Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Lies of P

Featured Replies

• Odpowiedzi 900
  • Wyświetleń 97,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nabiłem już jakoś z 38-40 godzin, więc w kilku zdaniach podzielę się wrażeniami.   IMO gierka jest fantastyczna, pod wieloma względami. Wykreowany świat wciągnął mnie okrutnie, do tego stopn

• Kopia wpisu z tematu "właśnie ukończyłem".     tl;dr:   Byłem oczarowany od samego początku. Już po uzyskaniu kontroli nad postacią, wysiadce z pociągu i pierwszych sz

• Laxasia, druga faza no-hit first try   Szkoda, że nie mam więcej czasu na granie.

Opublikowano

Kurde nie wiem co mam z tą grą, właśnie zrobiłem 7/8 bossów w nowych Eldenach bez większego problemu a tutaj nawet jednego uniku nie mogę zrobić bo cały czas ktoś mnie trafia a cisnę teraz ile się da by skończyć na PS5 i wejść w DLC.

Opublikowano

Pierwszy główny boss DLC za sobą i był o wiele cięższy niż ci w podstawce, gra się teraz tak jak przed tymi wszystkimi nerfami, zapowiada się giga dobrze.

Opublikowano
47 minut temu, SpacierShark123 napisał(a):

Kurde nie wiem co mam z tą grą, właśnie zrobiłem 7/8 bossów w nowych Eldenach bez większego problemu a tutaj nawet jednego uniku nie mogę zrobić bo cały czas ktoś mnie trafia a cisnę teraz ile się da by skończyć na PS5 i wejść w DLC.

Od 9 rozdziału już możesz wejść.

Opublikowano

Dotarłem do tego DLC. Zapomniałem jak mnie ta gra wkurwiala. Wieczorem zobaczy się co tam się w dlc odwala. Pierwsze wrażenie tylko to takie, że ten śnieg to.mocna chujnia.

Opublikowano

W jakim sensie fatalny design? Dla mnie jeden z ciekawszych duo fightów soulslikowych.

Opublikowano

Miałem pudełko i przez długi czas była cisza o dodatku więc puściłem dalej, a tu jednak wydali. Ale pewnie prędzej czy później wrócę do gierki więc ogram i dodatek.

Opublikowano
6 godzin temu, Donatello1991 napisał(a):

No ten aligator

Te zwierzęta to fakt, wkurzające są, mało czytelne ataki mają.

Opublikowano

Im dalej tym lepiej.

Gra jest świetna i fajnie ją przechodzić drugi raz z dlc, ale jed a rzecz jest niewybaczalna. Uzależnić uniki od energii w tej grze to jakaś pomyłka.

Opublikowano

Końcówka i ostatni boss DLC to majstersztyk banderas Mega trudny i ciężki do nauczenia, świetny design i jego lore, dokładnie tego oczekiwałem po tym dodatku jeżeli chodzi o poziom trudności, całościowo bardzo mi się podoba, choć jest trochę lekkie uczucie niedosytu, dodatek jest dość krótki, ale może przez to, że chcieli się już skupić na robieniu kontynuacji z Dorotą.

Opublikowano
33 minuty temu, Rotevil napisał(a):

Końcówka i ostatni boss DLC to majstersztyk banderas Mega trudny i ciężki do nauczenia, świetny design i jego lore, dokładnie tego oczekiwałem po tym dodatku jeżeli chodzi o poziom trudności, całościowo bardzo mi się podoba, choć jest trochę lekkie uczucie niedosytu, dodatek jest dość krótki, ale może przez to, że chcieli się już skupić na robieniu kontynuacji z Dorotą.

Ile h ci zajęło?

Opublikowano
Teraz, Donatello1991 napisał(a):

No właśnie nic mi nie zgrałem i musiałem od 0 cisnąć.

Widzę jakieś tutoriale, ale 10 podpunktów, więc chyba lepiej od nowa pograć xD.

Opublikowano
43 minuty temu, Rotevil napisał(a):

podpisuje się pod tym, grałem na najwyższym poziome(który jest według twórców normalem xD ) i jak przez dlc praktycznie przeleciałem to ostatni boss zajął mi więcej czasu niż cały dodatek 😆 trochę pewnie przez to że dzień przed rozpoczęciem dlc Pinokia wbiłem platynę w Khazan the first Berserker a tam dynamika jest cudowna i przez to Pinokio ruszał się jak mucha w smole

Ale sam dodatek cycuś glancuś i żałuje że nie jest dłuższy

A ostatni fight to czysty miód, ciężko i epicko

Opublikowano
54 minuty temu, Donatello1991 napisał(a):

Ile h ci zajęło?

A nie wiem, tego nie ma chyba jak sprawdzić, bo liczy czas całej gry, ale ze dwa wieczory po kilka godzin.

40 minut temu, badzejo napisał(a):

podpisuje się pod tym, grałem na najwyższym poziome(który jest według twórców normalem xD ) i jak przez dlc praktycznie przeleciałem to ostatni boss zajął mi więcej czasu niż cały dodatek 😆 trochę pewnie przez to że dzień przed rozpoczęciem dlc Pinokia wbiłem platynę w Khazan the first Berserker a tam dynamika jest cudowna i przez to Pinokio ruszał się jak mucha w smole

Ale sam dodatek cycuś glancuś i żałuje że nie jest dłuższy

A ostatni fight to czysty miód, ciężko i epicko

No właśnie to jest chyba normalny, standardowy poziom trudności, a niektórzy ludzie podpisują to jako hard xD

Opublikowano

Tak standardowy 😁 ktoś może pomyśleć że Legendarny Tropiciel który jest jako ostatni 3 poziom to uber hard piekło na ziemi a to normal z fancy nazwą xD

Opublikowano

Ukończyłem wczoraj wieczór dodatek i dziś dojechałem do końca podstawkę.

DLC po niemrawym początku muszę przyznać, że bardzo dobre. Co mi krwi napsuli bossowie to w podstawce chyba tylko Pierdolnięta z piorunami mnie tak zmieliła.

Nawet sprawdziłem " easy mod ", ale tam oprócz tego że mniej żyćka nam zabierają to w sumie bez większych różnic.

Klimaciorem razem z DLC ta gra wymiata. Ich kolejna gra to Day One.

PS. Liczyłem na łuk, a okazał się chujowy jak lato z radiem.

Opublikowano

Ja właśnie na pro odpaliłem i nie mogę wyjść z podziwu jak to fenomenalnie wygląda. Premierowo kończyłem na XSX a teraz DLC kupiłem już na pro i ogrywam, dalej mega miód i klimat, uwielbiam ten tytuł.

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Premierowo ogrywałem na PS5. Następnie przechodziłem na Serii X. W obu przypadkach wybrałem tryb wydajności - 1440p w 60 k/s. Znakomicie zoptymalizowana gra. Dodatkowo świetnie wygląda (ta stylistyka). yahoo

Wersja na Pro łączy tryb jakości z trybem wydajności - czyli do natywnego 4k dołącza 60 klatek. Niezwykle przyjemne kombo. touche

obraz.png

Ładny wynik, ale przy tak świetnej grze, aż chciałoby się widzieć okolice 8 milionów. Oby dodatek oraz wersja na Słicza Drugiego (zapewne się pojawi) podbiły stawkę. pope