Opublikowano piątek o 22:514 dni Napisałem, w skrócie, to co jest w artykule. W Kingdom Hearts grałem może godzinę na PS2, więc nie mam pojęcia o czym jest sama gra
Opublikowano sobota o 05:514 dni W ogóle ta seksualizacja wszystkiego to jest największy odchył lewactwa - wszyscy wszędzie muszą wiedzieć, czy lubisz kutasy czy nożycowanko z koleżankami bo bez tego postać jest niepełna i brak jej tożsamości.K#rwa, jak ma być dobrze, jak takimi priorytetami zaczynają się kierować również twórcy gier?Czy Pac-Man jest gejem, skoro lubi połykać kulki?
Opublikowano sobota o 07:564 dni 2 hours ago, Wredny said:W ogóle ta seksualizacja wszystkiego to jest największy odchył lewactwa - wszyscy wszędzie muszą wiedzieć, czy lubisz kutasy czy nożycowanko z koleżankami bo bez tego postać jest niepełna i brak jej tożsamości.K#rwa, jak ma być dobrze, jak takimi priorytetami zaczynają się kierować również twórcy gier?Czy Pac-Man jest gejem, skoro lubi połykać kulki? Na szczęście to się nie sprzedaje, więc raczej przestali. Tylko figarowi "dziennikarze" jeszcze tego nie wiedzą
Opublikowano sobota o 11:083 dni 3 godziny temu, Wredny napisał(a):W ogóle ta seksualizacja wszystkiego to jest największy odchył lewactwa - wszyscy wszędzie muszą wiedzieć, czy lubisz kutasy czy nożycowanko z koleżankami bo bez tego postać jest niepełna i brak jej tożsamości.K#rwa, jak ma być dobrze, jak takimi priorytetami zaczynają się kierować również twórcy gier?Czy Pac-Man jest gejem, skoro lubi połykać kulki? Nie wiem jak się identyfikuje pac man ale na przykład R2D2 z gwiezdnych wojen jest lesbijką
Opublikowano sobota o 11:363 dni Znaczy beka beką, ale widziałem wypowiedź tej odklejonej lesby, która to powiedziała i było to takie trochę przekorne i pół żartem.Coś w stylu "żeby ludziom dupy pękały to powiem tak i zobaczcie te dymy w komentarzach".Niezbyt dojrzałe zachowanie, wiem, ale jak to lubią konfiarze powtarzać - "wypowiedź wyrwana z kontekstu"
Opublikowano niedziela o 10:133 dni Aktywiści, furrasy, Julki z włosami we wszystkich kolorach tęczy, osoby zaimkododatnie popylające na wózkach inwalidzkich i wszyscy walczący o tolerancję oraz atencję. Czyli gdyby Resetera była grą wideoJak tam Figaro, skończone już? Wspierasz swoich ziomeczków kupując gry z kategorii LGBTHDTV?
Opublikowano niedziela o 12:282 dni Figaro jest takim odpowiednikiem Faki. Faka woła "chuj w dupę PiSowi". Ale jak to ma być jego chuj to tak nie bardzo. Figaro też woła lgbtqwerty, ale jak ma wsadzić pieniądz tam gdzie gębę to no już nie. Wiadomo, gadanie nic nie kosztuje