Opublikowano sobota o 11:084 dni No liczyłem na lepszą evke, raven>eve, przynajmniej poza strzelecka u evki daje rade chociaż przypomina mi poze innej postaciEditNie będę pisać nowego posta bo i tak to nie na temat stellar blade. Ten stream z Yako Taro to pewnie kapiszon bo z tego co wiem to collaba dadzą w nikke z niera automaty na rynek chiński(dla chinoli zrobili osobną wersje nikke niedawno, co spowodowało pewną gówno burze a w efekcie tapnięcie akcji shift up na giełdzie)Edit 2Przejrzałem streama w 26:50 jest więcej ujęć z trailera dlc do stellarka Edytowane sobota o 19:353 dni przez grabipl
Opublikowano sobota o 11:234 dni Wjezdzam w obie, ale Raven lepsza. Lily darmowa, więc gówno, chociaz dla nowych graczy bedzie dobra na start.Kolejny stream sie szykuje, tym razem z mistrzem Yoko Taro
Opublikowano niedziela o 12:053 dni Czekam na wydanie GOTY z wszystkimi dodatkami w pudelku Po golasa wstyd siegnac teraz kiedy tyle dobrego contentu do ogrania.
Opublikowano niedziela o 12:333 dni Ale to DLC Nier to tylko ubranka, jeden NPC i jedno pioseneczka, nie ma mowy o żadnym contencie. Edytowane niedziela o 12:333 dni przez Rtooj
Opublikowano niedziela o 13:083 dni Do cyfry beda dawać kod na skina do Nikke, w grze kosztuje $60, nie wiem po ile ludzie beda sprzedawac, ale cene gry bedzie mozna sobie obnizyc dzieki temu.
Opublikowano poniedziałek o 10:582 dni 22 godziny temu, Rtooj napisał(a):Ale to DLC Nier to tylko ubranka, jeden NPC i jedno pioseneczka, nie ma mowy o żadnym contencie.może i tak ale wrażenie grania w Automatę nextgen bezcenne. Ciekawe czy na sonce będzie jakiś upgrade do complete chociaż jak mam już wcześniejsze dlc to raczej wezmę tylko to nowe solo. Zobaczy się ceny.
Opublikowano poniedziałek o 13:232 dni 1 minutę temu, Square napisał(a):Byłoby miło, bo zawartościowo będzie więcej niż Nier.Za licencje nie muszą płacić
Opublikowano poniedziałek o 13:252 dni Taa, od Niera było mocno zawyżone, ale jak tutaj w grze mobilnej wołają kokosy to różnie może być.
Opublikowano poniedziałek o 21:001 dzień Gra pod koniec zmienia się w całkiem trudną, w końcu są bossowie na których nie wystarczy pompka czy 1-2 odrodzenia. Dwa pytania:SpoilerCo jeszcze poza spalonym XIONem jest niedostępne? Rybki, zdjęcia i otwarcie kontenera we wraku statku jeszcze zrobię?Czy przed ostatnim bossem będzie można to zrobić? obecnie walczę z Raven, podejrzewam że przede mną ostanie sceny, kiedy cofnąć się zrobić resztę rzeczy? Xion wyczyściłem.
Opublikowano poniedziałek o 21:531 dzień Potwierdzam, już nie da rady się cofnąć. Dopóki nie poleci się do SpoilerGniazda to można jeszcze wszędzie wrócić i dozbierać puszki czy ryby. Pozostaje NG+.Ja właśnie dokończyłem przejście, więc w środę lecę od początku i będę szukał nowych strojów i sprawdzę co tam dodatek zaoferuje.
Opublikowano poniedziałek o 22:561 dzień Nie ma latania po mapie po zakończeniu?Prawdę mówiąc nie miałem i tak za bardzo ochoty tego robić, ze względu na spartolony system szybkich podróży, parę razy już poleciałem w miejsca gdzie nie znalazłem nic, i musiałem wracać parę minut z powrotem na nogach, zgrabnych, no ale. A niektóre miejscówki są bardzo "nieprzyjemne" i opustoszałe (np. te podziemne oparte na strzelaniu). Edytowane poniedziałek o 22:591 dzień przez Rtooj
Opublikowano wczoraj o 08:10 1 dzień Ktoś kupuje gre na pc? Może bym odkupił skin do Nikke w jakiejś rozsądnej cenie
Opublikowano wczoraj o 09:59 1 dzień 50 minut temu, Square napisał(a):Ile kosztują wersje?Plus cena w Polsce tradycyjnie chyba druga albo trzecia na świecie.
Opublikowano wczoraj o 10:01 1 dzień 389 to Deluxe kosztował na Pleju, więc nie tak źle jak ma dwa dodatki w środku.