Skocz do zawartości

BEZBEKI 2021

Kandydaci 2021 54 użytkowników zagłosowało

1. 1. KLAP ROKU 2021:

2. 2. BOT ROKU 2021:

3. 3. BLACHARZ ROKU 2021:

4. 4. NINTENDOFAG ROKU 2021:

5. 5. BEZBEK ROKU 2021

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 10.08.2021 o 06:10

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Wiadomka, że tytuł bezbeka nie jest w żaden sposób faktyczną wypadkową kogoś kto nieudolnie stara się być śmieszny tylko próba doyebania użytkownikowi którego się nie lubi. W końcu to betoniarnia. :lapka: 

Co nie zmienia faktu że ASX tak jak schabek i kilku innych klapów za bardzo biorą do siebie forum z gierkami. Najlepszy hicior to te zakłady o konta po każdej stronie i fochy na adminów  xD 

• Odpowiedzi 158
  • Wyświetleń 4,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zglaszam nastepujace kandydatury   Klap roku: kazdy uzytkownik PS5. Kto raz bydlaka pod telewizorem u siebie zobaczy temu juz ogien w oczach nie zgasnie   Bot roku: @Colin, banuje

• Ty nie piszesz niemądrze. Ty piszesz bezbecznie i bezjajecznie, z udawanym obiektywizmem oraz podprogową propagandą. Tak więc tytuł wg mnie bardzo zasłużony.

• Dorosli ludzie obsrani bo gdzies na koncu internetu ktos wygral czy przegral glosowanie na cos tam xDDDDDD NIEEEE Asax bezbekiem to nie moze byc, tak nie wolno, widac kto glosowal, po plusach tez wida

Opublikowano

zrobione, noście z dumą.

Opublikowano
4 minuty temu, Daddy napisał:

Co nie zmienia faktu że ASX tak jak schabek i kilku innych klapów za bardzo biorą do siebie forum z gierkami. Najlepszy hicior to te zakłady o konta po każdej stronie i fochy na adminów  xD 

no te zakłady o konto to niezła beczka xddd DOBRA ALE JAK GRA DOSTANIE TYLE I TYLE TO KASUJESZ KONTO i dorosłe typy zakładają się o to na serio, ja yebię, ale patola :pawel: 

Opublikowano

Mnie rozbawiło, że sam na siebie ukręcił bata, więc w sumie nie zasługuje na podwójny tytuł, a wy wyglądacie trochę jak Witek i jej "trzeba anulować, bo przegramy".

Opublikowano
  • Autor
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

no te zakłady to konto to niezła beczka xddd DOBRA ALE JAK GRA DOSTANIE TYLE I TYLE TO KASUJESZ KONTO i dorosłe typy zakładają się o to na serio, ja yebię, ale patola :pawel: 

wrecz przeciwnie, to że zakładam się na konto to raczej dowód że nie biorę tego na serio bo stracenie konta nie jest dla mnie żadną stratą.

A to że sprawia mi przyjemność, zakladanie się z ludźmi którzy pierdolą bzdury vide schabek, to już inna sprawa, traktuje to jako nauczke żeby ludzie nauczyli się brać odpowiedzialność za swoje słowa, bo na forum jest mnóstwo użytkowników którzy pierdolą bzdury bez żadnej konsekwencji

Opublikowano

Dla mnie w drugą stronę - zamykasz się na potencjalnie największe konsolowe community w Polsce, bo ktoś powiedział, że giereczka X będzie na żółto na meta i musisz mu koniecznie udowodnić, że się myli. Nawet jak wygrasz to nic nie ugrasz poza tym, że na forum będzie jedna osoba mniej. :dunno: 

To zakładanie się o konto to rak przez duże RA.

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Dla mnie w drugą stronę - zamykasz się na potencjalnie największe konsolowe community w Polsce, bo ktoś powiedział, że giereczka X będzie na żółto na meta i musisz mu koniecznie udowodnić, że się myli. Nawet jak wygrasz to nic nie ugrasz poza tym, że na forum będzie jedna osoba mniej. :dunno: 

To zakładanie się o konto to rak przez duże RA.

a czy kiedykolwiek założyłem się o metacritic? nie jestem w stanie tego przewidzieć więc nie wchodzę w takie zakłady

podjąłem się trzech zakładów:

ze schabkiem i czoperrem o to że Forza Horizon 5 wyjdzie w tym roku, bo oboje byli świecie przekonani że na xboxie nie będzie gier

oraz z areką, o to że Abandnoned o to że to nie gra Kojimy,

wszystkie zakłady prawdopodobnie wygram i do niczego nikogo nie zmuszałem,

Opublikowano

Przeciez ASX ewidentnie przeszkadza nawet ZABAWA w teorie spiskowe abondoned w temacie abondoned:dynia: aż w betoniarni z tym walczyl:dynia:  

Opublikowano
  • Autor
4 minuty temu, PanKamil napisał:

Przeciez ASX ewidentnie przeszkadza nawet ZABAWA w teorie spiskowe abondoned w temacie abondoned:dynia: aż w betoniarni z tym walczyl:dynia:  

nie przeszkadza, a po prostu śmieszy

lubie teorie spiskowe i fajnie jest poczytać co tam wymyślasz, gorzej jeśli bierzesz to na serio i poważnie w to wierzysz że twitter Hideo Kojimy wysyła zaszyfrowane sygnały dotyczące Silent Hilla

Opublikowano
34 minuty temu, Daddy napisał:

No i cała ta dyskusja, która tu się odbywa jest idealnym przypieczętowaniem tego posta. Nie pamiętam, w historii FPE aby jakiś bezbek tak się tego wypierał :yao:

Opublikowano
  • Autor
3 minuty temu, balon napisał:

No i cała ta dyskusja, która tu się odbywa jest idealnym przypieczętowaniem tego posta. Nie pamiętam, w historii FPE aby jakiś bezbek tak się tego wypierał :yao:

niczego się nie wypieram, napisałem przecież że szanuje wynik tego głosowania i nie mam z tym problemu, no ale widze że osobista awersja do mnie jest silniejsza i próbujesz forsować swoją wersje. peace.

Opublikowano

PiS 

Opublikowano

Dorosli ludzie obsrani bo gdzies na koncu internetu ktos wygral czy przegral glosowanie na cos tam xDDDDDD NIEEEE Asax bezbekiem to nie moze byc, tak nie wolno, widac kto glosowal, po plusach tez widac, jebane klapy, asx zajebisty dla klapow za madry i sie kurwy niebieskie mszcza ;(

Honorowo moge przejac tytul bezbeka w obawie o fale samobojstw na forum ale w zamian te wszystkie soule i wiziry przyjma tytul grotolaza roku za regularne wylizywanie czekoladowej jaskini asaxa :) 

A nie moge miec jednoczesnie tytulu klapa i 8 gwiazdek? Czuje sie bez nich nagi jak lineup xboxa na pierwszy rok

Opublikowano
  • Autor

Schabku wyciągam rękę na zgodę, wystarczy że przeprosisz i obiecasz poprawę i jestem gotów odpuścić ci ten przegrany zakład żebyś nie musiał kasować konta. Możemy żyć w zgodzie

Godzinę temu, SlimShady napisał:

Mnie rozbawiło, że sam na siebie ukręcił bata, więc w sumie nie zasługuje na podwójny tytuł, a wy wyglądacie trochę jak Witek i jej "trzeba anulować, bo przegramy".

no jest w tym pewna ironia, że nie jestem aktywnym uczestnikiem betoniarni, nie robię CW a udało mi się wygrać i to w dwóch kategoriach

Opublikowano
31 minut temu, schabek napisał:

A nie moge miec jednoczesnie tytulu klapa i 8 gwiazdek?

jedynie tak da radę, pasuje?

Opublikowano
6 minut temu, Colin napisał:

jedynie tak da radę, pasuje?

A zmiesci się 2018 - 2021 przy mojej ksywie, przecież to podwójna złota PIŁKA!

Aż kupiłem RTX 3070 Ti GAMING X TRIO 8GB w Xkomie!

Opublikowano
Teraz, easye napisał:

A zmiesci się 2018 - 2021 przy mojej ksywie, przecież to podwójna złota PIŁKA!

Aż kupiłem RTX 3070 Ti GAMING X TRIO 8GB w Xkomie!

zmieści zmieści:lapka:

Opublikowano

Dziekuje wszystkim, to prawda - dla Nintendo w Polsce nikt nie zrobil wiecej :)

Opublikowano
  • Autor
12 minut temu, Ukukuki napisał:

Z jednej strony CW to syf ale dzięki temu mamy takie dyskusje :banderas: No nie powiem śmiechłem do kawy. 

ja jestem zdziwiony że tak wielu użytkownikom nie przeszkadza a nawet aprobuje chamstwo jakie prezentuje schabek, które nawet jak na standardy CW stoi na niskim poziomie, a co gorsza często wylewa się poza, na normalne tematy i statusy.

Opublikowano

To wciąż betoniarnia więc niech sobie pisze co chce A na statusach młody już nie pobryka bo wie że czeka go kara :nosacz3:

Opublikowano

Przecież wszyscy wiedzą, że typ ma nayebane pod kopuła i chyba juz tylko ultra-klapy traktują szkrabka poważnie, dla reszty to poziom donatelo, żuloma i frostiego :reggie:

Opublikowano

Prosze o zmiane z Nintendofag na Nintendowiec Roku CEE

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.