Skocz do zawartości

Retro handheldy do emulacji

Featured Replies

Opublikowano

Ja jednak mysle ze za rok jak bedzie chociaz jeden nasladowca to bedzie dobrze. Wyglada jak cos robione wlasnie pod DS. Emu takiego PSP z takim ekranem nie ma sensu. Raczej sprzet dla bardzo konkretnego odbiorcy. Taka troche Anbernicowa nisza.

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 161,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dotarło do mnie dzisiaj Miyoo Mini+, pierwsze wrażenie bardzo pozytywne, fajnie to leży w dłoni, ekran bardzo spoko jak na takie pieniądze, w weekend będę się bawić więcej i pewnie zainstaluje onionOS

• Wspaniale jest ogrywać zaległości z gba na słoneczku

• Po co wam te polskie wersje? Przecież językowo to są proste gierki, a wy nie macie już po 8 lat.

Opublikowano
17 minutes ago, pawelgr5 said:

Ja jednak mysle ze za rok jak bedzie chociaz jeden nasladowca to bedzie dobrze. Wyglada jak cos robione wlasnie pod DS. Emu takiego PSP z takim ekranem nie ma sensu. Raczej sprzet dla bardzo konkretnego odbiorcy. Taka troche Anbernicowa nisza.

DS + pionowe shmupsy.

Opublikowano

I to jest w końcu coś banderas nowy sprzęcik pod konkretną bibliotekę giereczek a nie tylko wincyj mocy i debaty ciągnące się w nieskończoność pod tytułem ,,a jak tam PS2 i GC dafuq pójdzie?'' mam nadzieję, że inni producenci w to pójdą i w tym roku u mnie zawita ta lub podobna konsolka.

Opublikowano

Skip, kupienie 2/3DS to nie problem, przeróbka jest banalna, wrzucam całą biblioteke gier na karte i jazda.

Opublikowano

Ja wlasnie mam dwa 3DS i pewnie z czasem to starsze (premierowe) zostanie pod nadrabianie tego czego nie udalo sie kupic. Obecnie maly backlog orginalow nadal mam wiec nie mysle o dodatkowych ROMach.

Opublikowano

Ja mam grubo ponad 100 pudełek na DS/3DS ale i tak zrzuciłem wszystko na karte z lenistwa i dla wygody.

Opublikowano

No ja wolę kupić nową konsolkę za 300 zł niż jakiś zajechany egzemplarz oryginalnej po większej cenie. NDS Lite miałem jakieś dwa lata i sprzedałem jeszcze w czasach liceum, do paru gier bym wrócił.

Opublikowano
1 godzinę temu, Shen napisał(a):

Ja mam grubo ponad 100 pudełek na DS/3DS ale i tak zrzuciłem wszystko na karte z lenistwa i dla wygody.

Poka fotę. Ja z braku miejsca postanowiłem fizycznie mieć po top10 gier.

Opublikowano
7 minut temu, grzybiarz napisał(a):

Poka fotę.

Pudełka mam upchniete w szafie, wrzucałem kiedyś fote w temacie o kolekcjach, nie chce mi sie tego wyciągać. Karty trzymam w takich pudełkach, żeby były pod ręką, 5 takich mam po 24 gry w kazdym.

11 minut temu, grzybiarz napisał(a):

Ja z braku miejsca postanowiłem fizycznie mieć po top10 gier.

Ja tylko ds/3ds zostawiłem, reszta to jak przejde to sprzedaje.

20250703_140731.jpg

Opublikowano

Mam około 120 gier na 3DS i one bardzo ładnie mieszczą się w ikeowym wąskim regaliku dedykowanym CD. Kiedyś pod marką Billy, a teraz jakoś inaczej.

Co nie zmienia faktu, iż od pewnego czasu ogrywam je z karty SD na przerobionym 3DS zamiast na oryginalnym sofcie bo tak jest wygodniej :)

Ale pudełka rulez!