Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Arc Raiders

Featured Replies

Opublikowano

Ludzie tutaj piszą, że skończyło się eldorado z przyjaznymi ludźmi, a ja od samego początku nie mam z tym problemu. Mam ponad 80h w gierce i przez jakiegoś gnoja, który ewidentnie na mnie czekał i mnie zaskoczył zginąłem ze 3 razy, większość ludzi nie chce się strzelać i takie mam odczucia. Kumpel jeden mi na okrągło stęka, że wiecznie ginie pod windą, a ja pod windą nie zginąłem nigdy, nie z rąk gracza, bo Arki to inna historia. whistling

Może matchmaking dobiera jakoś pod to jak kto gra, bo ja zabiłem tylko jednego typa i to dlatego, że zabił innego, mimo, że tamten mu wołał, żeby nie strzelał, więc go odjebałem z zimną krwią. shotgun

Edytowane przez Wooyek

• Odpowiedzi 719
  • Wyświetleń 24,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gdyby nie jakieś, tfu, obowiązki dorosłego człowieka, to grałbym cały czas non stop! Rozegrałem dwie rundy do tej pory, w jednej poszedłem z jednym zadaniem (dostajemy różne zadania od osób w Speranzi

• Największa niespodzianka tego roku. Nie jestem jakimś wielkim fanem extraction shooterów, ale ARC Riders to najlepsza gra tego typu w jaką grałem w życiu i chyba jeden z najlepszych multików, jakie po

• OldMuffin
    OldMuffin

Ja wszedłem w grę bezpośrednio po platynie w Death Stranding 2 no i słabo to graficznie wygląda w porównaniu do tamtego arcydzieła :( Mam nadzieję, że gameplay nadrobi ubogą grafikę.

Opublikowano

ja mam różnie, ale ostatnio miałem mecz, gdzie w 10 osób biegaliśmy po mapie. Piękne <3

Chciałbym rozwinąć w końcu stół do broni, ale na te wieżyczki strażnicze strasznie rzadko trafiam ;/

Opublikowano
1 minutę temu, easye napisał(a):

ja mam różnie, ale ostatnio miałem mecz, gdzie w 10 osób biegaliśmy po mapie. Piękne <3

Chciałbym rozwinąć w końcu stół do broni, ale na te wieżyczki strażnicze strasznie rzadko trafiam ;/

Szukaj w "kurierach", tych rozbitych małych statkach. Ja wszystkie tam znalazłem a jest tego pełno na zaporze czy niebieskiej bramie.

Opublikowano

Na tej nowej mapie stella montis to jakieś anomalie są, albo jest rzeźnia, gdzie wszyscy są wrogo nastawieni, albo tak jak wczoraj w nocy wszyscy współpracują i są mili dla siebie, może to też od pory dnia zależy kekw

Opublikowano

Zależy od zjebizmu graczy. Jeden chuj i drugi chuj cwelują w kanałach jak te szczury.

Opublikowano
1 godzinę temu, easye napisał(a):

W pogrzebanym mieście w wieży ratusza często się respi.

Opublikowano
18 godzin temu, Amer napisał(a):

Plus jakaś opcja typu by dogadani na friendly gracze byli w stanie się identyfikować przy ponownym spotkaniu w tym samym meczu. Odnoszę wrażenie że przy ciut bardziej intensywnych wyprawach solo bywa tak że najpierw zawieramy z kimś niepisany pakt o nieagresji, a 10 minut później gdy znów na siebie trafiamy kompletnie nie mamy pojęcia że już nie ma potrzeby ponownego obwąchiwania się bo to swojak, który po prostu gdzieś się zawieruszył. Niech po obustronnym "nie strzelać" pojawia się jakiś znacznik, pozycja tego gracza na mapie, nick czy cokolwiek.

Ma to też swoje minusy, można porobić w solosach teamy i polować na innych.

Gra będzie się powoli przenosić w tryb pvp, bo ileż można biegać i zbierać śmieci, choć akurat walki z Arc są bardzo fajne.

My wczoraj tryb obstawiania wieży i waliliśmy ze snajp do wszystkiego co się rusza, raz nas zaskoczyli tyrolką, to potem wieża zaminowana gdzie się da reggie Kilka dni temu dwóch graczy po ekwipunku było widać, że byli przygotowani pod pve, dużo różowych itemków, nawet smutno się zrobiło, ale tylko przez chwilę. Next stop, jakieś c4 przy windach trzeba będzie uskuteczniać.

Póki co jednemu ściągnąłem tarczę z 500 metrów, strzelanie snajperką mega miodne banderas

Opublikowano

Cwele jebani znaleźli sposób na glitchowanie się do niektórych zamkniętych kluczami pomieszczeń. Nie polecam używać kluczy, bo je tylko zużyjecie, a w środku zastaniecie puste półki. Musi to Embark szybko naprawić i najlepiej banować takich pajaców.

Opublikowano

U mnie jest luz. Dziś nikt mnie nie zajebał zdradziecko. Natomiast zdarza mi się pomagać z daleka, kiedy widzę, że ktoś walczy z dronami, to wyciągam ferro i wale z dystansu. Piękna gra. Nawet stracony loot już mnie nie boli, misie zalicza pomimo zgonu, a jak trafię coś cennego, to wrzucam do safety pocket i problem z głowy.

BTW gdzie mogę znaleźć legowisko dla kota i opuncję? XD

Opublikowano

Opuncję przy kaktusach, na Zaporze i na południe od Pogrzebanego miasta są. Legowisko dla lota w szafkach w domach i apartamentach, też w Pogrzebanym mieście.

Opublikowano
5 minut temu, easye napisał(a):

O dzięki, dawno do nich nie zaglądałem.

To jak zaczniesz zaglądać, to na pewno będą wpadać )

Ostatnio chyba wolę grać solo niż w duecie, całkowicie inne podejście graczy jest. W duecie to naprawdę kto pierwszy zobaczy ten strzela, rzadko się ostatnio zdarzają w porządku gracze, tam widać że od razu nastawieni na piffaf. Dawno się nie strzelałem tyle co wczoraj, ale ze wszystkich wyszedłem zwycięsko.

32 minuty temu, Hubert249 napisał(a):

U mnie jest luz. Dziś nikt mnie nie zajebał zdradziecko. Natomiast zdarza mi się pomagać z daleka, kiedy widzę, że ktoś walczy z dronami, to wyciągam ferro i wale z dystansu. Piękna gra. Nawet stracony loot już mnie nie boli, misie zalicza pomimo zgonu, a jak trafię coś cennego, to wrzucam do safety pocket i problem z głowy.

BTW gdzie mogę znaleźć legowisko dla kota i opuncję? XD

Legowisk miałem 5 wczoraj ale wrzuciłem w rakietę, jak coś znajdę to dam znać i Ci dam.

Edytowane przez Faranell

Opublikowano
1 godzinę temu, Rozi napisał(a):

Cwele jebani znaleźli sposób na glitchowanie się do niektórych zamkniętych kluczami pomieszczeń. Nie polecam używać kluczy, bo je tylko zużyjecie, a w środku zastaniecie puste półki. Musi to Embark szybko naprawić i najlepiej banować takich pajaców.

Dwóch gości już mi pokazywało jak to działa ale muszą być dwie osoby, jedna z wciśniętym sprintem ustawia się w kącie drzwi a druga ją "popycha" i tamta przechodzi. Dziwny glitch

Godzinę temu, Faranell napisał(a):

Dawno się nie strzelałem tyle co wczoraj, ale ze wszystkich wyszedłem zwycięsko.

Venator? Taka meta, że chyba wszyscy teraz z tym biegają, w bliskim dystansie Torrente

Opublikowano

Renegat z venatorem się uzupełniają w pvp.

Opublikowano

Co ty dupisz synek, wsuwka z kociołkiem się idealnie uzupełniają w PvP.

Opublikowano

Prędzej zszywacz niż wsuwka ale ok, a kociołek to z pełną modyfikacją i 4 lvl. Jak każda szara broń na 4 lvl.

Opublikowano
3 godziny temu, GearsUp napisał(a):

Dwóch gości już mi pokazywało jak to działa ale muszą być dwie osoby, jedna z wciśniętym sprintem ustawia się w kącie drzwi a druga ją "popycha" i tamta przechodzi. Dziwny glitch

Wystarczy blokada ustawiona przed zamkietymi drzwiami. Rozstawiasz zasłonę i przenosi Cie do pokoju

Opublikowano
13 minut temu, Szymek napisał(a):

Wystarczy blokada ustawiona przed zamkietymi drzwiami. Rozstawiasz zasłonę i przenosi Cie do pokoju

Podobno to już nie działa po patchu, sam nie próbowałem. Wiem natomiast, że moją nową ulubioną zabawą jest rzucanie w ludzi skanerami kapusia używając przy tym płaszczyka niewidzialności xD

Opublikowano

Został ostatni stół do upgradu - Stacja Warsztatowa i 6 ogniw bombardiera do zdobycia...

To chyba będzie najtrudniejsze polowanie.

Opublikowano

Mam 33 lvl, gram codziennie przynajmniej kilka rajdów i raz miałem taką serię 3 gier jedna za drugą że mnie zabijali, ale zwykle jest w miarę pokojowo. Ale też czuję że jak powoli się zaczyna endgame, mam lepsze bronie. Idę zrobić questa, zrobiłem, jest już połowa gry, to mi się nie chce gonić po pustych szafkach. Ze dwa razy kogoś odstrzeliłem, żeby nie wrócić z niczym ;).

Mnie trochę wnerwiło że wczoraj mieliśmy 2 podejście do bicia tej Matriarchy czy jak ona sie tam nazywa ten wielki ARC. Graliśmy w składzie 3. No kurde fajnie by było jakby te trójki jednak się nie napierdzielały wtedy jak sie chce takiego bossa ubić co najwyżej później jak się o loot walczy, ale nie. Dwa razy i dwa razy jakieś popierdzieleńce z drugiej strony do nas nawalali. Nie zgineliśmy ale niesmak pozostał, szczególnie że wywaliliśmy na jeden rajd z ponad 200k forsy na zaopatrzenie.

Tak samo nie rozumiem fajfusów którzy robią KO jak się już zjeżdża w windzie. Nie ze sie w windzie stoi tylko już wiadomo że zjedzie do speranzy. Nie zdążą zlootować, więc nic z tego nie mają. Penisy.

Aha tfu tfu tfu nie trafiłem na szczu

Edytowane przez Kangus