KrYcHu_89 2 256 Opublikowano 8 maja Udostępnij Opublikowano 8 maja Czy po wyprawie na Spoiler orbitę już nie mogę questować? Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 413 Opublikowano 8 maja Udostępnij Opublikowano 8 maja 4 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: Czy po wyprawie na Ukryj zawartość orbitę już nie mogę questować? Nie Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 256 Opublikowano 8 maja Udostępnij Opublikowano 8 maja Teraz, Donatello1991 napisał: Nie No to dzisiaj cleanup, zastanawiam się tylko nad boardem, czy jest jakaś fajna nagroda za wyczyszczenie całej tablicy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 671 Opublikowano 8 maja Udostępnij Opublikowano 8 maja 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: czy jest jakaś fajna nagroda za wyczyszczenie całej tablicy? Nie, bardziej za same questy rybne, bo w sumie robiłem je jakoś ostatnie. Jest ciuch za wszystkie ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 256 Opublikowano 8 maja Udostępnij Opublikowano 8 maja 2 minuty temu, Szermac napisał: Nie, bardziej za same questy rybne, bo w sumie robiłem je jakoś ostatnie. Jest ciuch za wszystkie ryby. O nie, te ryby to odpuszczam Ale minigra jest fajnie zrobiona, trochę się trzeba namęczyć :). Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 8 maja Udostępnij Opublikowano 8 maja Bardzo fajne wykorzystanie Dual Sense. Ryby szybko wpadają, ja praktycznie wszystkie złowiłem w Spoiler Oazie i w jaskini na Pustkowiach. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 839 Opublikowano 8 maja Udostępnij Opublikowano 8 maja Ja wyłączyłem haptyke bo bardziej przeszkadza w tych rybach niż sprawia frajdę. Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 929 Opublikowano 8 maja Udostępnij Opublikowano 8 maja Jak myślicie, da się przejść całą grę na kamerze jak na poniższym screenie? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 8 maja Udostępnij Opublikowano 8 maja W demie tak koleś ubił Stalkera, więc może by się dało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 730 Opublikowano 8 maja Udostępnij Opublikowano 8 maja Fragmenty platformowe mogłyby być problemem Cytuj Odnośnik do komentarza
Rooofie 140 Opublikowano 8 maja Udostępnij Opublikowano 8 maja Dopiero zaczynam przygodę z tym mesjaszem gamingu i pytanie czy gracie z włączonym HDRem czy bez? U mnie ten HDR wygląda podejrzanie gównianie i nie wiem czy to normalne Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 8 maja Udostępnij Opublikowano 8 maja Z włączonym, ale nie sprawdzałem bez szczerze mówiąc. Automatyczne podnoszenie sobie włącz. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 413 Opublikowano 8 maja Udostępnij Opublikowano 8 maja 13 minut temu, Rooofie napisał: Dopiero zaczynam przygodę z tym mesjaszem gamingu i pytanie czy gracie z włączonym HDRem czy bez? U mnie ten HDR wygląda podejrzanie gównianie i nie wiem czy to normalne Z i wygląda fenomenalnie. Jaki tv? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rooofie 140 Opublikowano 8 maja Udostępnij Opublikowano 8 maja 3 minuty temu, Donatello1991 napisał: Z i wygląda fenomenalnie. Jaki tv? QLED Samsunga ale to nie w nim problem bo w innych grach wygląda spoko. Pobawie się później suwakami i może coś poprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 671 Opublikowano 8 maja Udostępnij Opublikowano 8 maja U mnie bez HDR wygląda gównianie xd Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 730 Opublikowano 8 maja Udostępnij Opublikowano 8 maja Tutaj hdr jest akurat najmniej istotny. Nie na to się patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza
panborysek 54 Opublikowano 8 maja Udostępnij Opublikowano 8 maja (edytowane) HDR w tej grze jest świetny, tylko trzeba ustawić dobrze HDR w opcjach konsoli i później w grze. Oczywiście wyłączyć ziarno oraz aberrację chromatyczną, wtedy jest obraz ŻYLETA. Ostrość obrazu i kolory robią wrażenie!!! Edytowane 8 maja przez panborysek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
panborysek 54 Opublikowano 8 maja Udostępnij Opublikowano 8 maja Mam jeszcze pytanie, jestem przed wyruszeniem na Eidos 9, zrobiłem wszystkie misje dostępne (chyba),w Xionie i okolicach, ostatnia misja którą muszę zrobić to Legendarna ryba, zostały mi do złowienia 3 gigantyczne ryby i będę miał 25 sztuk. Czy wtedy po Eidos 9 będę mógł jeszcze przenieś się do Xionu ?? I czy muszę teraz pozbierać wszystkie puszki??Czy jednak będzie możliwość jeszcze cofnięcia się?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 671 Opublikowano 8 maja Udostępnij Opublikowano 8 maja (edytowane) Nie będziesz mógł odebrać questa na tablicy z questami w Xionie już. Wszystkie questy muszą być zrobione przed odlotem na Eidos 9. Chyba, że legendarna ryba to quest wzięty od Clyda, bo juz nie pamiętam. Do Oazy i Clyda będziesz miał jeszcze dostęp później. Puszki i brakujące ryby do albumu będziesz mógł jeszcze ogarnąć później w pewnym momencie, o ile zebrałeś wszystkie puchy w Xionie. Edytowane 8 maja przez Szermac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 9 maja Udostępnij Opublikowano 9 maja 8 godzin temu, Szermac napisał: Chyba, że legendarna ryba to quest wzięty od Clyda, bo juz nie pamiętam. Przynęta jest na tablicy więc ja bym zalecał zrobić to wcześniej, samo łowienie może być chyba później. Ja robiłem przed odlotem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rash 233 Opublikowano 9 maja Udostępnij Opublikowano 9 maja 11 godzin temu, Rooofie napisał: Dopiero zaczynam przygodę z tym mesjaszem gamingu i pytanie czy gracie z włączonym HDRem czy bez? U mnie ten HDR wygląda podejrzanie gównianie i nie wiem czy to normalne Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 730 Opublikowano 9 maja Udostępnij Opublikowano 9 maja To też od tv zależy. U mnie kolory są bardziej nasycone i soczyste a czerń "bardziej czarna". Screeny tego nie oddają, bo to ustawienia tv. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 256 Opublikowano 9 maja Udostępnij Opublikowano 9 maja HDR zawsze i wszędzie, tylko odpowiednio skalibrowany i na odpowiednim TV. Chociaż akurat w Stellarze nie jest to jakaś zajebista implementacja, do gier AAA on Sony First Party, albo takich Gearsów/Days Gone, jak patrzymy na coś na UE4 to nieco brakuje i nawet przy zajebistej kalibracji kolory są nieco sprane w stosunku do SDR. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rooofie 140 Opublikowano 9 maja Udostępnij Opublikowano 9 maja (edytowane) 4 godziny temu, Rash napisał: Pan Niemiec dobrze prawi, sam do tego doszedłem wcześniej. Brightness i Contrast troche w góre i jest lepiej. Co nie zmienia faktu, że średniawa ta implementacja HDRa. Edytowane 9 maja przez Rooofie Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 671 Opublikowano 9 maja Udostępnij Opublikowano 9 maja 2 zakończenie zrobione, speedrunik po trzecie zacząłem, w 40 minut jestem w pierwszym Levoire to raczej pójdzie szybko xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi