Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Marvel's Spider-Man 2

Featured Replies

Opublikowano

Miałem nie kupować, ale spoilery będą to kupie 

Spoiler

:facepalm:

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 115,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No niech mi tylko ktoś znowu wyskoczy z pecetowym pierdoleniem o grze. Od 3 stron VRR, tryby, rozdzielczość, klatki. Ale przecież konsolowcy mają w dupie grafikę i liczy się fun z gry.

• ahaha rzucanie kamieniami żeby odwrócić uwagę przeciwników, sony sra graczom do mord od 10 lat a gracze mówią że ich karmi                   Obrzydl

• Gra pod kazdym wzgledem lepsza niz pierwszy Spidermon wiec daje 9+/10 dal bym moze nawet 10= ale MJ jest Chujowka wiec nie moge... Druga polowa gry to w ogole rozpierdala!    Jakies 2 czy ta

Opublikowano

Najważniejsze że każdy kupuje, napędzi to sprzedaż rewelacyjnej grze i będziemy pewni kolejnych mega hitów :)

Opublikowano

Unboxing kolektorki. Obawy o jakość figurki chyba zostały rozwiane, steelbook przepiękny. Jutro lecę do sklepu po tego bydlaka.

Opublikowano

Jutro premiera, a kolekcjonerki w dwóch dużych sklepach nadal są. Widać cena/zawartość odstraszyła trochę.

Opublikowano
40 minut temu, PiotrekP napisał:

Jutro premiera, a kolekcjonerki w dwóch dużych sklepach nadal są. Widać cena/zawartość odstraszyła trochę.

Cena wysoka to raz. Dwa, że Sony zawsze robi spory nakład kolekcjonerek. Wyjątkiem była chyba tylko najbogatsza wersja z Ragnaroka, zeszła na pniu.

Opublikowano

Jaka gra taka kolekcjonerka, majstersztyk :D to będzie niesamowita przygoda, jeszcze tylko kilka godzin 

Opublikowano

Liczę, że cena tego pudła spadnie i za 700 bym wziął. 1100 bym nie dał w aktualnej formie. 

Opublikowano

chcialem se znaleźć jeden utwór z Across the Spider-verse i ten nowy zjebany alogrytm YT podpowiedział mi jako 3ci filmik end gamę spoiler z nowego spider mana. Także trzymajcie się tam, zwłaszcza na tej skurwiałej platformie. 

Opublikowano
4 minuty temu, Kalel napisał:

chcialem se znaleźć jeden utwór z Across the Spider-verse i ten nowy zjebany alogrytm YT podpowiedział mi jako 3ci filmik end gamę spoiler z nowego spider mana. Także trzymajcie się tam, zwłaszcza na tej skurwiałej platformie. 

8 godzin temu, Plackus napisał:

Miałem nie kupować, ale spoilery będą to kupie 

Pokaż ukrytą zawartość

:facepalm:

No to już rozumiesz?

Opublikowano

Początek daje rade. Po przesiadce z SM: remaster widoczny jest postęp w kwestii grafiki. Jest gęściej i bardziej "mięsiście" na ulicach. Dodatkowo zmienione światło nadaje większej plastyczności obrazowi.

Opublikowano

To co się dzieje na ekranie to wali niezłym next genem :) na to chyba wszyscy czekali i nie ma znaczenia na jakiej konsoli dziś świętuje Sony z ultra hitem i widzimy się w Nowym Jorku.

Opublikowano

Gierka już w paczkomacie. Po robocie skoczyć do niego i można na spokojnie zarwać nockę. 

Opublikowano

Ja za to zacząłem w nocy 

Na plus nowe mechaniki startu pajaczkiem z ziemi i z budynków.

Szybowanie też daje radę, ale na chwilę bo jak szybujemy dłużej to brakuje bujanka.

Graficznie spoko

To po prostu więcej tego samego . Insomniac ma wypracowany pomysł na spidera i widać że nie chcieli tego zmieniać . To dalej ta sama gra więc jeśli nie siadło komuś wcześniej to i tutaj będzie lipa .

Ja największe nadzieje pokładam w kwestii fabuły. Z recek wynika że ta jest dobra.

Opublikowano

Dokładnie. Jest lepiej, więcej i bardziej, ale to jest wciąż ten sam poczciwy Spider-Man od Insomniac, co mnie bardzo cieszy. Wczoraj ukończyłem misje wprowadzające i to była przednia zabawa. Czuję, że to będzie wspaniała przygoda. 

Nowy Jork, przez to, że w każdej dzielnicy jest masa aktywności pobocznych (tak średnio ze 2 razy więcej, niż w jedynce), wydaje się być ogromny, a do tego doszły jeszcze nowe, niemal tak samo obszerne rejony. Zabawa dla osób chcących zdobyć 100% to lekko 30-35 godzin o ile nie więcej. 

Opublikowano

W czasach coraz większej popularności gier cyfrowych, takie widoki cieszą.

Opublikowano

Kończę Moralesa w weekend i zastanawiam się czy brać na premierę czy poczekać na DLC i łyknąć wszystko za jednym razem :/ Twórcy mówili coś o dodatkach w ogóle? Do końca roku ma się pojawić "NG+", a co dalej? Dodatki z jedynki były fajne, ale minusem było podzielenie je na części i wypuszczanie w odstępach 2-3 miesięcy jak dobrze kojarzę.

Opublikowano
10 minut temu, MacLSkr napisał:

Kończę Moralesa w weekend i zastanawiam się czy brać na premierę czy poczekać na DLC i łyknąć wszystko za jednym razem :/ Twórcy mówili coś o dodatkach w ogóle? Do końca roku ma się pojawić "NG+", a co dalej? Dodatki z jedynki były fajne, ale minusem było podzielenie je na części i wypuszczanie w odstępach 2-3 miesięcy jak dobrze kojarzę.

Spokojnie, będą i dodatki ;) 

Opublikowano
29 minut temu, Whisker napisał:

Spokojnie, będą i dodatki ;) 

To może poczekam na jakąś wersję "complete", zobaczę. Ograłem co dopiero jedynkę, teraz Morales, może dla odmiany do "Returnala" wrócę, żeby się pajęczyna nie przejadła. 

Swoją drogą w polskiej wersji chyba zmienili głos MJ czy mi się wydaje?