Skocz do zawartości

Stellar Blade

Featured Replies

Opublikowano

No liczyłem na lepszą evke, raven>eve, przynajmniej poza strzelecka u evki daje rade) chociaż przypomina mi poze innej postaci

Edit

Nie będę pisać nowego posta bo i tak to nie na temat stellar blade. Ten stream z Yako Taro to pewnie kapiszon bo z tego co wiem to collaba dadzą w nikke z niera automaty na rynek chiński(dla chinoli zrobili osobną wersje nikke niedawno, co spowodowało pewną gówno burze a w efekcie tapnięcie akcji shift up na giełdzie)

Edit 2

Przejrzałem streama w 26:50 jest więcej ujęć z trailera dlc do stellarka

Edytowane przez grabipl

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Wyświetleń 164,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ukończone. Ostatnie godziny i sama końcówka  Cudo gra, ja wiem, że się jarałem jak oszołom, długo przed premierą, ale to jest nic, ta gra przebiła te wszystkie oczekiwania, nie sądziłem, że to będzi

• Całe szczęście że gaming ratują chinczyki. GOTY 

• Najlepsza gra single player 2024    Forumkowa skala spokojnie 96/100

Opublikowano

Wjezdzam w obie, ale Raven lepsza. Lily darmowa, więc gówno, chociaz dla nowych graczy bedzie dobra na start.

Kolejny stream sie szykuje, tym razem z mistrzem Yoko Taro

Przechwytywanie.JPG

Opublikowano

Czekam na wydanie GOTY z wszystkimi dodatkami w pudelku ohboy Po golasa wstyd siegnac teraz kiedy tyle dobrego contentu do ogrania.

Opublikowano

Ale to DLC Nier to tylko ubranka, jeden NPC i jedno pioseneczka, nie ma mowy o żadnym contencie.

Edytowane przez Rtooj

Opublikowano

Do cyfry beda dawać kod na skina do Nikke, w grze kosztuje $60, nie wiem po ile ludzie beda sprzedawac, ale cene gry bedzie mozna sobie obnizyc dzieki temu.