Opublikowano 8 czerwca8 cze Czołg jest wolny i będziesz nabijał gwiazdki przy rozjeżdżaniu zwykłych aut. Czołg nie jest niezniszczalny, a po wyjściu masz 60 sekund na znalezienie nowego radiowozu/czołgu.Ja robiłem normalnym wozem. Zajeżdżasz od boku, walisz z uzi i nara. Pamiętaj tylko, że jak pociągniesz za daleko fabułę to w pierwszym mieście będzie cie momentalnie rozwalać mafia i nic nie zrobisz. Wiele rzeczy przez to można pominąć.
Opublikowano 8 czerwca8 cze Pamiętam dobrze fabułę, że później prawie wszyscy strzelają do nas w portland Już nie mam życia w chinatownAle robię sejwy na różnych slotach i najwyżej wrócę do momentu, gdzie nikt nie będzie do mnie jeszcze strzelaćWiem, że czołg jest wolny, ale spróbuję pod koniec gry z nim. Edytowane 8 czerwca8 cze przez Paolo1986
Opublikowano 8 czerwca8 cze Na drugiej wyspie możesz spróbować normalnie z wozem policyjnym. Będziesz miał już lepsze pukawki dostępne jak AK-47 tylko to raczej na wczesnym etapie bo potem do Ciebie kartel będzie strzelał ale tylko na północy. Ja chyba pamiętam że to robiłem z czołgiem który respi się u Phila na północy tylko czasem jest zamknięty. Edytowane 8 czerwca8 cze przez suteq
Opublikowano 8 czerwca8 cze Tak, zamierzam spróbować w staunton najpierw zwykłym radiowozem. Może będzie łatwiej, bo szerokie ulice. W portland generalnie wszystko, co niezbędne do 100%, mam już ogarnięte. Także lecę normalnie z fabułą teraz
Opublikowano 8 czerwca8 cze Jak robiłem do 100% po 20 kryminalistów na każdej wyspie to na Staunton odpalałem misję na tej dwupasmówce przy zjeździe do Ammu Nation. Przeciwnicy się spawnowali w dosyć łatwych miejscach więc można było ich łatwo dogonić i potraktować z uzi w wozie. Uzi właśnie też będzie dostępne niemal od razu z tego co pamiętam.
Opublikowano 8 czerwca8 cze W dniu 6.06.2026 o 11:31, Paolo1986 napisał(a):Zaliczyłem 12 poziom karetki chyba przy 3 podejściu, za pierwszym zabrakło mi czasu, a za drugim karetka mi wybuchła dosłownie na ostatniej prostejTeraz wlasnie ogrywam. Za pierwszym razem zabraklo mi czasu na 10 poziomie, za drugim razem rozjechalem pacjenta, a za trzecim razem na 10 poziomie przez przypadek wylaczylem misje. Myslalem, ze rzuce padem o sciane. No ale za czwartym razem sie udalo.
Opublikowano 9 czerwca9 cze A ja w końcu ogarnąłem ten pucharek z misji policyjnejChyba lepiej to zrobić w staunton, nawet jeśli kartel do ciebie strzelaSzerokie ulice zrobiły robotę, no i mogłem planować regularne zjazdy do garażu, aby naprawić radiowóz. Ostatni przestępca wjechał do wody, to była taka wisienka na torcie
Opublikowano czwartek o 20:325 dni Trójeczka skończona na 100% i od razu calaczek wpadłTeraz poleciałem do Vice City i pięknie to tutaj wyglądaPrzy okazji zachciało mi się pobawić jazdą na jednym kole na plaży, ale coś mi to nie idzie. Jakieś tipy aby przejechać te 30 sekund?
Opublikowano sobota o 20:293 dni Oki, zrobiłem ten pucharek bez większych problemów na sanchezie.Teraz zająłem się rozwożeniem pasażerów taksówką. Więc słucham sobie po kolei wszystkich stacji. Ale nie kumam o co chodzi, aby "posłuchać każdej przynajmniej raz"?
Opublikowano sobota o 20:553 dni Musisz odsłuchać każdą stacje minimum 5 minut, bez zmieniana w trakcie.
Opublikowano sobota o 21:123 dni Czyli lecieć po kolei wszystkie stacje po 5 minut? I to w trakcie "jednej sesji"? Wyłączone radio też się do tego liczy?
Opublikowano niedziela o 07:083 dni Nie wyłączone nie. Nie musi być w jednej sesji, po prostu sobie odhacz, gdzie miałeś już minimum te 5 minut.
Opublikowano niedziela o 08:053 dni Hmmm, myślę, że każdej ze stacji już słuchałem przynajmniej przez te 5 minut. Jeżdżąc taksówką, zleciało naprawdę sporo czasu. Dziwne jakieś te założenia, będę musiał chyba to wszystko jeszcze raz powtórzyć.
Opublikowano niedziela o 10:223 dni Nie wiem czy nie było też tak, że trzeba odsłuchać piosenkę/audycje do końca, która akurat leci.
Opublikowano niedziela o 12:023 dni Zjebany ten pucharek jest przez te niejasne wymagania. I niepotrzebny, bo i tak trzeba zrobić 100% zadań w grze (co akurat jest czystą przyjemnością).Edit: zdaje się, że jest po prostu zglitchowany. Choćby na reddicie pełno wpisów jest o tym. Sugestie są takie, aby zacząć grę na nowym sejwie, od razu pojechać autem w ustronne miejsce i z timerem w ręku odmierzać po min. 5-6 minut na każdą stację. Cytując klasyka: "it's ridiculous" Edytowane niedziela o 20:492 dni przez Paolo1986