Opublikowano 8 czerwca8 cze Czołg jest wolny i będziesz nabijał gwiazdki przy rozjeżdżaniu zwykłych aut. Czołg nie jest niezniszczalny, a po wyjściu masz 60 sekund na znalezienie nowego radiowozu/czołgu.Ja robiłem normalnym wozem. Zajeżdżasz od boku, walisz z uzi i nara. Pamiętaj tylko, że jak pociągniesz za daleko fabułę to w pierwszym mieście będzie cie momentalnie rozwalać mafia i nic nie zrobisz. Wiele rzeczy przez to można pominąć.
Opublikowano 8 czerwca8 cze Pamiętam dobrze fabułę, że później prawie wszyscy strzelają do nas w portland Już nie mam życia w chinatownAle robię sejwy na różnych slotach i najwyżej wrócę do momentu, gdzie nikt nie będzie do mnie jeszcze strzelaćWiem, że czołg jest wolny, ale spróbuję pod koniec gry z nim. Edytowane 8 czerwca8 cze przez Paolo1986
Opublikowano 8 czerwca8 cze Na drugiej wyspie możesz spróbować normalnie z wozem policyjnym. Będziesz miał już lepsze pukawki dostępne jak AK-47 tylko to raczej na wczesnym etapie bo potem do Ciebie kartel będzie strzelał ale tylko na północy. Ja chyba pamiętam że to robiłem z czołgiem który respi się u Phila na północy tylko czasem jest zamknięty. Edytowane 8 czerwca8 cze przez suteq
Opublikowano 8 czerwca8 cze Tak, zamierzam spróbować w staunton najpierw zwykłym radiowozem. Może będzie łatwiej, bo szerokie ulice. W portland generalnie wszystko, co niezbędne do 100%, mam już ogarnięte. Także lecę normalnie z fabułą teraz
Opublikowano 8 czerwca8 cze Jak robiłem do 100% po 20 kryminalistów na każdej wyspie to na Staunton odpalałem misję na tej dwupasmówce przy zjeździe do Ammu Nation. Przeciwnicy się spawnowali w dosyć łatwych miejscach więc można było ich łatwo dogonić i potraktować z uzi w wozie. Uzi właśnie też będzie dostępne niemal od razu z tego co pamiętam.
Opublikowano 8 czerwca8 cze W dniu 6.06.2026 o 11:31, Paolo1986 napisał(a):Zaliczyłem 12 poziom karetki chyba przy 3 podejściu, za pierwszym zabrakło mi czasu, a za drugim karetka mi wybuchła dosłownie na ostatniej prostejTeraz wlasnie ogrywam. Za pierwszym razem zabraklo mi czasu na 10 poziomie, za drugim razem rozjechalem pacjenta, a za trzecim razem na 10 poziomie przez przypadek wylaczylem misje. Myslalem, ze rzuce padem o sciane. No ale za czwartym razem sie udalo.
Opublikowano 9 czerwca9 cze A ja w końcu ogarnąłem ten pucharek z misji policyjnejChyba lepiej to zrobić w staunton, nawet jeśli kartel do ciebie strzelaSzerokie ulice zrobiły robotę, no i mogłem planować regularne zjazdy do garażu, aby naprawić radiowóz. Ostatni przestępca wjechał do wody, to była taka wisienka na torcie
Opublikowano 18 czerwca18 cze Trójeczka skończona na 100% i od razu calaczek wpadłTeraz poleciałem do Vice City i pięknie to tutaj wyglądaPrzy okazji zachciało mi się pobawić jazdą na jednym kole na plaży, ale coś mi to nie idzie. Jakieś tipy aby przejechać te 30 sekund?
Opublikowano 20 czerwca20 cze Oki, zrobiłem ten pucharek bez większych problemów na sanchezie.Teraz zająłem się rozwożeniem pasażerów taksówką. Więc słucham sobie po kolei wszystkich stacji. Ale nie kumam o co chodzi, aby "posłuchać każdej przynajmniej raz"?
Opublikowano 20 czerwca20 cze Musisz odsłuchać każdą stacje minimum 5 minut, bez zmieniana w trakcie.
Opublikowano 20 czerwca20 cze Czyli lecieć po kolei wszystkie stacje po 5 minut? I to w trakcie "jednej sesji"? Wyłączone radio też się do tego liczy?
Opublikowano 21 czerwca21 cze Nie wyłączone nie. Nie musi być w jednej sesji, po prostu sobie odhacz, gdzie miałeś już minimum te 5 minut.
Opublikowano 21 czerwca21 cze Hmmm, myślę, że każdej ze stacji już słuchałem przynajmniej przez te 5 minut. Jeżdżąc taksówką, zleciało naprawdę sporo czasu. Dziwne jakieś te założenia, będę musiał chyba to wszystko jeszcze raz powtórzyć.
Opublikowano 21 czerwca21 cze Nie wiem czy nie było też tak, że trzeba odsłuchać piosenkę/audycje do końca, która akurat leci.
Opublikowano 21 czerwca21 cze Zjebany ten pucharek jest przez te niejasne wymagania. I niepotrzebny, bo i tak trzeba zrobić 100% zadań w grze (co akurat jest czystą przyjemnością).Edit: zdaje się, że jest po prostu zglitchowany. Choćby na reddicie pełno wpisów jest o tym. Sugestie są takie, aby zacząć grę na nowym sejwie, od razu pojechać autem w ustronne miejsce i z timerem w ręku odmierzać po min. 5-6 minut na każdą stację. Cytując klasyka: "it's ridiculous" Edytowane 21 czerwca21 cze przez Paolo1986