Skocz do zawartości

BEZBEKI 2021

Kandydaci 2021 54 użytkowników zagłosowało

1. 1. KLAP ROKU 2021:

2. 2. BOT ROKU 2021:

3. 3. BLACHARZ ROKU 2021:

4. 4. NINTENDOFAG ROKU 2021:

5. 5. BEZBEK ROKU 2021

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 10.08.2021 o 06:10

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

• Odpowiedzi 158
  • Wyświetleń 5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zglaszam nastepujace kandydatury   Klap roku: kazdy uzytkownik PS5. Kto raz bydlaka pod telewizorem u siebie zobaczy temu juz ogien w oczach nie zgasnie   Bot roku: @Colin, banuje

• Ty nie piszesz niemądrze. Ty piszesz bezbecznie i bezjajecznie, z udawanym obiektywizmem oraz podprogową propagandą. Tak więc tytuł wg mnie bardzo zasłużony.

• Dorosli ludzie obsrani bo gdzies na koncu internetu ktos wygral czy przegral glosowanie na cos tam xDDDDDD NIEEEE Asax bezbekiem to nie moze byc, tak nie wolno, widac kto glosowal, po plusach tez wida

Opublikowano

1. Bezbek - generalnie większość pasywno-agresywnych zielonych ale ostatnio w tej patoli przoduje niejaki PIOTR8642 choć te PaoloVisiry i reszta pokemonów są tylko o milimetry za nim.

2. Klap - Whisker

3. Bot - Whisker - tak to nie pomyłka, ten facet przy szklaneczce whiskey opowie Ci więcej o nextgenowych produkcjach na Xboxa niż większość patałachów w CW

4. Blacharz -  Bzduras - bo kojarzę go z goga :)

5. Nintendofag - Dave Czezky

Edytowane przez izon

Opublikowano

Czy można przepisać głosy z innej kategorii na Bezbeka? Jeżeli tak to proszę doliczyć ode mnie jeszcze 4 głosy na Pioterka. No chłop jest niereformowalny i obrzydza CW już chyba wszystkim..

Opublikowano
  • Autor

Nie można,

Generalnie wciąż jesteśmy na etapie nominacji, jutro zbiore do kupy wszystkie kandydatury i zrobię ankietę, a  każdy chętny będzie mógł oddać jeden głos w każdej kategorii

Opublikowano
12 godzin temu, izon napisał:

Czy można przepisać głosy z innej kategorii na Bezbeka? Jeżeli tak to proszę doliczyć ode mnie jeszcze 4 głosy na Pioterka. No chłop jest niereformowalny i obrzydza CW już chyba wszystkim..

Jego posty dosłownie niczym się nie różnią od twoich, liścia, czy whiskera, reprezentujecie ten sam poziom w CW.

Bezbek: whisker, za ten pijacki bełkot.

Klap: nie ma ani jednego który by obecnie zasługiwał na nomincję.. Samo wojowanie w CW mało znaczy.

Bot: ASX, każdy rozumie.

Blacharz: easye , bo zna się na tym, udziela merytorycznych odpowiedzi w stosownych tematach i ma ogólnie pojętą szajbę na PC.

Nintendofag: nie znam nikogo takiego :dunno:

Opublikowano
Godzinę temu, Shago napisał:

Jego posty dosłownie niczym się nie różnią od twoich, liścia, czy whiskera, reprezentujecie ten sam poziom w CW.

I vice versa. Jesteś tak jałowym, bezbecznym i nudnym flakiem w CW (w sumie w innych tematach również) że pisanie przez ciebie o kimkolwiek że jest słaby jest komplementem. Stawiam cie na równi (pochyłej) z dee, exactem, czoperrem, daddym i innymi smutnymi pędzlami którym kuska staje jak wchodzą do CW.

Nominacja dla mnie od takich leszczy na bezbeka roku to jak złoty medal z grawerem o treści "robisz to dobrze".:lapka:

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Rozpłacz się ;)

Poza tym naucz się czytać, nie ty dostałeś nominację.

Edytowane przez Shago

Opublikowano
  • Autor

Panowie dodałem ankiete na podstawie naszych propozycji i zapraszam do głosowania. Głosujemy do 10 sierpnia

Opublikowano

I brakuje Wezyra przy bezbekach, Cursed Klaun nominował. Chyba, że majoneziarskie nomiacje się nie liczą to wtedy trzeba wykreślić parę osób w paru rubryczkach.

Opublikowano
  • Autor
7 minut temu, Bzduras napisał:

I brakuje Wezyra przy bezbekach, Cursed Klaun nominował. Chyba, że majoneziarskie nomiacje się nie liczą to wtedy trzeba wykreślić parę osób w paru rubryczkach.

dzięki już dodałem,

niestety chciałem zachować zasady demokracji i nawet nominacje takich typów jak Majoneza się liczą

Opublikowano

Jako, że sprawa dotyczy głosowania bezpośrednio na użytkowników jestem za tajnością głosowania. Poza kilkoma zgłoszeniami (które tutaj były dobrowolne) ktoś może chcieć po cichu wyrazić swoje poparnie/niezadowolenie bez ciągnięcia dramy przez forum (np. poprzez ganianie się po tematach).

Opublikowano

kanabis jako kandydat na blacharza roku?

nie ukrywam, całkiem zabawne

a, no i dziwne, że maciucha nie dostał żadnej dominacji do nintendofaga roku

Edytowane przez Ludwes

Opublikowano
  • Autor
40 minut temu, messer88 napisał:

A co to za zatajanie informacji kto jak głosuje? :asax:

głosy zostały odtajnione :asax:

Opublikowano

No przecież chyba nikt się nie będzie obrażał o ankiety na forum xd 

I o co chodzi z kanabisem blacharzem? 

Opublikowano
Teraz, messer88 napisał:

Tu ludzie zakładają się o konta w głupich zakładach czy będzie 81 czy jednak 84 na MC, więc wolę dmuchać na zimne. :pawel: 

Opublikowano
50 minut temu, Ludwes napisał:

a, no i dziwne, że maciucha nie dostał żadnej dominacji do nintendofaga roku

Do golfisty roku mógłby dostać.

Opublikowano

Dziękuję za nominację do Nindendofaga roku. To dla mnie ogromne wyróżnienie, biorąc pod uwagę fakt, że miałem DSa w gimnazjum przez rok i zamieniłem na PSP, a w liceum kupiłem GBA w lumpeksie i sprzedałem 20 zł drożej na Allegro.

Opublikowano

ASX na własne życzenie w tych kretyńskich tematach/głosowaniach wygra na bezbeka? :yao:

Opublikowano
Godzinę temu, messer88 napisał:

I o co chodzi z kanabisem blacharzem? 

a chuj wie

ale to była taka randomowa nominacja, że aż parsknalem śmiechem, nie ukrywam

moze to przez te ostatnią podniete cywilizacja

Edytowane przez Ludwes

Opublikowano
  • Autor

To trochę zabawne bo nigdy nie aspirowałem do bycia tym "śmiesznym",daleko mi do gwiazd z CW, nikogo nie wyzywałem i staram się ze wszystkimi żyć w zgodzie xd

Opublikowano

Cytat

kocham demokrację 

Edytowane przez dee

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.