Jump to content

Marvel's Wolverine

Figuś

Recommended Posts

Posted

Chyba najciekawsza gierka z tego pokazu. Mam nadzieje na ciezszy klimat niz to co bylo w Spidermanie od nich. Ciekawe tez jak rozwiaza kwestie gameplayowe, Wolverine raczej mi sie nie kojarzy z uzywaniem gadzetow.

Posted
2 minuty temu, Shen napisał:

Tylko nie kolejny sanbox błagam. X-Men Origins: Wolverine był bardzo fajną grą, coś w tym klimacie chętnie bym zobaczyl

no i musi być gore i dojrzały content, bo komiksowo to logan w takich klimatach najlepiej wypadał. Jeśli tak będzie to też nowość dla insomniac, bo oni raczej takie lekkie młodzieżowe/dziecinne gierki od zawsze robią.

Posted

W Insomiacu pracują 2 studia więc nie przejmował bym się datą premiery. Ekipa od Spidera zaczęła pracować nad kontynuacją pewnie już przed premierą MM, więc wychodzi na to że ekipa od Ratcheta ogarnie tego Wolverine'a. Może być tak że znowu wydadzą 2 gry w przeciągu praktycznie 7 miesięcy.

Posted

No nieźle mnie to zaskoczyło wczoraj, jak zobaczyłem logo Insomniac to aż się zdziwiłem, że jak to już kolejna gierka od nich, a tu nie jedna a dwie się szykują. Co prawda nigdy jakoś za Rosomakiem nie przepadałem i jedyne doświadczenie z nim to mam z gościnnego występu w SM z '94 i filmów z Jackmanem, plus ogranie dema na PS3, ale jestem ciekaw co to będzie. Jak wspomniano wyżej, bez dość krwistej sieczki chyba nie ma sensu tego robić, a to dość nowe pole dla IG.

Posted

Zawsze marzyłem o zagraniu w coś w klimatach komiksu Weapon X, ale nie wiem czy insomniac byłoby na tyle odważne by oddać ten klimat nawet w formie krótkiego flashbacka, dosyć mroczna rzecz. Wersja filmowa była śmieszna.