Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 4 minuty temu, Donatello1991 napisał(a):Fajnie jakby już na ps6 nie tworzyli SP3 tylko coś innego. Ale raczej nie ma innej opcji.Service Pack 3 na pewno wyjdzieCzyli kwiecień, wrzesień, GTA i Intergalactic w takim razie okno marzec-kwiecień 2027, a potem to już nikt nic nie Wie.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 9 września Phantom Blade Zero a 15 Wolverine. Bez sensu jak dla mnie ze strony Sony.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Nie tak dawno skończyłem SP2, ale niektóre dialogi i sytuacje trochę mroziły krew w żyłach z żenady. Ciekawe czy tutaj się ogarnęli.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 1 minutę temu, Sebas napisał(a):Nie tak dawno skończyłem SP2, ale niektóre dialogi i sytuacje trochę mroziły krew w żyłach z żenady. Ciekawe czy tutaj się ogarnęli.Ja dopiero zacząłem grac, ale juz musze sie z Tobą zgodzić, a to nie wróży najlepiej rosomakowi. Ja wiem, ze spajdi morales to pomocny pajączek z sasiedztwa, ale umawianie gejów w szkole na studniówkę to ciarki żenady. No obyśmy sie mylili.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 6 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Intergalactic w takim razie okno marzec-kwiecień 2027, a potem to już nikt nic nie Wie.Rozumiem że podajesz okno na drugi trailer? Czy jesteś optymistą i czekasz na gameplay?!
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Najbardziej to się będzie kłócić moc Rosomaka- on powinien jednym ciachnięciem zabijać, ale wiadomo, że w taki samograj nie pójdą. A to ogłoszenie premiery to faktycznie to wyskoczyli jak filip z konopii. Pewnie standardowo dostaniemy kolekcjonerkę jak w SM2.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Sporo osób podejrzewa, że skoro Wolverine ma premierę w połowie września, to Sony dostało już jakieś wewnętrzne potwierdzenie od Rockstara, że listopadowa premiera GTAVI tym razem się utrzyma i dlatego chcą wypchnąć rosomaka jak najwcześniej i stąd to nagłe randomowe zaklepanie daty. Ma to jakiś sens. Jeśli gta faktycznie nadchodzi to można się spodziewać wielu ogłoszeń na okres wrzesień-październik. Na listopad pewnie mało kto będzie chciał się pchać.
Opublikowano 58 minut temu58 min Jezu, nie zaczynajmy znów tej samej sraczki. Sony nie ma żadnego insidarskiego info z rockstara. Sam rockstar tego nie wie a już na pewno będą się dzielić jakimiś informacjami z ich konkurencją. Już raz wszyscy spierdalali przed majem 2026 i wyszło jak zwykle. Do domniemanej premiery VI zostało 8 miesiecy, bardzo dużo czasu żeby jeszcze raz opóźnić GTA na marzec 2027.
Opublikowano 49 minut temu49 min Jakie nie ma insajderskiego info, jak mają umowę z Rockstarem na promowanie gta vi głównie na ps5 (co podawał już Schreier kilka tygodni temu)? No tak, partnerzy biznesowi na pewno nie dzielą się informacjami na temat zbliżającej się ogromnej współpracy, która przyniesie obu stronom w choooy kasy xD
Opublikowano 34 minuty temu34 min 11 minut temu, Pix napisał(a):(co podawał już Schreier kilka tygodni temu)Solidne insiderskie źródło. A co na to kolejny gagatek henderson? Też myśli, że największa firma zajmująca się grami wideo będzie promować największą premierę grową ostatniego dzisięciolecia? Rockstar od września 2022 bardzo lubi dzielić się informacjami o swoich grach ze wszystkimi.
Opublikowano 30 minut temu30 min No Schreier to nie jakiś gówno leaker tylko jeden z bardziej doświadczonych dziennikarzy branżowychAle w sumie nieważne, nie ma co robić offtopu. Fajnie, że w końcu z konkretną datą rosomak. Trochę szkoda, że tak blisko Phantom Blade'a
Opublikowano 17 minut temu17 min 10 minut temu, Pix napisał(a):No Schreier to nie jakiś gówno leaker tylko jeden z bardziej doświadczonych dziennikarzy branżowychZwłaszcza jak niedawno pod kliki oskarżał Larian Studio o zastępowanie pracowników przez AI bo nie zrozumiał (albo nie chciał zrozumieć) co Vincke mówił a temat nadal jest bardzo drażliwy. 12 minut temu, Pix napisał(a):Ale w sumie nieważne, nie ma co robić offtopu. Fajnie, że w końcu z konkretną datą rosomak. Trochę szkoda, że tak blisko Phantom Blade'aTak, z tym się zgodzę w 100%. Dobrze, że kolejna duża gra wychodzi w tym roku. 2026 zapowiada się lepiej niż 2025.