Dobry news na start dla świeżego posiadacza konta na steam xd.Świetna maszynka tylko ogromna sie wydaje przy pierwszym kontakcie.Chwilę się tylko pobawiłem w days gone ale jak to fajnie śmiga na oledzie bożym wygląda świetnie z prawie wszystkim na high. No dawno żaden sprzęt mnie nie ucieszył jak sd. Tylko teraz pytanie do ogarniętych. Da się ściągać Romy bez zabawy w torrenty? Jakby ktoś miał sprawdzone źródełko i by się podzielił na PW to obsypuje plusami.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 16 minutes ago, kudlaty88 said:Dobry news na start dla świeżego posiadacza konta na steam xd.Świetna maszynka tylko ogromna sie wydaje przy pierwszym kontakcie.Chwilę się tylko pobawiłem w days gone ale jak to fajnie śmiga na oledzie bożym wygląda świetnie z prawie wszystkim na high. No dawno żaden sprzęt mnie nie ucieszył jak sd.Tylko teraz pytanie do ogarniętych. Da się ściągać Romy bez zabawy w torrenty? Jakby ktoś miał sprawdzone źródełko i by się podzielił na PW to obsypuje plusami.Po co torrenty jak masz od tego inne strony albo archive.org
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. W temacie Anbernicow lataly linki do Archives org do dobrych paczek.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 23 minutes ago, dominalien said:Taaa, archive org jest szokująco dobre.Minusem jest dość wolny transfer, ostatnio też sporo gier spadło z rowerka.