Skocz do zawartości

Stellar Blade

Featured Replies

Opublikowano

Mogliby wrzucić ten trailer z końca demka na YT bo tak to demko musi pęknąć dzisiaj ponownie :cool:

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 152,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ukończone. Ostatnie godziny i sama końcówka  Cudo gra, ja wiem, że się jarałem jak oszołom, długo przed premierą, ale to jest nic, ta gra przebiła te wszystkie oczekiwania, nie sądziłem, że to będzi

• Całe szczęście że gaming ratują chinczyki. GOTY 

• Najlepsza gra single player 2024    Forumkowa skala spokojnie 96/100

Opublikowano

Po przemyśleniu stwierdzam, że po premierze będzie się mówić Bladelike na resztę która będzie próbowała dorównać systemowi walki. Arcydzieło.

Opublikowano
1 godzinę temu, Square napisał:

A on nie był na YT już?

Był w słabej jakości na twitterku po wycieku dema wtedy. Może na yt też był w sumie.

Opublikowano

Wreszcie wróciłem ze świąt i przeszedłem demko. Nie ma co owijać w bawełnę - biorę to cudo na premierę. :fsg:

Opublikowano

Super jest jeszcze to, że widać, że niektóre akcje przychodzą EVE z wyraźnym wysiłkiem. Jej okrzyki, zwolnienia czasu, ujęcia kamery pokazują, że wkłada mnóstwo siły w pokonanie przeciwników. Np. kiedy walczymy z Abbaddonem i wyczerpiemy mu staminę to EVE przerzuca go przez bark. Świetnie się na to patrzy. 

I jeszcze pytanie. Wiadomo coś o innych broniach czy będziemy walczyć tylko mieczem?

Opublikowano

Tylko miecz + działko na lewej ręcę.

Fakt, feeling ciosów i wkładanej siły w ataki itp. zajebiście czuć, ekstra feedback to daje

Opublikowano

Po ograniu dema coraz bardziej zastanawiam się nad wersją Deluxe, ale dla jednego stroju to tak średnio.

53501368359_70bfa9e593_4k.jpg?width=1920

Opublikowano

Jak obczai się system parowania to naprawdę jest łatwo , 2 bossów ograłem bez problemu a nie jestem dobry w soulsy. Kurczę zaczęła mi się podobać gierka tylko startową lokacja jest szaro bura i taka odpychająca co źle wpływa na odbiór gry (źle pierwsze wrażenie)

Opublikowano

W sumie pierwsze wrażenie to na tej plaży, fajne żywe kolory, super wjechało. Później trochę kontrast uderza przy tej szaro-burości miasta. Ale znowu po tym trailerze na końcu, o wygląd miejscówek i klimacik jestem spokojny :cool:

Opublikowano

No niestety ta lokacja z demka to akurat graficznie nie powala. 

Edytowane przez PiotrekP

Opublikowano
4 godziny temu, PiotrekP napisał:

No niestety ta lokacja z demka to akurat graficznie nie powala. 

Może to dobry zabieg, powalać to ma pełniaczek. Ta lokacja z dema (początku gry) podobno najmniejsza i też najbardziej liniowa/szarobóra, potem ma być lepiej, c o zresztą widać było na gameplayu SoP i trailerkach. 

Opublikowano

Ale jak to mówią "Pierwsze wrażenie ma kur.a znaczenie". Najpierw ładne, choć krótkie widoki na plaży, a potem ta szaroburość. Oby jak najmniej tego, choć czego oczekiwać od ruin cywilizacji. Horizon to trochę jednak inne klimaty. 

Edytowane przez PiotrekP

Opublikowano
8 minut temu, PiotrekP napisał:

Ale jak to mówią "Pierwsze wrażenie ma kur.a znaczenie". Najpierw ładne, choć krótkie widoki na plaży, a potem ta szaroburość. Oby jak najmniej tego, choć czego oczekiwać od ruin cywilizacji. Horizon to trochę jednak inne klimaty. 

Pokazali trochę na State of Play tą dużą otwartą pustynną lokację z dalszej części gry. 

Ona wyglądała mniej szaroburo. 

Opublikowano

W święta zrobiłem drugie przejście i siadło dużo lepiej :banderas:
Trochę praktyki i już zacząłem dość dobrze "czuć" bloki, uniki też dużo częściej wchodziły. No i bossowie padli - główny za drugim podejściem, a bonusowy za trzecim. Znacznie lepsze rezultaty niż pierwotnie.
Tak więc początkowy sceptycyzm rozwiany i raczej wleci day1 :obama:

Opublikowano

Teraz, Szermac napisał:

że 23 dni xd

ale czas szybko leci :D 

Edytowane przez KrYcHu_89

Opublikowano

Nie no bez przesady, ale jak macie odpalone pokazywanie sygnatur to będziecie wiedzieć xD 

Opublikowano
W dniu 1.04.2024 o 11:25, Donatello1991 napisał:

Po przemyśleniu stwierdzam, że po premierze będzie się mówić Bladelike na resztę która będzie próbowała dorównać systemowi walki. Arcydzieło.

StellBladeSoulsBorneKiro

Opublikowano
34 minuty temu, Szermac napisał:

Nie no bez przesady, ale jak macie odpalone pokazywanie sygnatur to będziecie wiedzieć xD 

Może jeszcze nie teraz, ale bliżej premiery odpalę licznik na górze forumka.