Opublikowano piątek o 22:254 dni 11 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Czy to jest standalone?Nie. Podstawka musi być. PS. są też te poziomy trudności do wyboru. Jest 3.
Opublikowano sobota o 16:073 dni Kurde nie wiem co mam z tą grą, właśnie zrobiłem 7/8 bossów w nowych Eldenach bez większego problemu a tutaj nawet jednego uniku nie mogę zrobić bo cały czas ktoś mnie trafia a cisnę teraz ile się da by skończyć na PS5 i wejść w DLC.
Opublikowano sobota o 16:173 dni Pierwszy główny boss DLC za sobą i był o wiele cięższy niż ci w podstawce, gra się teraz tak jak przed tymi wszystkimi nerfami, zapowiada się giga dobrze.
Opublikowano sobota o 16:553 dni 47 minut temu, SpacierShark123 napisał(a):Kurde nie wiem co mam z tą grą, właśnie zrobiłem 7/8 bossów w nowych Eldenach bez większego problemu a tutaj nawet jednego uniku nie mogę zrobić bo cały czas ktoś mnie trafia a cisnę teraz ile się da by skończyć na PS5 i wejść w DLC.Od 9 rozdziału już możesz wejść.
Opublikowano niedziela o 10:092 dni Dotarłem do tego DLC. Zapomniałem jak mnie ta gra wkurwiala. Wieczorem zobaczy się co tam się w dlc odwala. Pierwsze wrażenie tylko to takie, że ten śnieg to.mocna chujnia.
Opublikowano poniedziałek o 07:381 dzień Pierwszy Boss z dlc padł. Przyjebany fest, a i fatalny design.
Opublikowano poniedziałek o 09:001 dzień W jakim sensie fatalny design? Dla mnie jeden z ciekawszych duo fightów soulslikowych.
Opublikowano poniedziałek o 09:061 dzień 5 minut temu, Rotevil napisał(a):W jakim sensie fatalny design? Dla mnie jeden z ciekawszych duo fightów soulslikowych.No ten aligator
Opublikowano poniedziałek o 10:381 dzień Miałem pudełko i przez długi czas była cisza o dodatku więc puściłem dalej, a tu jednak wydali. Ale pewnie prędzej czy później wrócę do gierki więc ogram i dodatek.
Opublikowano poniedziałek o 16:001 dzień 6 godzin temu, Donatello1991 napisał(a):No ten aligatorTe zwierzęta to fakt, wkurzające są, mało czytelne ataki mają.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Im dalej tym lepiej. Gra jest świetna i fajnie ją przechodzić drugi raz z dlc, ale jed a rzecz jest niewybaczalna. Uzależnić uniki od energii w tej grze to jakaś pomyłka.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Końcówka i ostatni boss DLC to majstersztyk Mega trudny i ciężki do nauczenia, świetny design i jego lore, dokładnie tego oczekiwałem po tym dodatku jeżeli chodzi o poziom trudności, całościowo bardzo mi się podoba, choć jest trochę lekkie uczucie niedosytu, dodatek jest dość krótki, ale może przez to, że chcieli się już skupić na robieniu kontynuacji z Dorotą.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 33 minuty temu, Rotevil napisał(a):Końcówka i ostatni boss DLC to majstersztyk Mega trudny i ciężki do nauczenia, świetny design i jego lore, dokładnie tego oczekiwałem po tym dodatku jeżeli chodzi o poziom trudności, całościowo bardzo mi się podoba, choć jest trochę lekkie uczucie niedosytu, dodatek jest dość krótki, ale może przez to, że chcieli się już skupić na robieniu kontynuacji z Dorotą.Ile h ci zajęło?
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a):Czy z gamepassa można jakoś zgrać zapisy na wersję Steam?No właśnie nic mi nie zgrałem i musiałem od 0 cisnąć.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Teraz, Donatello1991 napisał(a):No właśnie nic mi nie zgrałem i musiałem od 0 cisnąć.Widzę jakieś tutoriale, ale 10 podpunktów, więc chyba lepiej od nowa pograć xD.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 43 minuty temu, Rotevil napisał(a):Końcówka i ostatni boss DLC to majstersztyk Mega trudny i ciężki do nauczenia, świetny design i jego lore, dokładnie tego oczekiwałem po tym dodatku jeżeli chodzi o poziom trudności, całościowo bardzo mi się podoba, choć jest trochę lekkie uczucie niedosytu, dodatek jest dość krótki, ale może przez to, że chcieli się już skupić na robieniu kontynuacji z Dorotą.podpisuje się pod tym, grałem na najwyższym poziome(który jest według twórców normalem xD ) i jak przez dlc praktycznie przeleciałem to ostatni boss zajął mi więcej czasu niż cały dodatek 😆 trochę pewnie przez to że dzień przed rozpoczęciem dlc Pinokia wbiłem platynę w Khazan the first Berserker a tam dynamika jest cudowna i przez to Pinokio ruszał się jak mucha w smole Ale sam dodatek cycuś glancuś i żałuje że nie jest dłuższy A ostatni fight to czysty miód, ciężko i epicko
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 54 minuty temu, Donatello1991 napisał(a):Ile h ci zajęło?A nie wiem, tego nie ma chyba jak sprawdzić, bo liczy czas całej gry, ale ze dwa wieczory po kilka godzin. 40 minut temu, badzejo napisał(a):podpisuje się pod tym, grałem na najwyższym poziome(który jest według twórców normalem xD ) i jak przez dlc praktycznie przeleciałem to ostatni boss zajął mi więcej czasu niż cały dodatek 😆 trochę pewnie przez to że dzień przed rozpoczęciem dlc Pinokia wbiłem platynę w Khazan the first Berserker a tam dynamika jest cudowna i przez to Pinokio ruszał się jak mucha w smoleAle sam dodatek cycuś glancuś i żałuje że nie jest dłuższyA ostatni fight to czysty miód, ciężko i epickoNo właśnie to jest chyba normalny, standardowy poziom trudności, a niektórzy ludzie podpisują to jako hard xD
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Tak standardowy 😁 ktoś może pomyśleć że Legendarny Tropiciel który jest jako ostatni 3 poziom to uber hard piekło na ziemi a to normal z fancy nazwą xD