Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

wXfS2jr.jpeg

Uwaga, uwaga, macie jedyną i niepowtarzalną szansę kupić Dustborn za cenę Monsterka. Co prawda, to i tak dalej o 6zł za dużo, ale może ktoś się skusi

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 331,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• @Josh, przeglądałem dziś MS Store i znalazłem takie cudo Niebieskooka czarna backpackerka trafia na Olimp (?) i pomaga greckim bogom w odnajdowaniu ich zapomnianych wspomnień. Cudowny desig

• Smutny dzień dla prawdziwych graczy, dobry dla fanboyów jednej marki.

• No cóż,czarny dzien dla światowego gejmingu. Gratulacje dla krótkowzrocznych graczy I dla syna Pani sędziny bo z pewnością w microsofcie już czeka awans. Najważniejsze, że koniec już tego cyrku co i t

Opublikowano
20 godzin temu, Wredny napisał(a):

Coraz mniej mnie ten rynek obchodzi tak szczerze powiedziawszy, zwłaszcza od czasu info o rezygnacji z wydań fizycznych - jak będzie wychodzić coraz większe gówno to przynajmniej bez żalu będę omijał wszelkie nowościpotter

Ja tez powoli zmieniam kurs i nic nie kupuje na premiere co wychodzi spod skrzydeł sony. Żadnych od nich gier! Third-party owszem, nawet day 1 ale od wewnętrznych zespołów juz nic nie wezmę. Ewentualnie po pierwszej obniżce. Czas nadrabiac zaleglosci lapka

Opublikowano

E tam, bez sensu - i tak już wszystko postanowione, więc nie będę w imię jakiejś walki z wiatrakami sobie Wolverine'a czy innego Intergalactic odmawiał, zwłaszcza jak wyjdą w pudełku.
Po prostu oleję ich następną konsolę, jeśli nie będzie miała napędu (i nie będzie przenośną hybrydą typu Switch, bo jeśli będzie to pewnie się skuszę).

Opublikowano

Nie, tu nie chodzi o walke z korpo czy cos w tym stylu. Klamka zapadła. Nie ma sensu juz do tego zwracać.

Po prostu zdrowy rozsadek podpowiada mi iz nie ma sensu rzucać sie na gierki i je kupować w dniu premiery. Jeszcze wczesniej chciałem wspierać wydania fizyczne i miec co wyrzucić na półeczkę. Pokazac ze jeszcze rządzą gry dla pojedynczego gracza. Teraz spokojnie to moge zrobic z opóźnieniem. Nikt mnie nie goni. Inna tez sprawa ze backlog obfity, peka w szwach. Poza tym nadchodzące premiery nie robia na mnie większego wrażenia. Gdzieś ta magia uleciała sorry

Opublikowano
2 godziny temu, Wredny napisał(a):

Po prostu oleję ich następną konsolę, jeśli nie będzie miała napędu

I jeśli Xbox nie będzie miał też napędu to co planujesz?

Opublikowano

Zostać na obecnej generacji, ewentualnie dokupić PROsiaka, żeby ją sobie wydłużyć i powoli zacząć składać PeCeta.

Opublikowano
3 godziny temu, MEVEK napisał(a):

Ja tez powoli zmieniam kurs i nic nie kupuje na premiere co wychodzi spod skrzydeł sony. Żadnych od nich gier! Third-party owszem, nawet day 1 ale od wewnętrznych zespołów juz nic nie wezmę. Ewentualnie po pierwszej obniżce. Czas nadrabiac zaleglosci lapka

To jest osoba zdrowa psychicznie. To jest inteligencja, to jest życzli...  (@drobne_na_taryfe) :: Wykop.pl

Opublikowano
  • Autor

A Saber to nie Ci ruscy od Evil Dead the Game? W sumie bardzo fajna gierka wyszła z tego Evil Dead i mam nawet platynę.

Opublikowano
22 godziny temu, Figaro napisał(a):

i już wiesz, że ten CEO to totalna gnida.

Ja tu widzę odpowiedź z rigczem bez jakiegoś słodkopierdzącego korpo-pierdolenia.
Oprócz tego (z jego słów oczywiście) wynika, że "Stella" to jakaś niestabilna psychicznie jednostka, która ma gdzieś podpisywane klauzule poufności oraz lubi internetowe dramy, a ja, widząc poniższy opis jestem skłonny mu uwierzyć:

image.png

Opublikowano

Nawet nie będę komentował powyższego posta, bo tylko sprawia mi przykrość, że ludzie serio tak myślą.

1666: Amsterdam uses so much GenAI they’ve essentially forgot which are AI assets

o kurczaki, gry video? najlepsze hobby na świecie.

Opublikowano
W dniu 13.08.2026 o 09:50, Plugawy napisał(a):

A Saber to nie Ci ruscy od Evil Dead the Game? W sumie bardzo fajna gierka wyszła z tego Evil Dead i mam nawet platynę.

Dużo mają gierek, ja ich kojarzę głównie ze snowrunnera ale zrobili też space marine 2.