Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Bombardiery i Bastiony można farmić na Spaceport, jak jest event Hidden Bunker - większość ludzi zajmuje się tym wydarzeniem, a wtedy można zaczepiać te "kraby".
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 1 godzinę temu, Kibot napisał(a):Wiesz gdzie one się najczęściej respią? Też ich szukam...Do tej pory robiłem go na Blue Gate - Broken Homestead.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. GRY-Online.plGracze strzelanki ARC Raiders zostali poddani „testowi na...Bardzo wielu fanów bawi się aktualnie w strzelance ARC Raiders, więc dwóch braci postanowiło przeprowadzić eksperyment. Duet wykorzystał do tego posiadaczy PlayStation 5 oraz PC.PS5 vs. PC – którzy gracze są milsi w ARC Raiders?Dodajmy jeszcze, że produkcja oferuje funkcję crossplay, którą dwaj gracze wyłączyli na potrzeby testu. Autorowi wpisu przypadło zatem granie na PC, a jego bratu na PlayStation 5. W przypadku tej pierwszej platformy pomysłodawca badania spotkał się w sumie ze 172 graczami, którzy zareagowali w następujący sposób:98 życzyło mu szczęścia;7 go okłamało i strzeliło mu w plecy;47 od razu otworzyło ogień;17 było miłych i się przyłączyło;3 okazało się oszustami, którzy po zawiązaniu sojuszu strzelili badaczowi w plecy.Z kolei w przypadku PlayStation 5 drugi pomysłodawca trafił na 237 grających fanów:42 życzyło mu szczęścia;58 go okłamało i strzeliło mu w plecy;102 od razu otworzyło ogień;7 było miłych i się przyłączyło.28 okazało się oszustami, którzy po zawiązaniu sojuszu strzelili badaczowi w plecy.Choć próby są inne ze względu na różnicę w rozegranych rundach przez obu „naukowców”, to da się zauważyć pewną tendencję. Na PS5 przyjaźnie nastawieni gracze stanowią ok. 3%, natomiast na PC jest ich ok. 10%, i to przy mniejszej liczbie przetestowanych osób. Po zakończeniu doświadczenia Monstras-Patrick podzielił się też własną refleksją oraz zdaniem brata.Otóż według tego ostatniego po wyłączeniu crossplayu (spotykał zatem tylko fanów grających na PS5) da się zauważyć mniej przyjaźnie nastawionych graczy, mniej rozmów oraz o wiele więcej strzelania z daleka. Ostatecznie odczuł, że musi częściej zachowywać ciszę i nie może ufać innym.Autor korzystający z PC miał wprost przeciwne odczucia – w ARC Raiders odbywało się więcej dyskusji, częściej zawiązywano sojusze i chętniej dzielono się wyposażeniem. Według niego pececiarze są „bardziej wyluzowani, pomocni i przyjacielscy” w odróżnieniu od posiadaczy „plejaka”, co skłoniło go do tego, że już nigdy nie uruchomi crossplayu, łączącego go z graczami używającymi konsol.Czyli już wiadomo czemu narzekacie, bo gracie na konsolach ze szczurami i zdradzieckimi gnidami, jaki sprzęt takie comuninity xDNie musicie dziękować. Edytowane 3 godziny temu3 godz. przez Wooyek
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ale się teraz cieszę po przeczytaniu tego tekstu, że wróciłem do bycia pececiarzem
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Kurwa, zrobiłem trzy gwiazdki w jednej próbie, żeby zdobyć schemat - zdobyłem, kurwa dubla Od tej ostatniek aktualizacji nie mogę za chuja schematu znaleźć, nic a nic. Z takim czymś to ja pierdziele te Ekspedycje.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ja jak sobie sprawdzam po meczu postrzały od graczy to bardzo często są to profile steam z cyrilicą więc gdyby wyeliminować z rozgrywki ruskich to te statystyki wyglądałyby jeszcze lepiej dla tych co preferują pve.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. No mnie w pierwszym meczu ruskie zajebały. Miałem 2 w teamie, bo zapomniałem ustawić że solo i po minucie rozpierducha była.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Mnie na 20 godzin zaczepiło na plejce 4ech póki co. A to ja właśnie znajduje ostatnio dużo schematów.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Kurwa, kolejny dubel, tym razem schemat Kowadła, niech mnie chooy.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 2 godziny temu, Wooyek napisał(a):Na PS5 przyjaźnie nastawieni gracze stanowią ok. 3%, natomiast na PC jest ich ok. 10%no i ogolnie to pokazuje ze bardzo malo graczy chce wspolpracowac. Fajnie jakby wprowadzili tryb bez pvp z wieksza iloscia pve bo mocno irutuja ku.rwy bez honoru