Opublikowano wczoraj o 06:52 1 dzień Ja jednak mysle ze za rok jak bedzie chociaz jeden nasladowca to bedzie dobrze. Wyglada jak cos robione wlasnie pod DS. Emu takiego PSP z takim ekranem nie ma sensu. Raczej sprzet dla bardzo konkretnego odbiorcy. Taka troche Anbernicowa nisza.
Opublikowano wczoraj o 07:10 1 dzień 17 minutes ago, pawelgr5 said:Ja jednak mysle ze za rok jak bedzie chociaz jeden nasladowca to bedzie dobrze. Wyglada jak cos robione wlasnie pod DS. Emu takiego PSP z takim ekranem nie ma sensu. Raczej sprzet dla bardzo konkretnego odbiorcy. Taka troche Anbernicowa nisza.DS + pionowe shmupsy.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. I to jest w końcu coś nowy sprzęcik pod konkretną bibliotekę giereczek a nie tylko wincyj mocy i debaty ciągnące się w nieskończoność pod tytułem ,,a jak tam PS2 i GC pójdzie?'' mam nadzieję, że inni producenci w to pójdą i w tym roku u mnie zawita ta lub podobna konsolka.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Skip, kupienie 2/3DS to nie problem, przeróbka jest banalna, wrzucam całą biblioteke gier na karte i jazda.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Ja wlasnie mam dwa 3DS i pewnie z czasem to starsze (premierowe) zostanie pod nadrabianie tego czego nie udalo sie kupic. Obecnie maly backlog orginalow nadal mam wiec nie mysle o dodatkowych ROMach.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Ja mam grubo ponad 100 pudełek na DS/3DS ale i tak zrzuciłem wszystko na karte z lenistwa i dla wygody.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. No ja wolę kupić nową konsolkę za 300 zł niż jakiś zajechany egzemplarz oryginalnej po większej cenie. NDS Lite miałem jakieś dwa lata i sprzedałem jeszcze w czasach liceum, do paru gier bym wrócił.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 1 godzinę temu, Shen napisał(a):Ja mam grubo ponad 100 pudełek na DS/3DS ale i tak zrzuciłem wszystko na karte z lenistwa i dla wygody.Poka fotę. Ja z braku miejsca postanowiłem fizycznie mieć po top10 gier.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 7 minut temu, grzybiarz napisał(a):Poka fotę.Pudełka mam upchniete w szafie, wrzucałem kiedyś fote w temacie o kolekcjach, nie chce mi sie tego wyciągać. Karty trzymam w takich pudełkach, żeby były pod ręką, 5 takich mam po 24 gry w kazdym.11 minut temu, grzybiarz napisał(a):Ja z braku miejsca postanowiłem fizycznie mieć po top10 gier.Ja tylko ds/3ds zostawiłem, reszta to jak przejde to sprzedaje.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Mam około 120 gier na 3DS i one bardzo ładnie mieszczą się w ikeowym wąskim regaliku dedykowanym CD. Kiedyś pod marką Billy, a teraz jakoś inaczej.Co nie zmienia faktu, iż od pewnego czasu ogrywam je z karty SD na przerobionym 3DS zamiast na oryginalnym sofcie bo tak jest wygodniej :)Ale pudełka rulez!