Opublikowano sobota o 11:081 dzień No liczyłem na lepszą evke, raven>eve, przynajmniej poza strzelecka u evki daje rade chociaż przypomina mi poze innej postaciEditNie będę pisać nowego posta bo i tak to nie na temat stellar blade. Ten stream z Yako Taro to pewnie kapiszon bo z tego co wiem to collaba dadzą w nikke z niera automaty na rynek chiński(dla chinoli zrobili osobną wersje nikke niedawno, co spowodowało pewną gówno burze a w efekcie tapnięcie akcji shift up na giełdzie)Edit 2Przejrzałem streama w 26:50 jest więcej ujęć z trailera dlc do stellarka Edytowane sobota o 19:351 dzień przez grabipl
Opublikowano sobota o 11:231 dzień Wjezdzam w obie, ale Raven lepsza. Lily darmowa, więc gówno, chociaz dla nowych graczy bedzie dobra na start.Kolejny stream sie szykuje, tym razem z mistrzem Yoko Taro
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Czekam na wydanie GOTY z wszystkimi dodatkami w pudelku Po golasa wstyd siegnac teraz kiedy tyle dobrego contentu do ogrania.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Ale to DLC Nier to tylko ubranka, jeden NPC i jedno pioseneczka, nie ma mowy o żadnym contencie. Edytowane 22 godziny temu22 godz. przez Rtooj
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Do cyfry beda dawać kod na skina do Nikke, w grze kosztuje $60, nie wiem po ile ludzie beda sprzedawac, ale cene gry bedzie mozna sobie obnizyc dzieki temu.