Skocz do zawartości

Lies of P

Featured Replies

• Odpowiedzi 884
  • Wyświetleń 88,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nabiłem już jakoś z 38-40 godzin, więc w kilku zdaniach podzielę się wrażeniami.   IMO gierka jest fantastyczna, pod wieloma względami. Wykreowany świat wciągnął mnie okrutnie, do tego stopn

• Kopia wpisu z tematu "właśnie ukończyłem".     tl;dr:   Byłem oczarowany od samego początku. Już po uzyskaniu kontroli nad postacią, wysiadce z pociągu i pierwszych sz

• Laxasia, druga faza no-hit first try   Szkoda, że nie mam więcej czasu na granie.

Opublikowano

Kurde nie wiem co mam z tą grą, właśnie zrobiłem 7/8 bossów w nowych Eldenach bez większego problemu a tutaj nawet jednego uniku nie mogę zrobić bo cały czas ktoś mnie trafia a cisnę teraz ile się da by skończyć na PS5 i wejść w DLC.

Opublikowano

Pierwszy główny boss DLC za sobą i był o wiele cięższy niż ci w podstawce, gra się teraz tak jak przed tymi wszystkimi nerfami, zapowiada się giga dobrze.

Opublikowano
47 minut temu, SpacierShark123 napisał(a):

Kurde nie wiem co mam z tą grą, właśnie zrobiłem 7/8 bossów w nowych Eldenach bez większego problemu a tutaj nawet jednego uniku nie mogę zrobić bo cały czas ktoś mnie trafia a cisnę teraz ile się da by skończyć na PS5 i wejść w DLC.

Od 9 rozdziału już możesz wejść.

Opublikowano

Dotarłem do tego DLC. Zapomniałem jak mnie ta gra wkurwiala. Wieczorem zobaczy się co tam się w dlc odwala. Pierwsze wrażenie tylko to takie, że ten śnieg to.mocna chujnia.

Opublikowano

W jakim sensie fatalny design? Dla mnie jeden z ciekawszych duo fightów soulslikowych.