Opublikowano 15 godzin temu15 godz. To napisałem, w produkcji do ogarnięcia, ale płacić za niego to słabo.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Pany jest nowy król rozpierduchy, wczorajszy patch wprowadził do sklepu nowe itemy w tym minę wybuchową (fioletową). Kosztuje ona 8000 i wybucha po kilku sekundach po położeniu. Przetestowałem ją na skoczku i dupnięcie było tak duże, że prócz skoczka padł latający obok szerszeń i ja, bo się odsunąłem na zbyt małą odległość. Polecam przetestować
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Tak ta mina nazywa się Deadline szkoda tylko ze nie aktywuje się poprzez najście na nią
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 1 minutę temu, Banan91PL napisał(a):Tak ta mina nazywa się Deadline szkoda tylko ze nie aktywuje się poprzez najście na niąA jak? Trzeba samemu zdetonować?
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Gdyby ktoś się jeszcze zastanawiał czy kupić, to tu jest dobry pokazowy gejplej
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 2 godziny temu, KOMARZYSKO napisał(a):Pany jest nowy król rozpierduchy, wczorajszy patch wprowadził do sklepu nowe itemy w tym minę wybuchową (fioletową). Kosztuje ona 8000 i wybucha po kilku sekundach po położeniu. Przetestowałem ją na skoczku i dupnięcie było tak duże, że prócz skoczka padł latający obok szerszeń i ja, bo się odsunąłem na zbyt małą odległość. Polecam przetestować I ma 10 metrów zasięgu, trzeba BAAARDZO uważać.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Czym dluzej czlowiek gra tym rzadziej spotyka przyjacielsko nastawionych graczy. Po wczorajszej akcji zmieniam nastawienie do napotkanych graczy. Ofensywa i totalny brak zaufania. Napotkany koles krzyczy z daleka przez headset - are you friendly, are you friendly? Odpowiedzialem promptem - yes i zaczalem cos lootowac. Po czym dostalem od niego seria przez plecy...
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ja mam wrażenie ze na poczatku z 10% graczy było wrogich, teraz(mam 19 lvl) z 80% w górę i spotkać kogoś normalnego to święto. Siłą rzeczy zupełnie inaczej trzeba do tej gry podchodzić i niestety nie nadaje się do wieczornego chilla, chyba że gonisz gdzieś po krańcach mapy i masz graczy w dupie. Ale nawet w takiej sytuącji - wczoraj początek gry(w sensie wrzuciło mnie na 30 minutę), chciałem jedynie zjechać windą dla niebieskiej waluty, po drodze zlootowałem jedną rzecz i lece do windy, a i tak mnie na bagnach zaczął jakiś fagas nawalać. Uznałęm że nie mam szans, bo koleś s shotgunem i innym sprzętem, a ja z darmowym eq, więc bez elementu zaskoczenia nie mam szans czegoś zdziałać. Próbowałem się kryć po krzakach, trochę to spowolniło moją śmieć, ale no nie uniknąłem :). Edytowane 4 godziny temu4 godz. przez Kangus
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Będzie tylko gorzej. Będzie odpływ graczy solo, którzy po prostu po 10 nieudanej z rzędu ekstrakcji, się poddadzą i stwierdzą że to jednak nie jest gatunek dla nich. Ja tam gram tylko w teamie więc o samego początku zasady są proste - Kill on sight.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ta odpływ graczy przyjaznych(za dużo wbitych noży w plecy) / przestawienie się na bycie bardziej wrogim przez zdrady właśnie + jak ludzie maxują i mają 75 lvl, to zaczynają sobie szukać rozrywek innych niż zbieranie złomu :P. Edytowane 4 godziny temu4 godz. przez Kangus
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ja dopiero wczoraj zacząłem grać i na 4h(kilkanaście rajdów) zero wrogiej interakcji z graczami, a spotkałem ich nardzo wielu. Zaliczyłem za to kilka lekcji pokory od blaszanej fauny.Jeśli tak się to utzyma to będę bardzo zadowolony bo solo bardziej skupię się na loocie, i zadaniach, a w duetach z ziomkiem pójdziemy w konfrontację. Idealny balans by to był no ale to trzeba dłużej pograć.Zgadzam się, że to jednak będzie wszystko szło bardziej w stronę walki a nie współpracy no chyba, że Embark postanowi ją wymusić, poprzez zadania/op przeciwników.Na razie bardzo podoba mi się bardzo ten klimat i trudne do podrobienia, pozytywne napięcie podczas wypraw.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ktoś może sprawdzić ile % jest mapki odblokowanej? Szukam na necie info, ale nie widzę żadnego świeżego info.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Tak czytam co tu piszecie i ja nadal solo spotykam tylko przyjaźnie nastawionych graczy. Solo wchodzę jednak głównie z darmowym loadoutem zrobić questa, więc może to też ma znaczenie.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ja myślę, że ten matchmaking bierze dużo więcej rzeczy pod uwagę niż Embark mówi. Dlatego mamy takie różne wrażenia. Ja też mówiłem że mam przyjaznych solo, gdy inni narzekali że wszyscy strzelają jak widzą, a nagle coś się zmieniło.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Nie no zmieniło się to mocno, jak ludzie wykonali wszystkie zadania, ulepszyli stoły, to teraz wchodzą na polowanie.Teraz, Kangus napisał(a):Ja myślę, że ten matchmaking bierze dużo więcej rzeczy pod uwagę niż Embark mówi. Dlatego mamy takie różne wrażenia. Ja też mówiłem że mam przyjaznych solo, gdy inni narzekali że wszyscy strzelają jak widzą, a nagle coś się zmieniło.Może brać level, może brać jakość sprzętu, jaki macie na sobie, trudno do końca powiedzieć.https://www.reddit.com/r/ArcRaiders/s/BfWDhnKEfKXDDDDDEDIT: NOWA MAPA JUŻ JEST! Edytowane 3 godziny temu3 godz. przez Rozi
Opublikowano 58 minut temu58 min Ależ teraz jest przyjazna atmosfera na tej mapie XD Każdy sobie szuka rzeczy, robi questy, uciekamy po 7 osób XD Ale kurwa ten Shredder masakra, już raz od niego zginąłem, w chuj kulek przyjmuje na siebie.
Opublikowano 54 minuty temu54 min Ja klasycznie w poszukiwaniu metra spadłem na sam dół a tam bastion sobie chodzi, 2 różowe miałem chyba ekskluzywne dla tej mapy, licznik geigera i coś jeszcze
Opublikowano 45 minut temu45 min Bardzo dużo nowych przedmiotów dodali, zwiększenie stasha by się przydało