Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 15 godzin temu, RafaU napisał(a):Od nich jeszcze nie, są delikatne obawy o wat/cło. Właśnie o to mi chodziło. Wstrzymam się, towaru raczej nie zabraknie.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 1 godzinę temu, RafaU napisał(a):Flip 2 czuł się samotny, dostał brata :)Po co ci 2 takie same sprzęty wariacie xD Który fajniejszy?P.S. Mi chodziło o Snapdragona 8 Gen 2 bo to ten SOC będzie w mocniejszym AYN. Ale to Snap, zakładam zę się pojawi.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. @NemoKOF oba boskie, ale pocketa 5 mam tylko do WII U i PS2 :) SD 8 Gen 2 - tak o tym pisałem, że Rockonix już ma Linuxa na ten SoC :)
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Tak, widzę teraz że Ayn Odin 2 - i że jest opcja podmiany bootloadera i śmiga i Android i linux ale nie można ładować wyłączonego urządzenia i OTA mogą nie działać, można je zmieniać szybko w razie czego. Trochę minus skoro na Retoridzie działa ale nie ma tragedii.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Niestety na Flipie 2 nie działa na dualboocie ładowanie z wyłączona konsolą, usypia ją jedynie. Ale nie problem szybko się przełączyć na Andka. W pockecie 5 dual działa inaczej nie podmienia się i jest zajebiście dobrze to rozwiązane.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 7 godzin temu, RafaU napisał(a):Flip 2 czuł się samotny, dostał brata :)Jakie to są ceny takich urządzeń?;)