Skocz do zawartości

Steam Deck

Featured Replies

Opublikowano

Dobry news na start dla świeżego posiadacza konta na steam xd.

Świetna maszynka tylko ogromna sie wydaje przy pierwszym kontakcie.

Chwilę się tylko pobawiłem w days gone ale jak to fajnie śmiga na oledzie bożym wygląda świetnie z prawie wszystkim na high. No dawno żaden sprzęt mnie nie ucieszył jak sd.

Tylko teraz pytanie do ogarniętych. Da się ściągać Romy bez zabawy w torrenty? Jakby ktoś miał sprawdzone źródełko i by się podzielił na PW to obsypuje plusami.

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Wyświetleń 306,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• i ja się skusiłem i niedługo zostanę Steamdekarzem 

• Jezd i moja zabaweczka. Pierwsze wrażenie pozytywne. Duże ale wygodne. Analogi strasznie wysokie i chwile zajmuje żeby do nich przywyknąć. Jak bym miał mniejsze dłonie to byłoby ciężko. Na ten moment

• Jest I on. Ekran kosmos.    

Opublikowano
16 minutes ago, kudlaty88 said:

Dobry news na start dla świeżego posiadacza konta na steam xd.

Świetna maszynka tylko ogromna sie wydaje przy pierwszym kontakcie.

Chwilę się tylko pobawiłem w days gone ale jak to fajnie śmiga na oledzie bożym wygląda świetnie z prawie wszystkim na high. No dawno żaden sprzęt mnie nie ucieszył jak sd.

Tylko teraz pytanie do ogarniętych. Da się ściągać Romy bez zabawy w torrenty? Jakby ktoś miał sprawdzone źródełko i by się podzielił na PW to obsypuje plusami.

Po co torrenty jak masz od tego inne strony albo archive.org

Opublikowano

W temacie Anbernicow lataly linki do Archives org do dobrych paczek.

Opublikowano
23 minutes ago, dominalien said:

Taaa, archive org jest szokująco dobre.

Minusem jest dość wolny transfer, ostatnio też sporo gier spadło z rowerka.

Opublikowano

retrogametalk.com/repository