Opublikowano 15 maja 20251 r Nom, Francuziki pięknie wyjaśniły innych Francuzików i przy okazji 3/4 całej branży. Zostać pokonanym przez nowe IP, z bądź co bądź niszowego gatunku, które przeszło bez wielkiej kampanii marketingowej, Ubisoft zezłomowany po całości
Opublikowano 16 maja 20251 r Pamiętacie jeszcze Concord 2.0?No więc... nie jest zbyt dobrze :( ponoć gierka wypadła fatalnie w fazie testów, a krótko po tym szefowa studia postanowiła się zwolnić. Kurcze, ciekawe czemu, tak fajnie się to zapowiadało
Opublikowano 31 maja 20251 r Ciekawe czy to jest peak tej spierdoliny, czy to jeszcze przed nami. W każdym razie facet ma zagrać księżniczkę Zeldę w adaptacji
Opublikowano 31 maja 20251 r 4 hours ago, Homelander said:Ciekawe czy to jest peak tej spierdoliny, czy to jeszcze przed nami. W każdym razie facet ma zagrać księżniczkę Zeldę w adaptacjiMoże w grze Zelda też jest transem, nie ma dowodów, że nie jest.
Opublikowano 31 maja 20251 r Najśmieszniejsze jest to że jakby nie pisali że to trans to nikt by się nie skapnął no ale jedno słowo i już jest nagonka. Najwidoczniej, przynajmniej wyglądem, jest najbliżej oryginału. :)
Opublikowano 31 maja 20251 r No ale lookalike jest spory, to, że tranzystor to już tam walić bo chyba Zeldziocha nigdzie w gierkach nie ściągała majtów i nie krzyczała MAM BROCHĘ, LINK PA NA TO! Skille aktorskie też chyba jakieś ma (nie wiem, nie oglądałem, ale chwalono za Euforię w sieci). Na pewno lepszy cast niż ziemniaczana Ellie
Opublikowano 31 maja 20251 r Tylko to taki tranzystor typu: od dziś jestem kobietą. Bez żadnych operacji, formalności i tak dalej. W paszporcie wpisane "male". No nic, widać z castingów wyszło, że nie na na tym świecie aktorki zdolnej zagrać Zeldę i musi to robić facet. Jak w starożytnej Grecji
Opublikowano 31 maja 20251 r Just now, Pupcio said:No i luks. Chłop i tak lepiej zagra lepiej babe od babyCiekawe czy będzie z Linkiem jadł truskawki
Opublikowano 31 maja 20251 r Godzinę temu, Homelander napisał(a):Tylko to taki tranzystor typu: od dziś jestem kobietą. Bez żadnych operacji, formalności i tak dalej. W paszporcie wpisane "male".Ale bzdury xdHunter przeszła normalnie tranzycję jakieś 10 lat temu a w paszporcie ma 'male' bo jej tak zmienili bez jej zgody jak Trump doszedł do władzy podpisując "Executive Order 14168". Normalnie miała "female" w paszporcie przed tym.Zresztą jeżeli myślisz że tak potrafi wyglądać osoba która nie zrobiła NIC w kwestii tranzycji to ja już nie wiem jak to skomentować xD Edytowane 31 maja 20251 r przez suteq
Opublikowano 31 maja 20251 r Serio już zaczynamy się zgadzać na gości z cyckami grającymi kobiece role? Ja pierdolę, kiedy to forum się tak stoczyło?
Opublikowano 31 maja 20251 r No, ale z ryja pasuje, i właśnie takie jurne elfice napastuje kratościo. Biorąc pod uwagę, że to nintendo, to wszystko zostaje w rodzinie.
Opublikowano 31 maja 20251 r Ja powiem to co wszystkim w tym temacie chodzi po głowie, że wolałbym jednak babę, żeby można było podwalać do księżniczki i nie być gejem. Z transem może być ciężko, ale kto wie.
Opublikowano 31 maja 20251 r Godzinę temu, Josh napisał(a):Serio już zaczynamy się zgadzać na gości z cyckami grającymi kobiece role? Ja pierdolę, kiedy to forum się tak stoczyło?Stoczyło się między innymi przez ludzi Twojego pokroju.
Opublikowano 31 maja 20251 r Ej kurde oglądałem Euforię i nie wiedziałem, że to trans. Nie skapnąłbym się.
Opublikowano 31 maja 20251 r Nie no, tu akurat trzeba się zgodzić. Wolałbym być przez 10 godzin hardkorowo ruchany przez 10 transów niż przez 5 sekund całować się z Bellą.