Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Czołg jest wolny i będziesz nabijał gwiazdki przy rozjeżdżaniu zwykłych aut. Czołg nie jest niezniszczalny, a po wyjściu masz 60 sekund na znalezienie nowego radiowozu/czołgu.Ja robiłem normalnym wozem. Zajeżdżasz od boku, walisz z uzi i nara. Pamiętaj tylko, że jak pociągniesz za daleko fabułę to w pierwszym mieście będzie cie momentalnie rozwalać mafia i nic nie zrobisz. Wiele rzeczy przez to można pominąć.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Pamiętam dobrze fabułę, że później prawie wszyscy strzelają do nas w portland Już nie mam życia w chinatownAle robię sejwy na różnych slotach i najwyżej wrócę do momentu, gdzie nikt nie będzie do mnie jeszcze strzelaćWiem, że czołg jest wolny, ale spróbuję pod koniec gry z nim. Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Paolo1986