Opublikowano piątek o 22:252 dni 11 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Czy to jest standalone?Nie. Podstawka musi być. PS. są też te poziomy trudności do wyboru. Jest 3.
Opublikowano sobota o 16:071 dzień Kurde nie wiem co mam z tą grą, właśnie zrobiłem 7/8 bossów w nowych Eldenach bez większego problemu a tutaj nawet jednego uniku nie mogę zrobić bo cały czas ktoś mnie trafia a cisnę teraz ile się da by skończyć na PS5 i wejść w DLC.
Opublikowano sobota o 16:171 dzień Pierwszy główny boss DLC za sobą i był o wiele cięższy niż ci w podstawce, gra się teraz tak jak przed tymi wszystkimi nerfami, zapowiada się giga dobrze.
Opublikowano sobota o 16:551 dzień 47 minut temu, SpacierShark123 napisał(a):Kurde nie wiem co mam z tą grą, właśnie zrobiłem 7/8 bossów w nowych Eldenach bez większego problemu a tutaj nawet jednego uniku nie mogę zrobić bo cały czas ktoś mnie trafia a cisnę teraz ile się da by skończyć na PS5 i wejść w DLC.Od 9 rozdziału już możesz wejść.
Opublikowano wczoraj o 10:09 1 dzień Dotarłem do tego DLC. Zapomniałem jak mnie ta gra wkurwiala. Wieczorem zobaczy się co tam się w dlc odwala. Pierwsze wrażenie tylko to takie, że ten śnieg to.mocna chujnia.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. W jakim sensie fatalny design? Dla mnie jeden z ciekawszych duo fightów soulslikowych.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 5 minut temu, Rotevil napisał(a):W jakim sensie fatalny design? Dla mnie jeden z ciekawszych duo fightów soulslikowych.No ten aligator
Opublikowano 17 minut temu17 min Miałem pudełko i przez długi czas była cisza o dodatku więc puściłem dalej, a tu jednak wydali. Ale pewnie prędzej czy później wrócę do gierki więc ogram i dodatek.